Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2012!  (Przeczytany 57240 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Nations Cup 2012!
    « dnia: Stycznia 17, 2012, 22:24:18 »
    No i stało się! Nadchodzi kolejny Nations Cup na scenie Warbanda. My (Polska) jako obecni mistrzowie świata, musimy godnie reprezentować nasz kraj, jak to miało miejsce w ubiegłym turnieju. Nie będę ukrywał, do reprezentacji dostaną się tylko i wyłącznie najlepsi z najlepszych, ale każdy może zgłosić swoją kandydaturę!
    Dlatego w tym właśnie temacie proszę składać podania o bycie reprezentantem naszego kraju.

Wzór podania:

(click to show/hide)

Podania proszę traktować poważnie, gdyż to właśnie one pokazują jakimi jesteście ludźmi!

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia!
    dzioOb

EDIT: Nie będą brane pod uwagę zgłoszenia grupowe! Każdy odpowiada tylko i wyłącznie za siebie!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2012, 23:05:11 wysłana przez dzioOb »

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nations Cup 2012!
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 17, 2012, 22:27:43 »
    Nick w grze: Lolziomek

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Piechur z 2H bede latał

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? :1h+tarcza - 11, 2h - 15, manual - 15, strzelec 9, konny - 7

Ulubiona frakcja: Królestwo Swadji

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Świeżośc, dobre umiejętności, doświadczenie

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Ponieważ, gdy się skupię potrafię zaimponowac umiejętnościami.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2012, 22:39:10 wysłana przez Wiesiek_Pl »

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 17, 2012, 22:42:37 »
    Oczywiście podanie będzie brane pod uwagę, ale proszę rozwinąć wszelkie odpowiedzi tak bardzo jak tylko potraficie. Ostatnie 2 punkty mają być wręcz wypracowaniem!

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 17, 2012, 22:47:44 »
    Zarezerwowane.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2012, 23:05:29 wysłana przez dzioOb »

Offline Postrach

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 17, 2012, 22:54:13 »
    Nick w grze: Postrach

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Piechór, w ostateczności łucznik.

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) : 12 , 6 , 9/10 , 12 , 5
    Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję): Vaegirzy

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? : Umiejętności i dobrą atmosferę.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? : Ponieważ nie zawiódłbym swojego kraju w ważnym meczu i pokazałbym na co mnie stać ! : ) Pozatym UFO jest takim n00bem, że muszę mu pomóc, żeby go szfaby nie zgangowały ; *

« Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 11:53:16 wysłana przez Postrach »

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:05:10 »
    Nick w grze: UFO,Komoda,Akwarium,Talerze,Pierogi,Kubełek,FiltrKaskadowy,Akwarysta,Pokarm i parę FakeNicków

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Oszczepnik

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie! wszystko 15!

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Swadia!

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Oczywiście chodził bym za tobą dziob i dawał tarcze kiedy ci pęknie .. kiedy zabraknie ci oszczepów doniosę a kiedy zaczną cie bić przyjmę wszystkie ciosy na klatę..

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Dlatego że jestem błyskotliwy,ynteligentny,opiekuńczy,przebiegły,chytry,Obyty z warbandem,potrafię poradzić sobie w życiu,jesteś optymistycznie nastawiony do życia,Lubie: Pierogi,gołąbk,serdelki,wafelki i i pizze... I jestem kulturalny... A jak wiadomo mistrzostwa wygrywa się kulturą nie skillem!

Podania proszę traktować poważnie, gdyż to właśnie one pokazują jakimi jesteście ludźmi!

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:16:00 »
    DzioOb, śmietnika mi na Tawernie nie róbcie. Albo do jutro jakoś zapanujecie nad tym albo zacznę rozdawać ostrzeżenia.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Krysia

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:18:03 »
    Nick w grze: Krysia_of_Swadia

Twój obecny klan: Swadia

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: strzelec

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie! - 10,11,12,14,5

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) - Swadia

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? - :)

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Jestem bardzo miłą osobą i myśle,że przyda się wam dobry strzelec z solidnym manualem

Offline Fasola

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:24:47 »
    Nick w grze: Kapitan_Fasola

Twój obecny klan: Brak

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): ponieważ uważam , że nie ma godnego klanu , który mógłby mnie przyjąć

Sekcja, w której się czujesz najlepiej:2h , łucznik

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) Nie umieszczaj tego w nawiasie! 8,10,11,13 . Wole walczyć z dystansu , ponieważ podczas walki w zwarciu mam stresa i zżera mnie trauma poczym padam jak lamus

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Vaegirowie

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Piękne dowodzenie godne mistrza Blackitt'a , świeżość , umiejętności godne polskiego mistrza warbanda . Dobże znam słownjk ortograficzny

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?Jestem Polakiem , nie zmieniam obywatelstw i najważniejsza zasługa Na c-rpg pojechałem Apocalypsa na manuala , uważam to za godne mnie przedwsięwzięcie ponieważ miałem wówczas 15lvl . Yoda mnie czasem bije ale to czasem
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 14:03:18 wysłana przez Jas_Fasola »

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:37:33 »
    Nick w grze: HITMEN_Darkula

Twój obecny klan: HITMEN

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): REF, WV (Oba już nie istnieją)
    Pfff, chyba jakieś nieaktualne dane posiadasz...
    Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Kawaleria

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? :15

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?:

Witam panie, spójrz na swojego Gorna, a teraz na mnie, jeszcze raz na niego i na mnie, szkoda, że nie jest mną, ale jeśli zacząby używać nachylonej jak ja, mógłby nabijać fragi jakby był mną. Popatrz na dół i w górę, gdzie jesteś? Jesteś na polu z męzczyzna, który nabija fragi jak twój Gorn mógłby. Spójrz na mnie, co masz w ręku? Bo  ja mam lancę i tarczę, spójrz jeszcze raz lanca i tarcza zamieniają się we fragi, wszystko jest możliwe kiedy twój Gorn nabija fragi jak ja. Siedzę na koniu.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 12:26:26 wysłana przez Hrabia Darkula »

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:42:25 »
    Nick: Pikinier_;Kusznik_;Łucznik_;Piechur_;Jeździec_ - Gerwazy
    Klan: Takie tam grej order, ale chyba nic poważnego
    Klany w których bylem: CzwartyPułkPiechotyMorskiej
    Ulubiona klasa: Zależy co sobie na treningu przypomne, ale tak to chyba 1h, kusza
    Frakcja: Rodocy
    Skill: Wszysko oscyluje wokół 8, poza konnym (wogóle słabe pytanie bo nie ma punktu odniesienia)Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?: Hmm, Gerwazego!
    Dlaczego ja?: Dajcie jakiś trening, podzielony na 2 części : umiejętność gry zespołowej i duelowanie się. Wtedy możnaby każdego ocenić (chyba że kryteriami jest odwaga i chonor)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2012, 23:47:35 wysłana przez Matim007 »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:45:58 »
    JESTEM NAJLEPSZYM KONNYM NA ŚWIECIE. KONIEC.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 14:42:48 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Gruuuubyyy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 17, 2012, 23:53:23 »
    nick w grze: Gruuuubyyy

Twój obecny klan:PE

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?):REF(zostałem obalony i dotkliwie potraktowany kijem przez Hetmana),22nd,IG,ZP,KC,KG,XD,BG,KU,TA,NG,AN,AL,KU,TAS.HE.
    ,TM,AN,RR reszta to n00bskie klany

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: łucznik z oszczepami

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15?

1h+tarcza 15/15
    2h 15/15
    manual 15/15
    strzelec 15/15
    konny 15/15
    kij 0/15
    obrona przed kijem 3/15 ;((

Ulubiona frakcja: (Ten podpunkt musi się znaleźć, gdyż będziemy najprawdopodobniej wybierać krajową frakcję) Khergici

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji? Miłą atmosferę, dobrego skilla i umiejętność obsługiwania kontomierza

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju? Bo jestem po prostu pro ;)))))))))))))

Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2012, 23:56:30 wysłana przez Gruuuubyyy »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 18, 2012, 00:06:10 »
    Gruuuuby otrzymuje 1 Ostrzeżenie za wyzwiska.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 18, 2012, 02:42:11 »
    Nick w grze: Yoda

Twój obecny klan: HITMEN

Klany, w których byłeś (Dlaczegp już w nich nie jesteś?): od początku w HITMEN

Sekcja, w której się czujesz najlepiej: Tarczownik lub łucznik

Jak oceniasz swojego skilla w skali 0-15? (Osobno: 1h+tarcza, 2h, manual, strzelec (łuk/kusza), konny) - 12, 6, 8, 11, 7

Ulubiona frakcja: Vaegirowie (spamitary <3)

Co mógłbyś wnieść do reprezentacji?

Świeże spojrzenie na stare taktyki, pozytywne nastawienie w trakcie meczów i łyczek czegoś mocniejszego w razie gorszej dyspozycji.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać jako reprezentanta naszego kraju?

Skillem nie ustępuję Jasiowi, znam Hetmana, nie lubię Jayroslavo i uważam, że jestem w stanie pomóc reprezentacji. No i fakt, że będę mógł się naparzać z Niemcami i Francuzami, napawa mnie niezwykłą rządzą mordu, co skutkuje często multifragami. Potrafię też doskonale pełnić rolę ochroniarza łucznika, dodatkowo mordując śmiercionośnymi oszczepami i toporami. Bez szemrania spełniał wszelkie wymogi stawiane przez generała na polu bitwy, staram się nie pełnić roli wolnego strzelca, gdy nie jest to potrzebne. A w razie mam trochę doświadczenia w zachodzeniu wroga i mordowania od pleców. Chyba tyle. Czekam na eliminacje.

P.S. I Blasta weźcie.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2012, 03:51:43 wysłana przez Yoda »