Witam, czasem wpadnę na chwilę pograć w tego moda. Ogółem gratuluję, świetny mod. Ale nie o tym chciałem pisać.
Mała propozycja, czy admini czasem mogą wchodzić pod innymi nickami? Dlaczego pytam? Wiadomo, jeśli na serwerze nie ma takowego, znajdzie się paru szczeniaków którzy będą psuć zabawę innym, od nadmiernych pooli po celowe tk i wychodzenie. Mój pech że na godzinę gry w tego moda to akurat mnie ktoś zabije i wyjdzie z serwera. Ale gdy admin wejdzie..."o admin", "Siema(tu nick adma)" 'Witam;)", ogółem aniołki normalnie. Ludzie znają wasze nicki i wiedzą kiedy mogą trolować, od czasu do czasu może dobrze wejść pod "przykrywką"? Uwierzcie, zdziwicie się jak sobie poczynają gracze podczas waszej nieobecności. Owszem nie wszyscy, ale na 10 graczy normalnych przypada 1 troll, de....l.
To tylko luźna sugestia, niby tak niewiele ale daje więcej wglądu na to co się dzieje na serwerach. Gdy jesteście traktują was jak bóstwo(i dobrze tak?)ale gdy wyjdziecie...robi się wiejska potupania;/ Że nie wspomnę o tym że zdecydowanie rodzice co po niektórych gówniarzy niczego nie nauczyli, o czym mowa? O wrogości do obcokrajowców, większość graczy owszem, potrafi się zachować. Ale nie rozumiem tekstów typu"pisz po polsku k.....o angielska!", byłem świadkiem jeszcze na starszej wersji moda takiego zajścia. Zwróciłem uwagę takiemu prostakowi, no ale, sam zostałem poczęstowany "mięsem" ,mało tego, poszedł pool na kicka(dobrze że nie bana) dla mnie. Większość poparła(widać "solidarni").No coś tu nie tak, takie podejście zniechęci obcokrajowców do gry na naszych serwerach, bo nie dość że z 60% graczy się nie dogadają(bariera językowa) to zostaną zwyzywani.Pozdrawiam.