Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REF] Refesesesesferes  (Przeczytany 41994 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][REF] Refesesesesferes
    « Odpowiedź #135 dnia: Czerwca 14, 2012, 22:50:59 »
    Ja-WV wyzywam REF na sparing - 1v1.
    Zasady: 10 rund na mapie wybranej przeze mnie, 10 rund na mapie wybranej przez was. Walka odbywa sie 1v1 frakcje dowolne, po 5 rundach switch spawnow (bez switcha frakcji). Klasy dowolne ekwipunek dowolny, tk 100% w siebie.
    Jak się boicie to napiszcie, że odrzucacie i tyle. Pozdrawiam WV_Old_Player_FTW

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #136 dnia: Czerwca 14, 2012, 22:53:45 »
    Ja-SRT wyzywam REF na sparing - 1v1.
    Zasady: 10 rund na mapie wybranej przeze mnie, 10 rund na mapie wybranej przez was. Walka odbywa sie 1v1 frakcje dowolne, po 5 rundach switch spawnow (bez switcha frakcji). Klasy dowolne ekwipunek dowolny, tk 100% w siebie.
    Jak się boicie to napiszcie, że odrzucacie i tyle. Pozdrawiam SRT_gorN. Pozdrawiam jako gracz najlepszego klanu w Polsce.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #137 dnia: Czerwca 14, 2012, 22:53:53 »
    Ja-WV wyzywam REF na sparing - 1v1.
    Jak się boicie to napiszcie, że odrzucacie i tyle. Pozdrawiam WV_Old_Player_FTW

Ja-SRT wyzywam REF na sparing - 1v1.
    Jak się boicie to napiszcie, że odrzucacie i tyle. Pozdrawiam SRT_gorN. Pozdrawiam jako gracz najlepszego klanu w Polsce.

Boję się sparingów 1v1 i odrzucam ^^. Nie po to są stworzone klany, żeby grać duele, jak chcesz zagrać z kimś REFu duela, to napisz mu na PW. Pozdrawiam.

Widzę, że REF się już tak boi, że nawet z SRT nie mają odwagi grać. Słuabo panowie, suabo.

Tak boję się,a w szczególności zdesperowanych ludzi, których jedyną ambicją życiową jest marne trollowanie :D

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Czerwca 14, 2012, 22:54:46 »
    Widzę, że REF się już tak boi, że nawet z SRT nie mają odwagi grać. Słuabo panowie, suabo.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #139 dnia: Czerwca 14, 2012, 22:55:18 »
    Oba zabawne pany dostają bezterminowego muta.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Samsung

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Lipca 30, 2012, 17:54:58 »
    Jak tam idą chłopaki przygotowania do ENLa ? Fajnie, że wróciliście do dywizji A, brakowało nam w niej przedstawiciela o przyzwoitym poziomie ;). Liczę, że stawicie opór AE, IG i Trinity, bo na pewno zasługujecie na to ;). A tak poza tym liczę na streama z derbów REF - Trinity 8-].

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #141 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:49:18 »
    Ref się rozpadł. Nie powiem żeby wiadomość mną wstrząsnęła ale czuję się zobowiązany napisać kilka słów.

Na Polskiej scenie najwięksi rywale, klan z długą tradycją. Raz szło im lepiej raz gorzej, największe osiągnięcie to 3 miejsce w Europie w roku 2010. Wypada pogratulować;)
    Rywalizacja między REFem i WV trwała niemal dwa lata. Masa czasu. Warto dodać że nie była to jedynie wojna na klanach. Praktycznie każda gra na serwerze, każde starcie w turniejach indywidaulnych,
    wszystko to podnosiło stawkę meczu do maximum. Były kłótnie forum, wzajemny trolling, sabotaże i tak dalej. Kawał czasu spędziliśmy na rywalizacji między naszymi klanami. Chciałbym wam podziękować
    za tę dawkę emocji której nam dostarczyliście. Podziękować takim ludziom jak Kalsiver, Sir_Michał, Rome, el hombre loco, i_love_un_norm (zdrajcy), a przede wszystkim wielkie podziękowania dla największego (może nie najładniejszego) wroga - IvE aka Barbarian. Trolling tego pana jest kwintesencją naszej rywalizacji, tej która podtrzymała Polską scenę i dała jej dwa najsilniejsze klany (oczywiście wiadomo który jest lepszy ;P).
    Rozegraliśmy trzy oficjalne mecze (trzy zwycięstwa) ale też kilka treningów i niezliczone potyczki na serwerach. Jeszcze raz podziękowania i gratulacje za wkład który wnieśliście w tą scenę. Jakby nie patrzeć
    to chęć pokonania was zaprowadziła nas na sam szczyt zapewniając mistrzostwo Świata, Polski a także wicemistrzostwo Europy. Poniżej specjalny znicz dla was od całego klanu;(

[ * ]

Z tej okazji kilka sław Polskiej sceny wypowiedziało się na ten temat.

Szymczak1503

<bez komentarza>

New_Player

Yyy myślę że nie ma tu co komentować, gwiazdy zebrały się w jeden punkt i tak musiało być.

Goku

TAKICH JAK ONI TO JA NA ZYLECIE DZIESIATKAMI ROZBIJAM

Xarxes

Oni...oni...to tylko gimbusy.

Okocza

Do pasa mi nie sięgali.

GorN

Yyyy...stolec

Giermek

Po pierwsze, szacunek!

Barack Obama

W takiej chwili wszyscy jesteśmy Refowcami.

Trebron zamiast tradycyjnego filmiku przedstawia przemowę IvEgo z ostatniego zlotu. Link poniżej.

http://filmixxy.pl/12639/Przemowa-IvEgo?autoplay

Panowie, po pierwsze szacunek.  Dziękujemy i życzymy powodzenia na dalszej drodze życia. Powodzenia w imieniu całego WV!

EDIT: Na świecie Rome, na świecie;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2012, 00:07:57 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #142 dnia: Sierpnia 30, 2012, 23:53:07 »
    Podziękować takim ludziom jak [...] Rome

Aż mi się łezka w oku zakręciła, najlepszy europejski konny zwrócił na mnie uwagę!
    DANCE OR GET BANNED

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Sierpnia 31, 2012, 01:17:42 »
    O jaaaaa to jest takie zarazem smutne i szczesliwe ze umiera dżdzownica a rodzi sie robak.
    Retarded are everywhere

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #144 dnia: Grudnia 11, 2014, 21:54:18 »

Dziękujemy za udział w Pucharze Polski 2014 i gratulujemy zajęcie miejsca 3!

Pozdrawiają organizatorzy Pucharu Polski
    Rome & Dyktator
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #145 dnia: Grudnia 23, 2014, 01:22:52 »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #146 dnia: Grudnia 23, 2014, 04:59:29 »
    Miłe odświeżenie tematu! Stoję gdzieś tam razem z Wami, możliwe, że nawet sam wpadłem na pomysł aby coś takiego zrobić. Jeśli nie to przepraszam:P

Korzystając z okazji wróciłem do wcześniejszych postów i kilka z nich a w szczególności te Gorna i Dziooba przypomniały mi dlaczego skończyłem grać w WB. A przynajmniej straciłem czerpać przyjemność z organizacji i rywalizacji pomiędzy klanami. Przeraża mnie jak bardzo zależności życia realnego przekładają się na sposób komunikacji i rywalizacji w WB. Jedno i drugie na poziomie dresów z remizy... Szkoda tylko, że potem takie rzeczy trzeba czytać. Mam tylko szczerą nadzieję, że sam nigdy nie wypisywałem takich głupot a te, które teraz przeczytałem to dawne dzieje. Dziwi mnie fakt, że niektórzy nie zostali ukarani za posty w tym temacie, a temat nie został wyczyszczony.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #147 dnia: Grudnia 23, 2014, 11:42:51 »
    Pomysł był akurat Dziooba, pamiętam jak z godzinę ustawialiśmy tę cholerną choinkę, by była w miarę równo...

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #148 dnia: Grudnia 24, 2014, 20:31:21 »
    Miłe odświeżenie tematu! Stoję gdzieś tam razem z Wami, możliwe, że nawet sam wpadłem na pomysł aby coś takiego zrobić. Jeśli nie to przepraszam:P

Korzystając z okazji wróciłem do wcześniejszych postów i kilka z nich a w szczególności te Gorna i Dziooba przypomniały mi dlaczego skończyłem grać w WB. A przynajmniej straciłem czerpać przyjemność z organizacji i rywalizacji pomiędzy klanami.
    a mnie to bawiło

Wesołych świąt

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #149 dnia: Grudnia 08, 2015, 11:06:11 »
    Z cyklu autopromocja

Zapijaczony Luca, grasuje na wiosce.
    W rolach głównych Luca i IvE jako złoczyńca.

Produkcja: Corleone film studios