Nie zalogowałem się na na forum, żeby bronić osobnika V i w sumie jest mi obojętne czy zostanie on zbanowany. Chodzi mi o takich drobnych cwaniaczków jak KniazSulibor, co to myślą, że mogą bezkarnie prowokować i naprzykrzać się innym graczom (kopać, podkradać broń, zrzucań z murów itp). A jak ktoś im się wreszcie postawi, to wtedy hajda na niego! I tu na forum i na serwerze. Jeśli chodzi o twoje "dowody" brajn, to dokładnie przejrzałem screensave'y i na większości z nich widać, że to właśnie V jest TK-owany przez ciebie i twoich znajomków. Bodajże tylko na jednym znalazłem wpis, że V zrobił na kimś TK. Więc jak to jest? Kto kogo TK-uje? A jeśli chodzi o obrazek z celowaniem w plecy, to już w ogóle pusty śmiech ogarnia. Gdzie tam pisze, że to on celuje? I jeszcze jedno. Widzę, że wszyscy tu napisali (łącznie z zainteresowanym brajnem), że ten V grał normalnie i dopiero potem coś się stało. No właśnie, ciekawe co. Bo pewnie się postawił Suliborowi i jego koleżkom, no to teraz go szczują. Zresztą gadałem też z obcokrajowcami, mało kto z nich lubi tych cwaniaczków spod znaku dębu (czyt. kniaziów). Z mojej strony EOT.