Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REF] Refesesesesferes  (Przeczytany 42073 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][REF] Refesesesesferes
    « Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 15, 2012, 16:39:18 »
    REF vs WSC , Livestream dzisiaj o 20:00 - tutaj: http://www.twitch.tv/warband_battlestream

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 15, 2012, 18:18:51 »
    zapraszamy do oglądania i trzymania kciuków za REF, ale niech wygra lepszy;)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 15, 2012, 21:25:01 »
    Gratuluję wygranej! Mecz był jednostronny, ale bardzo przyjemnie się ogląda kiedy wygrywa klan, któremu się kibicuje. Powodzenia i pozdrawiam!

Offline Sam

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 15, 2012, 21:28:17 »
    Jak dla mnie nie licząc WV to top 5 jest takie : ŻeliaPapą, REF, WSC, HITMEN, PE  - nie w takiej kolejności
    To Ci co mają 4 lub 5 serwerów w grze ? Na prawdę, aktywny klan w grze, ale członków tego klanu nigdy nie widuje w grze.

Gratuluję wygranej! Mecz był jednostronny, ale bardzo przyjemnie się ogląda kiedy wygrywa klan, któremu się kibicuje. Powodzenia i pozdrawiam!
    Czyli jednak klan REF jest najlepszym klanem w Polsce, skoro ma pewne pierwsze miejsce w dywizjach? Gratuluję zwycięstwa. Patrząc na tabele widzę, że jesteście najlepsi, bez dwóch zdań. To oznacza, że zajmując pierwsze miejsce w tabeli tej dywizji zostajecie najlepszym klanem w Europie?
    Moja miłość :*

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 15, 2012, 21:31:06 »
    Gratuluję wygranej ,szczerze spodziewałem się jakiegoś10:6 , 9:7  a tu zupełnie co innego :P
    Cóż nie pozostawiacie złudzeń że w "mojej" piątce nie jesteście ostatni ani przedostatni ^^
    Zagrajcie z jeszcze kimś z ów piatki ;)
    (click to show/hide)

Offline Arya

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #65 dnia: Kwietnia 15, 2012, 21:43:14 »
    Still better ending than Mass Effect 3 :P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 15, 2012, 21:45:16 »
    REF 14:2 WSC

(click to show/hide)

Dzięki za grę, było miło z wami zagrać ponownie. I miejmy nadzieję, że żadnych kwasów po meczu nie będzie.

Dziękuje też wszystkim, którzy oglądali mam nadzieję, że się podobało - i będzie można to powtarzać, proponuję też innym klanom, które grają w ENL, żeby streamowali. Według mnie to fajna sprawa, żeby polska społeczność mogła oglądać, i z chęcią bym zobaczył dalsze mecze WSC czy Trinity.  Dziękuje, i do następnych meczy.

@Sam

Spójrz jakie to żółte, i podaj mi kod koloru.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2012, 21:57:37 wysłana przez ^IvE »

Offline UFO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 15, 2012, 21:47:35 »
    Nic ciekawego ^^ Strasznie zachowawcza gra wyłączyłem przed końcem pierwszej mapy... Niestety się nie myliłem wygrał REF...
    Barbarian podobał wam się doping? :D Siekierka dla ciebie niezapomniana :D

Offline Sam

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 15, 2012, 21:52:13 »
    REF 14:2 WSC
    Niestety,chyba kanał dla kibiców na tsie nie wypali niektórzy chyba do tego nie dojrzeli (Tak pozdrawiam członków, Trinity, którzy dostali specjalny kanał dla kibiców, a w zamian bezczelnie zaspamowali nam TSa na początku meczu, ja wam przyjazną dłoń wyciągałem - nie podoba się to nie - na odbanowanie już nie liczcie).
    Bardzo dobra decyzja jeżeli chodzi o zbanowanie ich. Dobrze, że przynajmniej Wy reagujecie na gówniarskie przepychanki, w przeciwieństwie do przywódców i ministrów naszego kraju, którzy nie karzą, a wręcz wspierają stadionowych chuliganów. Po tym co napisałeś ^IvE wiem, że jesteście bardziej nastawieni do jednostki niż Trinity i ich "kolesiostwo". Oczywiście gratuluję zwycięstwa. To co, teraz jest już pewne, że zostajecie najlepszym klanem w Europie, skoro wygrywacie tą dywizję?
    Moja miłość :*

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 15, 2012, 22:20:03 »
    To Ci co mają 4 lub 5 serwerów w grze ? Na prawdę, aktywny klan w grze, ale członków tego klanu nigdy nie widuje w grze.

Mamy jedynie dwa serwery w grze i mamy się znakomicie pod względem aktywności, ot np gramy w ENL. Widać, że bardzo interesujesz się polską sceną :)

Swoją drogą, marny z Ciebie prowokator ...

REFowi gratuluje świetnego meczu i wysokiego zwycięstwa. Rewelacyjna współpraca zaowocowała :) Powodzenia w dalszej fazie :)

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 15, 2012, 22:52:32 »
    To trochę przedobrzyłem z obstawianym wynikiem :p W każdym razie gratuluję wysokiej wygranej.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline UFO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 15, 2012, 22:55:48 »
    To trochę przedobrzyłem z obstawianym wynikiem :p W każdym razie gratuluję wysokiej wygranej.

Ja obstawiałem 12:4 :)

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 15, 2012, 23:16:54 »
    Mamy jedynie dwa serwery w grze i mamy się znakomicie pod względem aktywności, ot np gramy w ENL. Widać, że bardzo interesujesz się polską sceną :)

Swoją drogą, marny z Ciebie prowokator ...

REFowi gratuluje świetnego meczu i wysokiego zwycięstwa. Rewelacyjna współpraca zaowocowała :) Powodzenia w dalszej fazie :)

Joda wyjdź, więcej crpga :) Akurat mamy 4 serwy aktualnie. W sumie to dobrze że nas nie widać, nikt nie zna dnia ani godziny. Btw target. ;)

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 15, 2012, 23:32:34 »
    stream był w beznadziejnej jakości i przycinał, komentarz nudny, ale i tak widziałem fragment

mecz był jednostronny, wsc grało zbyt zachowawczo, konnica refu ich niszczyła

gratuluje zwycięstwa, może ten mecz was ośmieli do zagrania z nami ;]

"Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #74 dnia: Kwietnia 16, 2012, 00:35:48 »
    Joda wyjdź, więcej crpga :) Akurat mamy 4 serwy aktualnie. W sumie to dobrze że nas nie widać, nikt nie zna dnia ani godziny. Btw target. ;)

Cieszy mnie to, ale to nie jest nasz wątek, żebyś o tym dyskutował, także przywołuję Cię do porządku.

I masz się wreszcie zapisać.

Po przywołaniu do porządku gratuluję raz jeszcze wyniku i z niecierpliwością wyczekuję ewentualnego spotkania na placu boju :)

EDIT:
    stream był w beznadziejnej jakości i przycinał, komentarz nudny, ale i tak widziałem fragment

To trzeba przyznać - taki stream to trochę o dupę roztrzask. Rzadko im się udawało trafiać na najciekawszą akcję w meczu, komentator gadał głównie do siebie nie wiadomo o czym, a chat był zalany spamem ... a nieważne, kto brał udział, ten wie, kogo :P