Grafika powinna być po prostu znośna. Nie musi być nie wiadomo jak dobra. Wystarczy poprawić te kanciaste rzeczy z Warbanda i troszkę podrasować tekstury.
A co do rozgrywki, to teraz grając w Warbanda wpadł mi do głowy pomysł. Mianowicie... przejmuje Sułtanat i teraz lecę wszystkie zamki po kolei, nie zostawiając tam garnizonu, to chyba jasne. Podjadę troszkę dalej, a tutaj napis, że zamek jest oblegany. Wracam ich zabić, jadę troszkę dalej i znowu ta sama sytuacja. Wiem, że taki zameczek to niezły kąsek, ale powinni wprowadzić jakieś ograniczenie, że można oblegać dany zamek raz na tydzień, to tyczyłoby się także gracza.
No to jest po prostu według mnie bez sensu. Jeśli komputer dostaje ciągłe lanie, to powinien odpuścić na kilka dni, zebrać wojsko i dopiero atakować. (przez taką sytuacje nie mogę sobie pozwolić na obleganie miasta/zamku w którym trzeba budować wieże oblężniczą, bo przez te dwa dni, które są wymagane, to zdążą mi przejąć dwa zamki. A tak w ogóle, kto widział, aby budować wieże oblężniczą na pustyni?)