Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REF] Refesesesesferes  (Przeczytany 41816 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][REF] Refesesesesferes
    « Odpowiedź #120 dnia: Czerwca 04, 2012, 20:05:28 »
    Dobra, wszyscy pokazali muskuły to teraz możecie się rozejść, a z Trinity się meczu doczekamy w ENL, tyle.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #121 dnia: Czerwca 04, 2012, 21:31:05 »
    Dobra, wszyscy pokazali muskuły to teraz możecie się rozejść, a z Trinity się meczu doczekamy w ENL, tyle.
    Amen, każdy post ciągnący ten temat i będący poniżej poziomu który znajdzie się pod tą wiadomością będzie skutkował ostrzeżeniem. Nie po to odblokowywaliśmy dział klanowy żeby patrzeć na coś co bardzo przypomina mi przepychanki o grabki w piaskownicy.

EDIT: A i nie radzę przenosić waszych żałosnych "dyskusji" do innych tematów.

Offline Istiniar

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #122 dnia: Czerwca 05, 2012, 16:01:09 »
    Nie bądź taki gróźny Mat , bo jeszcze ktoś się przestraszy i Cię posłucha, za dużo teorii - za mało czynów , cała nasza moderka, gdzie te stare, "ostre" czasy, gdzie za byle co leciały osty i bany eeeeee..... ? Zacznij ode mnie z ostem. + 1 do respektu , a później zabierz się za wszystkich popie*doli, idiotów, strasznie dorosłych mistrzów typu eeeee....... el Capitano czy nie jeden inny " dorosły "
    Mówisz i masz +1 za sam wiesz co.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2012, 16:37:00 wysłana przez Mat Berserker »

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #123 dnia: Czerwca 12, 2012, 22:20:33 »
    Trochę prawdy w tym jest ale tak to już bywa kiedy administrację prowadzą grzeczni chłopcy, strasznie mało konsekwencji, tu u wszystkich Panów kończy się na 2 ostrzeżeniach, a dalej to mogą sobie robić co chcą byle nie przeklinali i nie pisali NIC pod adresem admina. Tak jest wobec obu zarówno barbarian lider re***feres jak i GORN ,nie jeden raz już prowokowali w sposób rażący swego adwersarza. Może odrobina konsekwencji w pilnowaniu porządku nauczyła by użytkowników odrobiny kultury i szacunku dla innych.

ref ssie i każdy o tym wie
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #124 dnia: Czerwca 12, 2012, 22:40:13 »
    Trochę prawdy w tym jest ale tak to już bywa kiedy administrację prowadzą grzeczni chłopcy, strasznie mało konsekwencji, tu u wszystkich Panów kończy się na 2 ostrzeżeniach, a dalej to mogą sobie robić co chcą byle nie przeklinali i nie pisali NIC pod adresem admina. Tak jest wobec obu zarówno barbarian lider re***feres jak i GORN ,nie jeden raz już prowokowali w sposób rażący swego adwersarza. Może odrobina konsekwencji w pilnowaniu porządku nauczyła by użytkowników odrobiny kultury i szacunku dla innych.

To ja będe pierwszy konsekwentny, pierwsze ostrzeżenie dla pana.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #125 dnia: Czerwca 12, 2012, 22:41:42 »

Mało ambitny komentarz, do tego mała hipokryzja ;p w szczególności jeśli spojrzeć na to co napisałeś małym druczkiem. Jako, że niektórzy naprawdę nie potrafią ochłonąć może niech wątek pozostanie zamknięty jeszcze przez jakiś czas.

@down

To jest jeszcze bardziej zabawne, zważając na to kto to pisze :D
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 13, 2012, 18:18:40 wysłana przez ^IvE »

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #126 dnia: Czerwca 13, 2012, 16:45:12 »
    Pan panie Patryku autentycznie ma  jakieś kompleksy, dla pana wszystko jest mało ambitne, wszystko jest hipokryzją, oraz tylko pan ma chłodne spojrzenie na sprawę, otóż sam pan udowadnia że tak nie jest zwracając uwagę głownie na subiektywną opinię osoby postronnej. Nie wie pan co to jest hipokryzja, nie potrafi pan odróżnić jej od na przykład wyjątków od reguły, trudno się dziwić jest pan bardzo konsekwentny, między innymi konsekwentnie pier**li pan głupoty na temat tego gdzie wśród polskich klanów jest miejsce Refu, otóż moim zdanie już od dawna miejsce Refu jest tam gdzie miejsce IPLu poza głównym nurtem, to co dla was jest szczytem możliwości dla WV, 22nd czy IG jest normą, jak mówi stare polskie przysłowie krowa która muczy mało mleka daje, ponad 600 wpisów na forum dotyczącym gry, 0 osiągnięć w między drużynowych rozgrywkach, Barbarian specjalista od Warbanda, i nie chodzi o to czy pan o sobie tak kiedyś powiedział, chodzi o to jak się pan zachowuje.

Co do pana Macieja, to ciekawe pisałem już na tym forum różne bezsensowne głupoty tylko po to żeby sprowokować administrację, dosłownie treść moich postów nie raz przypominała rozmowę dwóch gimnazjalistów, spotkałem się oczywiście z brakiem reakcji, administracja natykając się na głupotę czuje swojski klimat obory jak sądzę, z kim przestajesz takim się stajesz. Zauważam tu jednak błędy w dedukcji panie Macieju, bo gdy zaśmiecałem bezsensownie forum, kłócąc się i prowokując innych do kłótni, to nie dostałem ostrzeżenia, nie protestuję jednak pragnę zauważyć że jest to dowodem NIEkonsekwencji z pańskiej strony. Trudno jednak was obwiniać, jeśli dla was wzorem porządnego admina jest, przykładowo człowiek bliżej znany jako Proud. Zwrócę jednak uwagę jeszcze na to że jakikolwiek szacunek nakazywał by podkreślić za co kara się użytkownika, bo to co pan napisał nic mi nie mówi o tym za co dostałem ostrzeżenie, czy za opinię o tym że "ref ssie", co dalej będę utrzymywał że jest prawdą, ponieważ nigdy nie udowodnili że tak nie jest, czy za to że w ogóle napisałem wiadomość.

Podsumowując, "ref ssie", Patryk robi się cały czerwony nie tylko kiedy zobaczy dziewczynę na ulicy, a Maciuś już dawno cofnął się w swoim sposobie myślenia do klasy maturalnej, postanowił że skoro w pracy pomiata nim szef to on sobie na forum pokaże jak rządzi się twardą ręką. Podejrzewam jednak że nie zrozumiecie tego co napisałem i dostanę kolejne ostrzeżenie, ha może nawet bana, skwituję to wobec tego cytatem może trochę bezsensownym w tej sytuacji ale jednak, cytatem z postaci dla was kultowych, "Rżnąć ich kur*a", "Dawać panowie pod flagę bo się jasno robi".

Z poważaniem Karolek aka Świeżak

P.S. Jeszcze jedno ostrzeżenie i dołączę do Gorna, człowieka którego nie da się zbanować.
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Czerwca 13, 2012, 17:24:07 »
    Wiesz... w sumie mam w dupie co sobie myślisz, zakaz pisania w tym dziale do odwołania.

Offline Opos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Czerwca 14, 2012, 14:21:30 »
    Nie obrażajcie REFu!!! To stary klan z tradycjami. Poprostu tak jak reszta innych starych klanów np. 22nd straciło zainteresowanie nativem i mało w niego gra.

Offline Istiniar

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Czerwca 14, 2012, 14:41:06 »
    Pan panie Patryku autentycznie ma  jakieś kompleksy, dla pana wszystko jest mało ambitne, wszystko jest hipokryzją, oraz tylko pan ma chłodne spojrzenie na sprawę, otóż sam pan udowadnia że tak nie jest zwracając uwagę głownie na subiektywną opinię osoby postronnej. Nie wie pan co to jest hipokryzja, nie potrafi pan odróżnić jej od na przykład wyjątków od reguły, trudno się dziwić jest pan bardzo konsekwentny, między innymi konsekwentnie pier**li pan głupoty na temat tego gdzie wśród polskich klanów jest miejsce Refu, otóż moim zdanie już od dawna miejsce Refu jest tam gdzie miejsce IPLu poza głównym nurtem, to co dla was jest szczytem możliwości dla WV, 22nd czy IG jest normą, jak mówi stare polskie przysłowie krowa która muczy mało mleka daje, ponad 600 wpisów na forum dotyczącym gry, 0 osiągnięć w między drużynowych rozgrywkach, Barbarian specjalista od Warbanda, i nie chodzi o to czy pan o sobie tak kiedyś powiedział, chodzi o to jak się pan zachowuje.

Co do pana Macieja, to ciekawe pisałem już na tym forum różne bezsensowne głupoty tylko po to żeby sprowokować administrację, dosłownie treść moich postów nie raz przypominała rozmowę dwóch gimnazjalistów, spotkałem się oczywiście z brakiem reakcji, administracja natykając się na głupotę czuje swojski klimat obory jak sądzę, z kim przestajesz takim się stajesz. Zauważam tu jednak błędy w dedukcji panie Macieju, bo gdy zaśmiecałem bezsensownie forum, kłócąc się i prowokując innych do kłótni, to nie dostałem ostrzeżenia, nie protestuję jednak pragnę zauważyć że jest to dowodem NIEkonsekwencji z pańskiej strony. Trudno jednak was obwiniać, jeśli dla was wzorem porządnego admina jest, przykładowo człowiek bliżej znany jako Proud. Zwrócę jednak uwagę jeszcze na to że jakikolwiek szacunek nakazywał by podkreślić za co kara się użytkownika, bo to co pan napisał nic mi nie mówi o tym za co dostałem ostrzeżenie, czy za opinię o tym że "ref ssie", co dalej będę utrzymywał że jest prawdą, ponieważ nigdy nie udowodnili że tak nie jest, czy za to że w ogóle napisałem wiadomość.

Podsumowując, "ref ssie", Patryk robi się cały czerwony nie tylko kiedy zobaczy dziewczynę na ulicy, a Maciuś już dawno cofnął się w swoim sposobie myślenia do klasy maturalnej, postanowił że skoro w pracy pomiata nim szef to on sobie na forum pokaże jak rządzi się twardą ręką. Podejrzewam jednak że nie zrozumiecie tego co napisałem i dostanę kolejne ostrzeżenie, ha może nawet bana, skwituję to wobec tego cytatem może trochę bezsensownym w tej sytuacji ale jednak, cytatem z postaci dla was kultowych, "Rżnąć ich kur*a", "Dawać panowie pod flagę bo się jasno robi".

Z poważaniem Karolek aka Świeżak

P.S. Jeszcze jedno ostrzeżenie i dołączę do Gorna, człowieka którego nie da się zbanować.

Drugi akapit to sama prawda, może byście się wzięli w garść bo gówno robicie, Luca dał mu muta :O o nie !

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Czerwca 14, 2012, 14:49:32 »
    Oczekujecie konsekwencji??? Proszę bardzo...

Tylko proszę nie płakać potem. Kolega wyżej otrzymuje drugie ostrzeżenie i zakaz pisania w dziale klanowym do odwołania.

Offline Taktykarz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Czerwca 14, 2012, 15:14:45 »
    Oczekujecie konsekwencji??? Proszę bardzo...
    Tylko proszę nie płakać potem

Tym to mnie rozśmieszyłeś ! Gromkie Brawa dla tego pana !
    Dał warna nic nie wnoszącemu multikoncie

Sami rozpuściliście swoimi konsekwencjami na tym forum tyle multikont, zbanuj samego siebie , będzie to + 1 !

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Czerwca 14, 2012, 15:29:07 »
    Ty też chcesz? Ok, nie ma sprawy, ostrzeżenie za spam.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #133 dnia: Czerwca 14, 2012, 16:50:18 »
    a wątek PE zamknęliście jak coś takiego było... -.-
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #134 dnia: Czerwca 14, 2012, 22:04:08 »
    Nie wiem czy zauważyłeś, ale to nie są ludzie z REFu. Chociaż mógłbym zgadywać czyje to multikonta...
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana