Podobno ,,zajęliście wzgórze'' i żądaliście opłaty za wejście na nie, zabijając tych, którzy odmówili.
Najpierw byliśmy na nim sami i tam zostaliśmy obroniliśmy się i wszyscy zaczęli wchodzić a my dla żartu napisaliśmy, że to wzgórze MoS'u płacić za wstęp nikogo nie zabijaliśmy bo gdybyśmy tylko spróbowali to reszta by się na nas rzuciła. Skorupa raz TK ale armatom a to się dość często zdarza no i Adiq kopnął tego co mu przeszkadzał (Krystian z ChW) w kopaniu, najpierw go ostrzegł a potem zaczęli się dwoje bić na mieczyki i Krystian przegrał (cyt. Nie moja wina, że mam lepszego manuala) to był jedyny "celowy".
Wczoraj sam kopałem okopy na Wagenburgu, ludzie sobie po nich swobodnie łazili i nic się nie działo. Tak samo widziałem, jak inni kopali, tłum ludzi po nich chodził, i też nic.
No nie wiem to może zależy jak to dokładnie na kogoś wejdzie, ale jakoś przerywało to pracę...
A Katsura nie jest święty, ale ma prawo grać bez towarzystwa trolli niszczących broń, którą się posługuje. Naprawdę, jałowa dyskusja. Ja swoje zdanie mam, róbcie tak dalej. Już raz mieliście długiego bana, potem sam widziałem na własne oczy wasze wybryki, teraz znowu. W końcu dostaniecie perma, i płacze u Dedalusa na PW nie pomogą.
Jak się uderza muszkietem to nic nie bierze, dla testu przed chwilą nawalałem muszkietem w armatę i nic się jej nie stało, więc żadnej szkody nie ma gdy ktoś tak robi, a zapewne nikomu by się nie chciało bić muszkietem w armatę nie wiadomo ile ...
Ja jeszcze nigdy bana na żadnym serwie nie dostałem, nawet nikt nie zaszczycił mnie pollem za TK czy coś innego. Ale on sam namawia innych nie przepraszajcie ich można teamkillować... Ja wchodzę na serwer, a on już pisze o znowu ten chociaż nikogo nie teamkillowałem, a jak mnie ktoś TK to on nie przepraszaj nie musisz go przepraszać. I kto tutaj powinien grać bez towarzystwa trolli?
@Up: Uciekanie? Super. Bo jak się gra na inwazji to się ucieka do "ostatniego bastionu" na tym to polega wycofujemy się po kolei do tyłu bądź robimy sobie okopy przy górze czy gdzieś tam. Staramy się za wszelką cenę przetrwać to cel tego trybu gry. Przepraszam, że wykonujemy cel drużyny!