Ref się rozpadł. Nie powiem żeby wiadomość mną wstrząsnęła ale czuję się zobowiązany napisać kilka słów.
Na Polskiej scenie najwięksi rywale, klan z długą tradycją. Raz szło im lepiej raz gorzej, największe osiągnięcie to 3 miejsce w Europie w roku 2010. Wypada pogratulować;)
Rywalizacja między REFem i WV trwała niemal dwa lata. Masa czasu. Warto dodać że nie była to jedynie wojna na klanach. Praktycznie każda gra na serwerze, każde starcie w turniejach indywidaulnych,
wszystko to podnosiło stawkę meczu do maximum. Były kłótnie forum, wzajemny trolling, sabotaże i tak dalej. Kawał czasu spędziliśmy na rywalizacji między naszymi klanami. Chciałbym wam podziękować
za tę dawkę emocji której nam dostarczyliście. Podziękować takim ludziom jak Kalsiver, Sir_Michał, Rome, el hombre loco, i_love_un_norm (zdrajcy), a przede wszystkim wielkie podziękowania dla największego (może nie najładniejszego) wroga - IvE aka Barbarian. Trolling tego pana jest kwintesencją naszej rywalizacji, tej która podtrzymała Polską scenę i dała jej dwa najsilniejsze klany (oczywiście wiadomo który jest lepszy ;P).
Rozegraliśmy trzy oficjalne mecze (trzy zwycięstwa) ale też kilka treningów i niezliczone potyczki na serwerach. Jeszcze raz podziękowania i gratulacje za wkład który wnieśliście w tą scenę. Jakby nie patrzeć
to chęć pokonania was zaprowadziła nas na sam szczyt zapewniając mistrzostwo Świata, Polski a także wicemistrzostwo Europy. Poniżej specjalny znicz dla was od całego klanu;(
[ * ]
Z tej okazji kilka sław Polskiej sceny wypowiedziało się na ten temat.
Szymczak1503
<bez komentarza>
New_Player
Yyy myślę że nie ma tu co komentować, gwiazdy zebrały się w jeden punkt i tak musiało być.
Goku
TAKICH JAK ONI TO JA NA ZYLECIE DZIESIATKAMI ROZBIJAM
Xarxes
Oni...oni...to tylko gimbusy.
Okocza
Do pasa mi nie sięgali.
GorN
Yyyy...stolec
Giermek
Po pierwsze, szacunek!
Barack Obama
W takiej chwili wszyscy jesteśmy Refowcami.
Trebron zamiast tradycyjnego filmiku przedstawia przemowę IvEgo z ostatniego zlotu. Link poniżej.
http://filmixxy.pl/12639/Przemowa-IvEgo?autoplayPanowie, po pierwsze szacunek. Dziękujemy i życzymy powodzenia na dalszej drodze życia. Powodzenia w imieniu całego WV!
EDIT: Na świecie Rome, na świecie;)