Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fable - obie części.  (Przeczytany 15207 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alex3245

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Fable - obie części.
    « Odpowiedź #75 dnia: Marca 11, 2010, 17:39:49 »
    Grałem w fable pierwszą cześć i bardzo mi się podobała ,chociaż mogła być ta gra trudniejsza ,bo dla mnie trochę za łatwa

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #76 dnia: Marca 12, 2010, 09:29:17 »
    No niestety wielki ból 1... za krótka i za łatwa... jak rozwiniesz bohatera na max to wszystko pada od 2-3 uderzeń... szkoda bo traci się sens gry... po za tym za łatwo jest wymaxować bohatera...

Offline Domin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Marca 14, 2010, 08:29:42 »
    Fable to nawet fajna gra  najfajniej gra się pod koniec gry jak się walczy z Jackiem Rzeznikiem w postaci smoka.

Offline Arto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Marca 14, 2010, 12:11:30 »
    Gdybym miał oceniać tą grę w skali od 1 do 10 ta dałbym 4. Strasznie liniowa pomimo kilku ważniejszych wyborów. Jedynym ciekawszym etapem gry była walka na arenie. Wilkołaki i trolle w dużych grupach wkurzają jak cholera. Nie wspominając już o takim lodowym trollu lub walce na arenie z czterema trollami. Denerwujące jest też to że nie da się być do końca złym. Za zabijanie tych potworów, które musisz leci dobro. Poza tym jak już powiedział Crims: za łatwa i za krótka. Tyle ode mnie.

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Marca 22, 2010, 11:39:52 »
    Wiecie może czy istnieją jakieś dodatki/mody do Fable, które dodałyby trudniejsze stworki, nową lokację, pozwoliły bardziej rozbudowac bohatera?

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #80 dnia: Marca 22, 2010, 15:53:11 »
    A może łaska zajrzeć na google.Właśnie dlatego taka przeglądarka istnieje a nie inni mają tracić czas na szukanie dla ciebie bo tobie się niechce poszukać.Jak takiej czynności na siedząco to ja dziękuje bardzo.Jednym słowem zaraz wyjde z siebie i stane obok.

PS:Jak macie mi później pisać ble ble ble do komentarza z dogaduszkami to lepiej się 3 razy zastanówcie zanim napiszecie dosrywke do tej wypowiedzi bo jak teraz trudno wejść na przeglądarke bo jak inni to twierdza "co mam się przemęczać inni za mnie znajdą po co próbować i tracić czas wole zagrać na kompie albo wyjść na dwór" to niechce widzieć świata w przyszłości.Zgaduje że wtedy 70% ludności Europy będzie otyła, więc módle się żebym nie dotrwał do tych nędznych czasów

Crims:Jakdla ciebie Fable za łatwy to porzycze ci moją 2 karte graficzna radeona 9200 i wtedy zobaczysz że nawet zabicie dwóch ostrzy będzie trudno.Powód:wyłączanie się monitora w pobliżu morza ale także w różnych miejscach ale bardziej przy morzu.Ja po skończeniu misji z uratowaniem archeologa przedziarając się przez miniony byłem usrany jak dziecko na szczęście teraz mam nową karte i wszystko działa dobrze

Arto:Wymień mi tylko gre RPG która na rok 2005 była lepsza od Fable więc pozdro i popatrz kiedy gra była wydana bo w twoim wydaniu sądze że oceniłbyś mario jako gówno a sam byś lepszej gry nie zrobil.
    « Ostatnia zmiana: Marca 23, 2010, 19:06:00 wysłana przez Demonican »

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Marca 22, 2010, 16:34:33 »
    Nie no kolejny... Pytanie było skierowane do osób które wiedzą coś o jakichś dodatkach... To nie jest rozkaz do podania mi gotowej strony! Wystarczy nakierować bo jeśli się pytam tzn. że nie znalazłem to chyba proste nie?

Do google zaglądałęm znalazłem na polskiej stronie Fable sporo dodatków typu: nowe bronie i zamachy ale nic o nowych przeciwnikach i np odblokowaniu kolejnych poziomów zaklęć.

Co do lepszych gier... Wyraził on swoją opinie do której ma prawo nie musisz się z nią zgadzać! Więc wg mnie daruj sobie takie teksty...

Offline Arto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Marca 22, 2010, 16:46:15 »
    Nie denerwuj się tak chłopie, bo osiwiejesz ;p Wyraziłem swoją opinię na temat tej gry na czas teraźniejszy, a nie na rok 2005. Wiadomo że wtedy Fable oceniano dużo lepiej, ale teraz mamy 2010 rok.

sądze że oceniłbys mario jako gówno a sam byś lepszej gry nie zrobil.
    To źle sądzisz. Mario to klasyk jaki pamiętam z dzieciństwa i do dziś uważam go za genialną grę. I jeszcze jedno: żeby ocenić np. jakieś dzieło sztuki, sam muszę zrobić równie dobre?

PS. Popracuj nad ortografią i interpunkcją.

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #83 dnia: Marca 22, 2010, 19:52:13 »
    Gadasz jak moja nauczycielka od polskiego ja nie Sienkiewicz może od razu mam tu poematy pisać? A z mariem to był przykład bo tak odebrałem twoją odpowiedz.
    Co do lepszych gier... Wyraził on swoją opinie do której ma prawo nie musisz się z nią zgadzać! Więc według mnie daruj sobie takie teksty...
    No właśnie nie musze i nie daruje se takich tekstów czemu?-spójrz w dół.

Ostatnio zaczołem pisać agresywniejsze teksty nic w stylu kizi mizi bo to się raczej nie sprawdza w 90% (masz to i tamto a 2 posty niżej inny koleś pyta się o to samo).Akurat ja niemam wiele postów ale widząc ile stali użytkownicy muszą nabijać postów takim ludzią którzy nie mogą skorzystać z google lub cofnąć się o strone czy dwie to wiecie.Zresztą spytajcie się takich ludzi ile przesiedzieli czasu na forum lub na necie żeby pomóc takim leniwym ludzią.Nie mówie tu o wszystkich ale takie sytuacje się często zdarzają.Tak samo ludzie zakładają nowe tematy a już takowe istnieją bo nie korzystlai z opcji szukaj gdyby wpisanie słowa i kliknięcie Entera było takie trudno :/ nawet początkujący użytkownik umie czytać i nie zarejestruje się tylko po to żeby nabić 1 posta.

Tak pozatym odchodzicie o tematu;P poczekajcie aż admin wejdzie to jak zwykle ja zgarne warna a innych oleje (nic nowego) bo tylko ja tu stawiam wąty

Domin:Niewiem co fajnego widzisz w tej walce ze smokiem ;P.Dla mnie była ona za szybka i nudna.Lepsze były walki na arenie i bójki na pięści.Kurde konsolowcy się mają za dobrze (Fable II) chyba go nie robili na PC bo dla nich mały by to był zysk przy ciagle rosnącym gronie piratów.Ja żaluje ale postawiając się na ich sytuacji to rozumiem ich.Na gram TV ocena 8.0 -.- oni tam mają dziwną ocene albo Alien cersus Predator ma 7.0 a liczba pobrania dem gry była bodajże 4-5 miliona.Przynajmniej GoW III dostał dobrą ocene

EDIT:Arcyliszku poprawiłem to co widziałem.Nie liczyłbym raczej na przecinki itp to nie na moje nerwy.Dobrze że to nie ja jestem adminem bo prócz mnie nikogo by tu nie było xD

« Ostatnia zmiana: Marca 23, 2010, 19:07:38 wysłana przez Demonican »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Marca 22, 2010, 20:00:14 »
    Dobra, wracajcie do tematu, skończcie offtop. Demonican, popracuj nad pisownią bo chwilami ma się chwilową zwiechę, jak się próbuje odgadnąć co miałeś na myśli. ;)

Tak pozatym odchodzicie o tematu;P poczekajcie aż admin wyjdzie to jak zwykle ja zgarne warna a innych oleje (nic nowego) bo tylko ja tu stawiam wąty
    Prawie zgadłeś. Oprócz tego warna. ;]

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #85 dnia: Marca 26, 2010, 21:34:30 »
    Poematy Sienkiewicza? Ciekawe. Tu nie chodzi o to żebyś pisał pięknie, tylko byś pisał bez błędów. A to spora różnica. A co do dwójki. Jak widzę niewielu z tego forum w nią grało. Dwójka trzyma poziom. Grafika jest miodna. Tylko jak zwykle trochę przesadzili. Świat miał być 10-razy większy niż w jedynce a jest mniej więcej taki sam. Poza tym dwójkę przeszedłem szybciej niż jedynkę. Jest tam parę ciekawych rzeczy. Ale sama gra jest dosyć uproszczona. I podobna do jedynki. Czyli coś typu. Masz wroga który zabił twoją rodzinę (siostrę) gdy byłeś dzieckiem i teraz chcesz się zemścić. Ciężko trenujesz aż zostajesz bohaterem. Pokonujesz króla bandytów, i ruszasz w świat. Później trafiasz do więzienia z którego udaje ci się uciec. Na końcu pokonujesz potężnego przeciwnika, wszyscy się cieszą i szanują twoje uczynki. Czyli dokładnie to samo co w jedynce.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012