Pan panie Patryku autentycznie ma jakieś kompleksy, dla pana wszystko jest mało ambitne, wszystko jest hipokryzją, oraz tylko pan ma chłodne spojrzenie na sprawę, otóż sam pan udowadnia że tak nie jest zwracając uwagę głownie na subiektywną opinię osoby postronnej. Nie wie pan co to jest hipokryzja, nie potrafi pan odróżnić jej od na przykład wyjątków od reguły, trudno się dziwić jest pan bardzo konsekwentny, między innymi konsekwentnie pier**li pan głupoty na temat tego gdzie wśród polskich klanów jest miejsce Refu, otóż moim zdanie już od dawna miejsce Refu jest tam gdzie miejsce IPLu poza głównym nurtem, to co dla was jest szczytem możliwości dla WV, 22nd czy IG jest normą, jak mówi stare polskie przysłowie krowa która muczy mało mleka daje, ponad 600 wpisów na forum dotyczącym gry, 0 osiągnięć w między drużynowych rozgrywkach, Barbarian specjalista od Warbanda, i nie chodzi o to czy pan o sobie tak kiedyś powiedział, chodzi o to jak się pan zachowuje.
Co do pana Macieja, to ciekawe pisałem już na tym forum różne bezsensowne głupoty tylko po to żeby sprowokować administrację, dosłownie treść moich postów nie raz przypominała rozmowę dwóch gimnazjalistów, spotkałem się oczywiście z brakiem reakcji, administracja natykając się na głupotę czuje swojski klimat obory jak sądzę, z kim przestajesz takim się stajesz. Zauważam tu jednak błędy w dedukcji panie Macieju, bo gdy zaśmiecałem bezsensownie forum, kłócąc się i prowokując innych do kłótni, to nie dostałem ostrzeżenia, nie protestuję jednak pragnę zauważyć że jest to dowodem NIEkonsekwencji z pańskiej strony. Trudno jednak was obwiniać, jeśli dla was wzorem porządnego admina jest, przykładowo człowiek bliżej znany jako Proud. Zwrócę jednak uwagę jeszcze na to że jakikolwiek szacunek nakazywał by podkreślić za co kara się użytkownika, bo to co pan napisał nic mi nie mówi o tym za co dostałem ostrzeżenie, czy za opinię o tym że "ref ssie", co dalej będę utrzymywał że jest prawdą, ponieważ nigdy nie udowodnili że tak nie jest, czy za to że w ogóle napisałem wiadomość.
Podsumowując, "ref ssie", Patryk robi się cały czerwony nie tylko kiedy zobaczy dziewczynę na ulicy, a Maciuś już dawno cofnął się w swoim sposobie myślenia do klasy maturalnej, postanowił że skoro w pracy pomiata nim szef to on sobie na forum pokaże jak rządzi się twardą ręką. Podejrzewam jednak że nie zrozumiecie tego co napisałem i dostanę kolejne ostrzeżenie, ha może nawet bana, skwituję to wobec tego cytatem może trochę bezsensownym w tej sytuacji ale jednak, cytatem z postaci dla was kultowych, "Rżnąć ich kur*a", "Dawać panowie pod flagę bo się jasno robi".
Z poważaniem Karolek aka Świeżak
P.S. Jeszcze jedno ostrzeżenie i dołączę do Gorna, człowieka którego nie da się zbanować.