Tak, masz rację zapomniałem wspomnieć też, że bohaterowie dzielą się na szlachetnych i tych mniej szlachetnych ;) Jeśli plądruje wioski i gwałci wieśniaczki, czy odwrotnie ;) To niektórym bohaterom może się to nie spodobać :) Są też tacy którym nie przeszkadza fakt iż splądrowało się parę wiosek, a i jak się nie grabi to problemów nie robią. Miałem taką sytuację, splądrowałem wioskę i jednemu coś się nie spodobało, a że to był cenny członek drużyny, to zaprzestałem takich działań.
Tak sobie myślę czy by z pomocą forumowiczów, nie zrobić takiej, hmmm... rozpiski/tabelki ze spisem bohaterów. Z tabelki tej wynikałoby kto z kim się nie lubi, kto jest prawy a kto nie... Coby gracz popatrzył sobie na tabelkę i zaplanował kogo wcielić do swojej drużyny... Taki właśnie pomysł chodzi mi po głowie, ale ze względu na fakt iż jestem tu od niedawna, powstrzymam się z działaniami w tym kierunku. Nie wiem czy komuś to się przyda, czy warto poświęcać czas na to... Z moich obserwacji wynika, że spora część ,,użytkowników forum,, woli założyć temat i łamaną ,,polszczyzną,, próbuje wyrazić (nie zawsze skutecznie) to co ich nurtuje w grze... zamiast użyć opcji ,,szukaj,, Może dlatego ze wyskoczy im 30 tematów o tym samym, nie wiem...
Pozdrawiam