Drogi Patrykusie.. Wymień te powody. Wasze działania są irracjonalne i nie ukierunkowane niczym tylko ślepym widzimisie. Zostały dane konkretne sprawdzone propozycje, większość sugestii przyjąłem, ustosunkowałem się też do Waszych uwag z Krakowem, po prostu mapę się delikatnie poprawi. Niedługo też szereg kwestii zostanie omówionych i poddanych pod głosowaniem. Flagi i spawny są podstawą i nie da się zrobić normalnego uczciwego turnieju bez tego i się nie ugnę. Doprowadzę to wszystko do końca i wystartuję też zapisy. Obiecałem zrobić turniej a ja dotrzymuję słowa. Pewne klany się obrażą, nie wiadomo o co? Ich problem - będą żałować czy się rozpadną ja nie mam nic do tego. Wedle mnie proszę sobie zrobić własną ligę, ja będę trzymał kciuki. Nie będzie ona jednak trzymała żadnych standartów, które ja mam zamiar wprowadzić. Po to się za to wziąłem żeby wprowadzić zmiany i uprzyjemnić rozgrywkę. Poklasku nie szukam, jednak nie będę się tutaj z Wami szturchał. Nie podoba się nie chcecie dyskutować to ja sobie pogadam z Tymi co będą chcieli, Tylko chociaż nie przeszkadzajcie.
A Ganczo się po prostu zniżył do poziomu dyskusji ,której on nie zaczął nie ma co się ekscytować. Jednak kolejne takie posty będę po prostu usuwał. Zero dystansu do siebie nie potraficie się wyluzować to będę Wam posty kasował.