Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fable - obie części.  (Przeczytany 15152 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Fable - obie części.
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 25, 2009, 10:13:51 »
    Ja go za pierwszym razem zlałem :P
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 25, 2009, 10:48:48 »
    Chyba zakupię grę, bo widzę, że wam się podoba ;].

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 25, 2009, 11:00:57 »
    He he 2 Fable fajna tylko panowie strasznie łatwa.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 25, 2009, 12:50:47 »
    Tez pokonałem zezika za 1 razem, choć nie było łatwo :D Bo byłem wojownikiem a on latał w powietrzu, wiec ganiałem z łukiem i chowając się za kamienia strzelałem do niego , miałem tez taki combos ze parę strzał  jest (Przy dał mi sie przy pierwszej walce i przy drugiej z nim :) )

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 25, 2009, 13:39:19 »
    Gierka jest łatwa do czasu ;) Jest bardzo mroczna i dramatyczna... kocham tę grę... Dziś wieczorem dla klimatu ponowna walka z Rzeźnikiem... tym razem go zapiernicze ^^

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Diego

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 25, 2009, 15:59:03 »
    Pierwsza walka z Rzeźnikiem jest łatwa. Wystarczy mieć dobry łuk i dwa zaklęcia: spowolnienie i wiele strzał, wtedy walka jest banalnie prosta.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 25, 2009, 16:34:46 »
    Tych zaklęć używałem do walki 1 jak i 2,

Offline MarkusPal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 25, 2009, 16:42:35 »
    Może za bardzo wystartowałem ale dlaczego nie da się grać w nowy dodatek do g3 hyba w zwykły g3 grać się nieda
    G3 w porównaniu do jego dodatku to miód, a odnośnie do tematu to gra mi sie bardzo spodobała. grafika na początku troche mnie odepchnęła ale można sie było do niej przyzwyczaić. Przeszedłem ją wojownikiem, trochę wspomagając się łukiem po stronie dobra. Poza tym kto powiedział że jest liniowa? Wg. mnie to tylko w połowie prawda bo dopiero na końcu dzieje się to samo czyli zabijasz smoka i wyrzucasz maskę (chyba że sie da ją zatrzymać ale o tym nie wiem), na dodatek potrafi zaskoczyć. Kiedy za pierwszym razem pokonałem Jacka myślałem że to już koniec jeszcze tylko pare questów i nara. A jednak... Co do minusów to to, że zbyt szybko można było uzbierać dobre wyposażenie i że najlepszy miecz był... w sklepie. To mnie chyba najbardziej wnerwiło, każdemu miłośnikowi RPG i nie tylko polecam tę grę

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 25, 2009, 18:15:17 »
    Hmm ja mówiłem o dwójce jedynka jest jeszcze łatwiejsza ;D

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 26, 2009, 20:35:27 »
    Ja 1 przeszedłem kilka razy aktualnie też w nią gram :D
    Jestem szczęśliwym posiadaczem Xbox360 Jasper xD i zastanawiam się nad zakupem Fable 2 :D
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #40 dnia: Września 21, 2009, 11:07:48 »
    A poda ktoś proszę link do Patch'a dzięki któremu można grac po zakończeniu gry??Bo ja szukam na stronie z modami itp. ale nie mogę znaleźć.

http://fabletlcmod.com/forum/index.php?t=index&
    « Ostatnia zmiana: Września 21, 2009, 11:12:42 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Września 22, 2009, 20:45:44 »

Offline Buzz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Września 30, 2009, 00:24:59 »
    Grałem tylko w 1 część i to dosyć dawno ale z tego co pamiętam to ciekawego było to ,że w zależności gra przydzielała Ci Twój własny charakter.

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Listopada 21, 2009, 19:06:40 »
    Sorka za odkop.Mi się Fable 1 strasznie spodobało.Rzeźnika w pierwszej i drugiej formie rozwaliłem bez problemu.Miałem berserka na 4,full eliksirów,Miecz Aeonów(!),Mistrzowski łuk.Byłem bardzo złym,założyłem maskę przeczekałem napisy końcowe i grałem dalej. 

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #44 dnia: Listopada 22, 2009, 13:57:35 »
    Ja grałem b.dobrym bohaterem i miałem taką aureorke nad głową i wkoło latały motyle i jak rozwaliłem 2 postać Rzeźnika założyłem se maske :D tak żeby zobaczyć koniec ale mi się nie spodobało i za kolejnymi razami kończyłem dobrym bohaterem :)
    Miałem Łze Avo i najlepszą zbroje ze skrzyni 50 s.kluczy :) najlepsze czary to jest Boska Furia/Piekielny Gniew i spowolnienie :D
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"