O nie, panowie... tydzień temu dostałem petycję z podpisami około 30 osób,prawie wszyscy jak jeden mąż poparli Kuyaki(chyba tylko jeden Blackitt był na nie, o ile dobrze pamiętam, i dwie osoby się wstrzymały od głosu). Wtedy był czas dyskusji, którą przegapiliście/ zignorowaliście/ albo poszliście za głosem większości(a moje wątpliwości przeszły wtedy zupełnie bez echa).
Trzeba umieć ponosić konsekwencje swoich wyborów, bierności i zaniechań.
Teraz już decyzja została podjęta definitywnie- nie ma wybacz(heraldyk transitional nadal jest w obiegu).
Kuyak wszedł do kanonu GO. Sprawa zakończona.
PS Notabene, byłem pierwszą ofiarą(i przeciwnikiem) wprowadzenia Kuyaka(musiałem porzucić swoją ulubioną vest lamelkę), ale teraz będę pierwszym jego obrońcą .
Po pierwsze, bo nie będzie tak, że co tydzień będziemy się przebierać w inne ciuchy, bo komuś się coś odwidzi, po drugie- jedną z rzeczy , którą najbardziej opłaca się w tej chwili ulepszać to ubranka(vide fix 0.223) i tak też zrobiłem-tym bardziej, jako pure HA, gdzie mnie nie stać na luksus posiadania nawet jednego punktu Ironflesha. Tak więc teraz to mnie i mój Lordly Kuyak możecie...no popatrzeć Sobie możecie na niego;)
PS Zamiast dalej zajmować się sprawami rozstrzygniętymi proponuję zerknąć w staty ekwipunku(a zwłaszcza, co się z nim dzieje po ulepszeniu, po wprowadzeniu dzisiejszego fixa- na pierwszy rzut oka- Longbow dostał potężnego buffa(gdybym wiedział, że jednak tak się stanie , nie wszedłbym w retajra...), natomiast konie...dostały potężnego nerfa( i zupełnie inaczej przebiega proces ich ulepszania), no i wspomniane ubranka więcej zyskują po ulepszeniu- np wspomniany transitional heraldic, po +3 modifierze ma lepszą specyfikację niż black armor...
EDIT: down:@Corleone-wystarczy zerknąć w staty...
Twój champion courser jest chyba o >3pt wolniejszy, notabene najbardziej to uderza w cięższe konie(np mój catphract:() i zwłaszcza po pierwszym modifierze , gdzie się zyskiwało potężny armor, charge i +10 HP
Teraz opłaca się mieć tylko championy, i to z tych lżejszych koni-courser i destrier, bo dopiero na 3-im stopniu zyskują to , co do wczoraj zyskiwały już po pierwszym. A mój cathaptact stracił 2 speeda i 2 zwrotki... a specjalnie zrobiłem nową generację, żeby dodać ridingu, bo mi się zbyt wolny wydawał... teraz ,w najlepszym przypadku, będę miał taką samą szybkość kosztem 2 pt riding'u.