Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57310 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #150 dnia: Lutego 18, 2012, 13:44:53 »
    yyyy Co ja tam robię?? :/

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #151 dnia: Lutego 18, 2012, 19:21:48 »
    Nie o Ciebie chodzi o jakiegoś innego kosmitę ;P

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Świeżak
    « Odpowiedź #152 dnia: Lutego 19, 2012, 23:39:41 »
    Nick w grze: tomi, Naruto, Ulric, Don_Kichot, DefUnder, KrzychuPL, Andrzej, OturaN, Raider_UK, Robotic, FlamingsBob, TeRro, Bezimienny, KrzyzakPL, Tomasz504, Rudy102, d3mox, 2fast4you, Aw3rus, Ninja_PL, Zielony_Smok, kwscore, KaribuXP, AciDexe, TommyGhostKillah, SonGoku, MightyMo, GreenBeret, HighElf, Biggie, Slay3r, GRRiM, w00tw00t, Just4FUN, GuessWhaT, 33ThomaS, SIMENS4YOU, WasteOFTAJM, BoSsSs, Sz3yk, SZt3YK, miRoN, MorGan, LittleM, BiGBalls.

Twój obecny klan: Nie gram na razie w żadnym, wywalili mnie z klanu, za złe zachowanie, już pisałem 1 podanie ale ostatnio trochę grałem i mam doświadczenie.

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): tak ja pisałem.

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:
    Ruinki na mapie Ruins, tam mnie nikt nie dorwie i mogę walić heady.

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie!
    (1h 12/15, 2h 5/15[moja pięta achillesowa], kusza 15/15)

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję)
    Swadia, Rhodokowie
    Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?
    Dużo dobrego, dobrą atmosferę, mam świetne poczucie humoru, no nie pcham się do pierwszego składu natomiast zawszę przychodzę na treningi więc jak potrzebujecie kogoś kto mógłby z wami trenować to jestem idealny.
    Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?
    Jak wyżej, świetna organizacja.
    Podania proszę traktować poważnie, gdyż to właśnie one pokazują jakimi jesteście ludźmi!

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia!
    dzioOb
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #153 dnia: Lutego 19, 2012, 23:42:57 »
    UWAGA UWAGA! Skład wybrany!
    Po wielu (Baaaaaaaaaaaaaaardzo wielu) godzinach spędzonych na różnych serwerach, tylko i wyłącznie pod fake nickami udało się mi i kilku innym osobom wybrać skład oraz ławkę rezerwowych.

Pierwsza 16, która została zgłoszona do turnieju na TaleWorlds to:
    1. dzioOb
    2. Blackitt
    3. gorN
    4. New_Player_FTW
    5. Szymczak1503
    6. Okocha
    7. Harman
    8. Wezyk
    9. CristoTheVicious
    10. Argaleb
    11. Kula
    12. UFO
    13. Niggerboy
    14. Teblar
    15. Blackhawk
    16. Sir_Michał

Oprócz tego wybraliśmy ławkę rezerwowych, z której każdy, w każdym momencie może zostać zgłoszony jako jedna z 6 zmian i zastąpić którąś osobę z pierwszej 16.
    Oto i lista rezerwowych:
    17. Nomadd (prosimy tylko o kontakt Nomadda, bo nie daje znaku życia od 2 dni)
    18. Blast
    19. Basior
    20. Kamillo
    21. Krzyżak
    22. Smerfo
    23. Husarz

No i miejsce honorowe dla naszej maskotki:

24. Trebron

Gratuluję tym którzy się dostali i dziękuję wszystkim tym, którzy się zgłosili. Teraz czeka nas ciężka praca i mam nadzieję, że Was nie zawiedziemy!
    Pozdrawiam, dzioOb!

Falę krytyki czas zacząć ^^
    « Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2012, 23:47:26 wysłana przez dzioOb »

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #154 dnia: Lutego 19, 2012, 23:49:07 »
    Skład wybrany ewidentnie po znajomości!! :/  Prawie cały skład to nooby ...  Trebron miejsce zasłużone bo karmi nas prawdą na YouTube !!

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #155 dnia: Lutego 19, 2012, 23:50:29 »
    Cooooo?!?!? Czekaj dzioOb bo pisaliśmy chyba w tym samym momencie sprawdź jeszcze moje podanie, proszę możemy się jak chcesz jakoś spotkać i ogarnąć temat.

Pozdrawiam Świeżak.

P.S. mogę nawet grzać ławę.
    P.S2. TREBRON???? tego trolla to byś już nie brał, naprawdę. :(
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Lutego 19, 2012, 23:54:15 »
    Powiedz mi tylko, pod jakim nickiem Cię dopisać?

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Lutego 20, 2012, 06:51:07 »
    Husasz*
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2012, 07:07:31 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #158 dnia: Lutego 20, 2012, 07:32:26 »
    Gratuluję wszystkim, którzy się dostali, czy to do pierwszej szestnastki, czy też na ławkę rezerwowych ;)
    Teraz pora wysilić się, jeszcze ciężej pracować, a może przynieść to sukces, w postaci I pozycji w tym turnieju.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #159 dnia: Lutego 20, 2012, 07:38:49 »
    Po wielu (Baaaaaaaaaaaaaaardzo wielu) godzinach spędzonych na różnych serwerach, tylko i wyłącznie pod fake nickami

Nie chcę nic mówić, ale sprawdzanie jak ktoś gra na serwerach bez żadnego dopingu nie jest dobrym sposobem ;) Łatwiej by Ci było wbić na parę meczy kilku klanów i już .

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #160 dnia: Lutego 20, 2012, 08:57:56 »
    Sugerujesz, że na publikach grasz od niechcenia i masz staty 2:7 a na meczach 7:2? Jak kto przykłada się do gry tak w rzeczywistości gra. Dla mnie wypowiedzi ''nie chce mi się grać więc lamię'' są bezpodstawne, bo każdy gra zawsze jak najlepiej może, ale czy akurat ma formę czy nie, to nie od niego zależy. Poza tym, nasz Kapitan napisał, że wbijał na serwery wielokrotnie, a to znaczy, że widział poszczególnych graczy co najmniej kilka razy, tak więc wątpię, że zawsze '' nie chciało Ci się'' :p Przepraszam, że napisałem to prosto do Ciebie, ale przesłanie miałobyć (i chyba jest) dla wszystkich.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline SirKula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Lutego 20, 2012, 09:07:34 »
    na meczu nie patrzy sie na fragi, liczy sie sukces teamu! po wczorajszym treningu moge stwierdzic ze poziom w reprezentacji jest bardzo wyrownany i nie ma kogos kto specjalnie wyroznial by sie umiejetnosciami od reszty..ale i tak znajda sie tacy co powiedza ze sklad byl wybierany po znajomosciach, zawsze znajda sie madrzejsi :D
    Ja osobiscie najbardziej licze na mecz z Kapitanem Ukrainą i skopac mu dupsko! :(
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline spider94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Lutego 20, 2012, 09:37:16 »
    Nie chcę nic mówić, ale sprawdzanie jak ktoś gra na serwerach bez żadnego dopingu nie jest dobrym sposobem ;) Łatwiej by Ci było wbić na parę meczy kilku klanów i już .

Już zaczyna się płacz jednostek...

Ja osobiście gratuluję wyboru, i jestem pewien że ci ludzie pod dowództwem Dzióbka skopią nie tylko kapitana Ukraina, ale też wszystkie inne reprezentacje.

Wg. życzeń mój podpis został zedytowany.
    Tylko teraz jakiś łysy jest ;/

Offline Turek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Lutego 20, 2012, 10:04:47 »
    Moim zdaniem szesnastka jest bardzo silna. Z pewnością obronicie tytuł mistrzów.

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Lutego 20, 2012, 10:10:04 »
    Tak, taki silny skład z pewnością zgniecie wszystkich przeciwników i to wyraźnie. Już dziś pozwolę sobie zaryzykować gratulacje dla zwycięzców NC2012. Legendarnie wspaniała atmosfera w drużynie, wzajemne zrozumienie i zasłużony szacunek kibiców niech Was uskrzydlają.

P.S. Liczę też, ze dzięki turniejowi poznam  bliżej niektórych kadrowiczów, bo niestety nie wszystkich kojarzę.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2012, 10:14:16 wysłana przez Voland_s »