Nick w grze: tomi, Naruto, Ulric, Don_Kichot, DefUnder, KrzychuPL, Andrzej, OturaN, Raider_UK, Robotic, FlamingsBob, TeRro, Bezimienny, KrzyzakPL, Tomasz504, Rudy102, d3mox, 2fast4you, Aw3rus, Ninja_PL, Zielony_Smok, kwscore, KaribuXP, AciDexe, TommyGhostKillah, SonGoku, MightyMo, GreenBeret, HighElf, Biggie, Slay3r, GRRiM, w00tw00t, Just4FUN, GuessWhaT, 33ThomaS, SIMENS4YOU, WasteOFTAJM, BoSsSs, Sz3yk, SZt3YK, miRoN, MorGan, LittleM, BiGBalls.
Twój obecny klan: Nie gram na razie w żadnym, wywalili mnie z klanu, za złe zachowanie, już pisałem 1 podanie ale ostatnio trochę grałem i mam doświadczenie.
Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): tak ja pisałem.
Sekcja, w której się czujesz najlepiej:
Ruinki na mapie Ruins, tam mnie nikt nie dorwie i mogę walić heady.
Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
(1h 12/15, 2h 5/15[moja pięta achillesowa], kusza 15/15)
Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję)
Swadia, Rhodokowie
Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?
Dużo dobrego, dobrą atmosferę, mam świetne poczucie humoru, no nie pcham się do pierwszego składu natomiast zawszę przychodzę na treningi więc jak potrzebujecie kogoś kto mógłby z wami trenować to jestem idealny.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?
Jak wyżej, świetna organizacja.
Podania proszę traktować poważnie, gdyż to właśnie one pokazują jakimi jesteście ludźmi!
Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia!
dzioOb