Ludzie co wy macie z tymi strzalami. A tak wogole to dziwne , jak sie okazuje kazdy jest tu mistrzem lucznictwa i wogole.
Osobiscie to sobie moge postrzelac z luku jak sobie sam zrobie i do tego strzaly. No i koniec spamu
Zbroje fajne ale czy daloby sie zrobic np. Miec wlasne godlo swojego krolestwa. Nie chodzi tu o sztandary. Tylko np. masz do wyboru 30 herbow i potem pod to kolor dajesz. Urozmaicilo by to gre tworzac o wiele wiecej sztandarow. No i wtedy zeby te godlo bylo na zbroi ? ( nie na tarczy) Wiem ze pewnie ciezkie do wykonania
Chodzi o generator bannerków? Autorzy gry planowali coś takiego, ale nie udało im się tego zrobić na tyle dobrze, by dało zadowalający efekt i nie znalazło się to w finalnej wersji gry. Więc czego Ty ode mnie wymagasz.... :P
Zbroje heraldyczne przecież już są. Do nabycia w każdym dobrym sklepie płatnerskim w Calradii. ;P Fakt, że są paskudne, ale to już nie moja wina. Będę się starał poprawić wyświetlanie heraldyki na nich, ale nie wiem jaki będzie efekt. Mnie osobiście w ogóle się one nie podobają i ich nie używam. Wywalam je też z ekwipunku lordów, zastępując specjalnie przygotowanymi zbrojami z heraldyką.