Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: BC (?) / klany [spam]  (Przeczytany 2906 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 06, 2011, 12:52:25 »
    Jako że ten mecz budzi wiele zaciekawienia i kontrowersji, chciałbym poinformować że przyjmuję na pw obstawienia wyniku meczu.
    żeby wziąć udział, należy przesłać mi na pw wypełniony formularz:
    Drużyna która wygra:
    Jaki będzie wynik końcowy:
    Po ilu graczy mecz się odbędzie:
    Czy któraś z stron przegra walkowerem, bądź naruszy zasady meczu(tutaj podać tag klanu):

Po podaniu wyników meczu przez sędziego, a także jego uwag nt. meczu, zostaną przejrzane te formularze, i osoba która obstawiała najwłaściwiej wygra.
    Poproszę naszego grafika, może sklei jakąś wygraną.

Formularze przyjmuję do dnia 8.08 do godziny 17:00 na pw

Edit: jak już napisałem poproszę grafika, może sklei mu jakiś fajny banerek, albo miniaturkę.Ale chyba samą nagrodą będzie to że można napisać: "Ja wiedziałem że tak będzie"
    Edit2: Zapewniam że w sprawach zakładów będę bezstronny, i wszystkie formularze będą ogólnie dostępne, a zwycięzce wyłonimy poprzez porównanie posta podsumowującego z wszystkimi formularzami.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2011, 12:59:04 wysłana przez barbarzynca »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Horace

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 06, 2011, 12:53:50 »
    A jak ktoś dobrze obstawi mecz to co wygra? ^^

Ups że przeczytałem :)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    a
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 06, 2011, 12:55:22 »
    Bukmacherzy to też osoby postronne, a Ty Hieronim należysz do jednej z drużyn walczących.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 06, 2011, 13:26:11 »
    Jako że ten mecz budzi wiele zaciekawienia i kontrowersji...
    Ano, wywołaliście taką burzę, podobną do tej, co miała miejsce prawie 3 tyg. temu, która siała zniszczenie i spustoszenie w naszym kraju...
    A zakłady...? No co Wy....? Robicie z tego meczu sensacje, jakby to był mecz dwóch najlepszych klanów w kraju...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    a
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 06, 2011, 14:21:23 »
    Dodam coś od siebie...Moim zdaniem cały ten temat powinno się zamknąć, nie przed meczem ale po nim...Wiadomo że, wtedy frustracja osiągnie apogeum...Oprócz tej małej porady dla moderatorów(po co potem, ostrzeżenia dawać ?) chciałbym prosić obie drużyny o opamiętanie się, to już nie jest scena w której wyniki sparingów decydują o pozycji w kraju, są przecież turnieje itd. Więc, po co te nerwy? Poćwiczcie teraz lepiej zamiast się kłócić, może bowiem jesienią doczekamy się porządnego europejskiego turnieju(Cóż, jako optymista liczę że, gracze i klany które zrezygnowały wskutek wakacji z ENL, wymogą nowy turniej, który będzie na trochę wyższym poziomie niż obecny)
    Pozdrawiam.

Offline LygrySSIE

• BANITA
    • Użytkownik
    • Fan Lygrysizmu.
    a
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 06, 2011, 14:37:21 »
    Dodam coś od siebie...Moim zdaniem cały ten temat powinno się zamknąć, nie przed meczem ale po nim...Wiadomo że, wtedy frustracja osiągnie apogeum...Oprócz tej małej porady dla moderatorów(po co potem, ostrzeżenia dawać ?) chciałbym prosić obie drużyny o opamiętanie się, to już nie jest scena w której wyniki sparingów decydują o pozycji w kraju, są przecież turnieje itd. Więc, po co te nerwy? Poćwiczcie teraz lepiej zamiast się kłócić, może bowiem jesienią doczekamy się porządnego europejskiego turnieju(Cóż, jako optymista liczę że, gracze i klany które zrezygnowały wskutek wakacji z ENL, wymogą nowy turniej, który będzie na trochę wyższym poziomie niż obecny)
    Pozdrawiam.

Moim zdaniem, pe powinno się nie wtrącać w sprawy tych klanów. To ich kłótnie i sprawy co robią. Lepiej na spamie w tym wątku, bo jak mod znów wpadnie to nie będzie miło.

PS.Lygryssie jak tam idą wam treningi na PW modzie?. Tylko napisz mi na PW.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2011, 14:47:46 wysłana przez LygrySSIE »

Offline Virtual

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 06, 2011, 18:58:30 »
    eeeee no to powiedza ze mamy cheaty itp albo ze przekupiliśmy sędzie po prostu nie mogą się pogodzić z przegrana i tyle

Yoda, ten post miałem na myśli.

Edit:
    Proszę o wyciągnięcie konsekwencji co do profilu użytkownika 'LygrySSIE'.
    Rozumiem, że macie wakacje, 30 stopni oraz 14 lat, lecz mam rozwiązanie tego problemu. Idźcie na dwór piłkę pokopać. Teraz postawili dużo Orlików, takich boisk do grania w piłkę. Nie, nie w FIFE ani PES'a. W prawdziwą piłkę nożną. Co to prawdziwa piłka nożna? Hmm... Radziłbym włączyć telewizor (to takie urządzenie jak monitor, lecz podłączone do anteny i/lub dekodera) i pooglądać jakiś kanał sportowy (nie, nie kanał na TS), kanał emitowany przez stacje telewizyjne. Tam bardzo często mecze piłki nożnej lecą - i znowu to samo! Nie w FIFIE ani PES'ie!
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2011, 19:07:00 wysłana przez Virtual »
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    a
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 06, 2011, 21:17:57 »
    A ja proponuję skończyć rozmowy nie na temat, i zaprzestać offtopu. Gramy ten sparing, podamy wynik, a prywatne sprawy załatwimy między sobą.

@Blacha
    Nie, nie jestem Krzyżakiem z OFRu. Jestem Krzyżakiem z Total War`a i RTF ;).

Pozdrawiam, obrońca Krzyża.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 07, 2011, 01:16:51 »
    Jako że ten mecz budzi wiele zaciekawienia i kontrowersji, chciałbym poinformować że przyjmuję na pw obstawienia wyniku meczu.
    żeby wziąć udział, należy przesłać mi na pw wypełniony formularz:
    Drużyna która wygra:
    Jaki będzie wynik końcowy:
    Po ilu graczy mecz się odbędzie:
    Czy któraś z stron przegra walkowerem, bądź naruszy zasady meczu(tutaj podać tag klanu):

Po podaniu wyników meczu przez sędziego, a także jego uwag nt. meczu, zostaną przejrzane te formularze, i osoba która obstawiała najwłaściwiej wygra.
    Poproszę naszego grafika, może sklei jakąś wygraną.

Formularze przyjmuję do dnia 8.08 do godziny 17:00 na pw

Edit: jak już napisałem poproszę grafika, może sklei mu jakiś fajny banerek, albo miniaturkę.Ale chyba samą nagrodą będzie to że można napisać: "Ja wiedziałem że tak będzie"
    Edit2: Zapewniam że w sprawach zakładów będę bezstronny, i wszystkie formularze będą ogólnie dostępne, a zwycięzce wyłonimy poprzez porównanie posta podsumowującego z wszystkimi formularzami.

Nie wiedziałem w jaki jeszcze sposób mógłbyś sie ośmieszac, ale jednak jakiś znalazłeś, człowieku nie wiesz nic o zakładach, robisz z meczu sensacje,
    Myślisz ze jak zyskasz przez te zgłoszenia przyjaciół czy co?
    (click to show/hide)

Offline T_o_M

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 07, 2011, 14:45:50 »
    To jest Apocalyps daruj mu, wiesz jaki on jest...

Offline Skorupapl

• BANITA
    • Użytkownik
    • .............................
    a
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 07, 2011, 17:06:09 »
    Num

Offline AntenaOdTv

• Użytkownik
    • Witam w piekle
    a
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 07, 2011, 20:44:49 »
    Ja nie wiem ze żaden admin nie ogarnął ze to Apo

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 07, 2011, 21:34:20 »
    Każdy ogarnął, ale niestety chyba dali mu drugą szansę (co zakrywa na hańbę)

@Blacha, z tego co wiem, to raz dostał bana. Teraz ma drugie konto i dwa ostrzeżenia, więc dużo nie brakuje :D
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 08, 2011, 16:35:13 wysłana przez Zumbagi »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 07, 2011, 21:38:05 »
    Za te wszystkie zaczepki, kłótnie, sianie spamu i bezsensownych postów, zakładanie podwójnych tematów na temat swojego klanu, obrażanie dałbym mu bana w prezencie , jeśli o czyms zapomniałem to dopiszcie
    (click to show/hide)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    a
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 08, 2011, 19:03:21 »
    Wysłałem obu liderom kary za ewentualne glitche.

Przygotować się do walki, za pół godziny Was widzę.

Od razu mówię - będę ostro egzekwował kary.