Pod tym adresem, po zalogowaniu, możemy zobaczyć parametry/specyfikacje wszystkich itemek, oraz rozmiar redukcji naszego lvl:)
Chyba ważne i chyba ciekawe, bo to już jest( prawdopodobnie) najbardziej zbliżone do tego, czego możemy oczekiwać po wprowadzeniu patcha.
EDIT: @down
Laskonogiwylądowałem na 25 lvl nie jest źle :) ułożę sobie takiego łucznika z możliwością konną ze klękajcie narody :)
dzięki
Hmm, muszę Cię zmartwić, a Siebie sprostować, niestety z tą redukcją to nie jest takie pewne- ten 25lvl podobno osiąga się(a przynajmniej większość graczy) z automatu w betapatchu.
Bardziej prawdę o redukcji/progresji lvl oddaje coś takiego 40 lvl=28lvl i 33lvl=24 lvl
Aha i jeszcze jedno; z chęcią zobaczę twoje builda(albo jego projekt), bo ja też w tę stronę kombinuję i ciężko mi to idzie, bo ciągle na coś punktów brakuje.
IMHO, sensowne/celne/skuteczne strzelanie z siodła osiąga się na poziomie
5 punktów
Horse Archery, no i przypominam, tak na marginesie, że skończy się
sianie z łuku- szybkość naciągu będzie
zmniejszona o ok 1/3, a diff dla koni poszybował o +1 w górę(konie z diff 6 będą miały chyba tylko charakter wystawowy, bo nabicie 36 AGI staje się, przy ograniczniku lvl, praktycznie niewykonalne).
Tak więc, uziemnienie konia stanie się zdecydowanie łatwiejsze, a konny łucznik po jednym grocie(wbitym w mały palec u lewej stopy) powinien zaliczyć glebę, bo o
walce w parterze to nawet nie ma co wspominać(to właśnie kwestia tych brakujących punktów, choćby na
Ironflesh i PowerStrike)