Gadasz jak moja nauczycielka od polskiego ja nie Sienkiewicz może od razu mam tu poematy pisać? A z mariem to był przykład bo tak odebrałem twoją odpowiedz.
Co do lepszych gier... Wyraził on swoją opinie do której ma prawo nie musisz się z nią zgadzać! Więc według mnie daruj sobie takie teksty...
No właśnie nie musze i nie daruje se takich tekstów czemu?-spójrz w dół.
Ostatnio zaczołem pisać agresywniejsze teksty nic w stylu kizi mizi bo to się raczej nie sprawdza w 90% (masz to i tamto a 2 posty niżej inny koleś pyta się o to samo).Akurat ja niemam wiele postów ale widząc ile stali użytkownicy muszą nabijać postów takim ludzią którzy nie mogą skorzystać z google lub cofnąć się o strone czy dwie to wiecie.Zresztą spytajcie się takich ludzi ile przesiedzieli czasu na forum lub na necie żeby pomóc takim leniwym ludzią.Nie mówie tu o wszystkich ale takie sytuacje się często zdarzają.Tak samo ludzie zakładają nowe tematy a już takowe istnieją bo nie korzystlai z opcji szukaj gdyby wpisanie słowa i kliknięcie Entera było takie trudno :/ nawet początkujący użytkownik umie czytać i nie zarejestruje się tylko po to żeby nabić 1 posta.
Tak pozatym odchodzicie o tematu;P poczekajcie aż admin wejdzie to jak zwykle ja zgarne warna a innych oleje (nic nowego) bo tylko ja tu stawiam wąty
Domin:Niewiem co fajnego widzisz w tej walce ze smokiem ;P.Dla mnie była ona za szybka i nudna.Lepsze były walki na arenie i bójki na pięści.Kurde konsolowcy się mają za dobrze (Fable II) chyba go nie robili na PC bo dla nich mały by to był zysk przy ciagle rosnącym gronie piratów.Ja żaluje ale postawiając się na ich sytuacji to rozumiem ich.Na gram TV ocena 8.0 -.- oni tam mają dziwną ocene albo Alien cersus Predator ma 7.0 a liczba pobrania dem gry była bodajże 4-5 miliona.Przynajmniej GoW III dostał dobrą ocene
EDIT:Arcyliszku poprawiłem to co widziałem.Nie liczyłbym raczej na przecinki itp to nie na moje nerwy.Dobrze że to nie ja jestem adminem bo prócz mnie nikogo by tu nie było xD