Chętnie odpowiem na każde pytania i zarzuty. Po pierwsze pamiętajmy, że ja staram się wybrać najlepszy możliwy skład do reprezentacji jaki mogę z Polskiej sceny i uważam, że takowy wybrałem. Nie zgodzę się tutaj z UFO, że nie widziałem REFowców. Widziałem ich i obserwowałem długo. Nie powalili mnie i z każdą kolejną rundą przekonywali do tego, żeby ich nie wybierać. Z całym szacunkiem do ich umiejętności. Ale to nie tyczy się tylko wyżej wymienionego klanu, ale wszystkich, którzy się zgłosili tutaj na Tawernie. Co do prośby Volanda to myślę, że Argaleb w miarę dobrze opisał każdego z nich. Nie będę na forum publicznym im słodził :D
Teraz pierwsza informacja na temat reprezentacji. Otóż rozegraliśmy jako team, nasz pierwszy wspólny sparing z inną reprezentacją. Naszym przeciwnikiem była reprezentacja "BeNe", która rozegrała wg. mojego wywiadu już dosyć sporo treningów, między innymi z Rosją, Szwecją, UK, Kanadą, Finlandią i Portugalią, co znaczy, że są już dość zgrani.
Wynik:
18:2 dla Reprezentacji Polski!
Na ostatnim spawnie nasz reprezentacyjny fotograf zapomniał zrobić na końcu zdjęcia.