PS. Liveon - kupiłem wczoraj 1 x ulepszonego kuyaka (light). Dałem 340 kawałków, ale chyba było warto... jak myślisz?
Według mnie to jest dobra cena za detal(x1), patrząc jak się kształtują/windują ceny za najpopularniejsze armory(a do tych należy, niewątpliwie, Kuyak).
I na mój gust te ceny jeszcze bardziej pójdą w górę, w ciągu najbliższego miesiąca.
Raz , że ludzie będą mieli coraz więcej kasy, dwa, że po zdobyciu/kupieniu/wyselekcjonowaniu broni nadejdzie boom na armory.
Ja to załatwiłem parę razy masterworka za 500k, a 1x ulepszony item za 175k, więc chyba przepłaciłeś :P
No to zdradź tajemnicę, jak tego dokonałeś, z kim i czym?
Bo takie ceny były na rynku tylko pierwszego/drugiego dnia po otwarciu marketu(tyle że wtedy dokonano dosłownie kilku takich transakcji).
Wydaje mi się, że dość uważnie śledzę to, co się tam dzieje i poza totalnie niechodliwym towarem(np Commoner's Long Dagger za 250k g) takich hiperokazji nie widziałem.
Swoją drogą, jakim cudem ty dokonałeś zakupów za takie sumy, liczone w milionach golda?
PS Po wymianie MW Elite Scimitara na MW Nordic Champion Sworda, nadszedł czas na kolejny eksperyment, wymieniłem się na MW Langes Messer- tyle legend słyszałem o tej zabawce, że w końcu będę miał okazję się przekonać, ile w tym kryło się prawdy.
Poza tym, przez najbliższy miesiąc, będę pieszym łucznikiem, więc MW NCS, ze swoim zasięgiem, nie był mi aż tak potrzebny...