1. Naprawienie tego przechodzenia ludzi przez ludzi. To jest jakaś masakra jak Ci przejdzie bot przez bota albo piką Cię dźga przez tego z przodu, bądź kusznik strzelający przez swoich :/
2. Więcej z loota po bitwie a nie marne łachy po walce 500 - 500 .... albo karawana a tu 2 surowce jeszcze jabłka i miód...
3. Więcej dialogów. Więcej postaci w mieście.
4. Lepsze oblężenia więcej drabin, może wieże dwie albo 2 drabiny i wieża i takie tam.
5. Więcej opcji przy oblężeniu np jakiś wyłom, próba zaskoczenia w nocy z drugiej strony zamku.
6. Lepsze AI jednostek a nie cios hold cios i bot leży.
7. Lepsze taktyki lordów,
8. Na mapie jak idzie armia lordów to żeby nie uciekali od siebie tylko z sobą walczyli.. w podstawce walczyli z sobą a tu tylko uciekają i uciekają, raczej fleeband powinno się to nazywać... Np można by też zrobić że jak atakują zamek żeby obóz zrobili i tam siedziała całą armia albo coś takiego.
9. Lepsza dyplomacja. Traktaty handlowe, Sojusze itd.
10. Jakaś hierarchia w grupach bandytów.
11. Więcej budynków do budowy w miastach, wioskach i zamkach.
12. Animacje walki jakieś nowe, możliwość walki dwoma broniami byłaby też nawet dobra pod warunkiem że taki koleś musiałby mieć lekką zbroje i byłoby zmęczenie dodane aby nie było takiego spamu znów.
13. Jak zobaczyłem w wb jak koń zwalnia na małym pagórku to masakra.... znerfione konie trzeba naprawić.
14. Zaparcie włóczni o ziemie byłoby fajne :)
15. Inna animacja łuku np taka jak w crpg i żeby nie bili jak z karabinu z tego, tak samo kusza..
16. Animacja chowania broni.
17. Te dźwięki co ktoś na dole wymienił byłyby też mile "widziane" a raczej słyszane xd
18. Nowa muzyka musi być. W prophecy of pendor jest najlepsza muzyka jaką słyszałem do tej gry.
19. Ludność w miastach wioskach też mogłaby być określona. I np gdy jest oblężenie to można wyposażyć jakąś część mieszczan w broń, zależne od tego jak Cię lubią i by walczyli po naszej stronie.
Coś jeszcze mi przyjdzie do głowy to napisze xd