Deadelusie.
:/
Moze to glupie pytanie ale skoro lordowie np. ze Swadii beda mieli konie w swoim heraldyku to czy nasz bohater tak samo ?
Problem w tym, że z heraldyką to nie taka prosta sprawa. Nie do końca rozumiem działanie tego "tricku", który pozwala na wyświetlanie banneru na tarczach i heraldycznych zbrojach. Tzn. wiem o co chodzi, ale wątpię, bym umiał cos takiego zrobić dla koni, by wyglądało to w miarę porządnie.
Konie dla Swadii będę robił ręcznie, co daje jakieś 22 konie do zrobienia. Aby zrobić coś takiego dla gracza, musiałbym przygotować blisko 100 (jeszcze nie wiem ile będzie dostępnych bannerów) nowych tekstur. To sporo pracy, jak i sporo dodatkowego miejsca na dysku. Jednak mam nawet pomysł jak to do gry wprowadzić i przypisać konie konkretnemu bannerowi, który by wybrał gracz, więc może, jeśli będzie mi się nudziło... ;)
Gdybys mogl okreslic czy zostalo ci z gorki czy raczej na odwrot do ukonczenia. ? :)
Pewnie do ferii nie dasz rady skonczyc :((
Nie potrafię tego określić. Nie wiem też kiedy zaczynasz ferie, ale pewnie nie zdążę. Gdybym sam miał ferie, to znacznie szybciej by to poszło. No ale ktoś musi pracować, by byczyć się mógł ktoś inny. :P