Epehdrinun- podaj mi zródło tych informacji ze kobiety sa głupsze. Internet nie starcza
*nowym szefem- czyli wcześniej zatrudnił ciebie pro-krakus
Czy mój nick jest tak skomplikowany, że nie potrafisz go poprawnie przepisać?
I dlaczego wszystko spłycasz? Co to znaczy "głupsze"? Nigdzie nie napisałem, że są głupsze. Właśnie TO stwierdzenie jest obraźliwe i to TY go użyłeś, nie ja.
Specjalnie nie napisałem "to jest potwierdzone naukowo", napisałem natomiast "
Tak przynajmniej można wyczytać w internecie czy nie wiem gdzie". Nie napisałem, że tak jest na 100%, więc potem dodałem "
czy to prawda to pozostawiam jakimś dobrym naukowcom". No więc naucz się czytać ze zrozumieniem.
W internecie coś się czytało, nie pamiętam, czy w jakichś pisemkach o czymś takim nie czytałem i wisi mi czy to prawda, czy nie.
IvE, ludzie są RÓŻNI, co nie zmienia faktu, że są RÓWNI.
To stwierdzenie nic nie mówi.
Niestety w naszym kraju są partie które pchają się do władzy nie dlatego ze są fachowcami, ale żeby pozbawić podstawach praw przeciwną płeć i każdego kto im nie pasuje do światopoglądu.
W normalnym kraju, totalitaryści głoszący hasła nawołujące do nienawiści i odbierania podstawowych praw człowieka, przebywaliby w wiezieniu albo na przymusowym leczeniu.
Czyli, na przykład, ktoś, kto postuluje przywrócenie monarchii i pozycji silnego króla też jest "totalitarystą" bo prawo głosu chce odebrać społeczeństwu i dać jednemu człowiekowi? Ciekawych rzeczy można się od ciebie dowiedzieć.
Natomiast chciałbym wiedzieć, kto jest tym totalitarystą i jaka partia chce pozbawić "
podstawach praw przeciwną płeć i każdego kto im nie pasuje do światopoglądu".
Precz z tolerancją i równouprawnieniem, zdelegalizować KNP ! (to sarkazm)
Nie, to nie jest sarkazm.
W każdym razie nietypowy.