Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: BC (?) / klany [spam]  (Przeczytany 2921 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Roxor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 12, 2011, 21:33:41 »
    Przecież ja nawet nie byłem w klanie, tylko u was pomagałem przy sparach. I te wasze namawianie ludzi z lepszych klanów(np. Roma z REFu) do grania pod nickami ludzi nieaktywych z klanu na sparach oficjalnych  były cudownym pomysłem.Poza tym w klanie nie było nawet regualych treningów(może jeden na dwa tygodnie) a trolle takie jak Skorupa, czy Lolziomek są pochwalani. Jesteś zdrowo rąbniety sam grasz w Heaven & Hearth a tak mówisz, masz nieźle pokopane pod deklem

http://imageshack.us/photo/my-images/811/dealan.jpg/

Sam gra nadal w ta gre a pisze takie coś...

Dyiekuje klanowi Ready to FapFap za miło spędzony czas  :-)

Offline Skorupapl

• BANITA
    • Użytkownik
    • .............................
    a
    « Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 12, 2011, 21:38:32 »
    Jasne Jasne co ci jeszcze każe napisać Templariusz jak masz kłamać to kłam gdzie indziej  I naucz się pisać

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    a
    « Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 12, 2011, 21:42:45 »
    Na prawdę, musiałeś założyć konto, by napisać posta, który nawet nie jest poprawnie napisany?

Nie było u nas żadnych najemników, szczególnie zakpiłem, gdy napisałeś, że ref ich udziela...
    W moim poprzednim poście napisałem, że gram w tą grę... To co ty chcesz udowodnić?
    Zostaliście poinformowani, że trzeba przychodzić na treningi, i grać w warbanda, bo to grozi wydaleniem z klanu...

PS: Proszę o usunięcie tego spamu...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    a
    « Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 12, 2011, 21:43:56 »
    Cóż... chyba z Rome`m w teamie wygralibysmy dosc wysoko z BC, w końcu to człowiek REFu.Poza tym baza danych na serwerze HITMEN nie wykazała, żebysmy używali najemników, więc ? PS. Pozdrowienia dla Bezia22, mojego ulubionego nooba z Tibii !

^^^Made in by Krzyżak^^^

Offline Adiq

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 12, 2011, 21:45:49 »
    Przecież ja nawet nie byłem w klanie, tylko u was pomagałem przy sparach. I te wasze namawianie ludzi z lepszych klanów(np. Roma z REFu) do grania pod nickami ludzi nieaktywych z klanu na sparach oficjalnych  były cudownym pomysłem.Poza tym w klanie nie było nawet regualych treningów(może jeden na dwa tygodnie) a trolle takie jak Skorupa, czy Lolziomek są pochwalani. Jesteś zdrowo rąbniety sam grasz w Heaven & Hearth a tak mówisz, masz nieźle pokopane pod deklem

http://imageshack.us/photo/my-images/811/dealan.jpg/

Sam gra nadal w ta gre a pisze takie coś...

Dyiekuje klanowi Ready to FapFap za miło spędzony czas  :-)

Jakich najemników? Co ty bredzisz, nie było nikogo... Z tego co wiadomo to i tak REF nie daje najemników, więc nie próbuj  oczerniać ich klanu, a treningi nie obywały się regularnie, gdyż nie było ludzi, albo większość grała w waszą tibię...  
    Zostaliście wywaleni z klanu, więc proszę was o nie spamowanie w naszym wątku, teraz możecie sobie grać w tą tibię w spokoju i bez żadnych ograniczeń.

Offline Yoda2630

• Użytkownik
    • Use the force, bitches love force
    a
    « Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 20, 2011, 20:06:57 »
    (click to show/hide)

działo się to przed sparingiem treningowym gse vs rtf
    Chcemy tylko powiedzieć że to było gówniarskie i prostackie. Wstydźcie się.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 20, 2011, 20:17:13 »
    Yoda2630 dostajesz ostrzeżenie. Jak nie wiesz za co to przeczytaj sobie zasady tego działu.

Temat zamknięty do odwołania.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2011, 20:46:16 wysłana przez Kalpokor »

Offline Adiq

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #67 dnia: Września 14, 2011, 16:18:54 »
    Uaktualnienie

Klan już prosperuje ponad miesiąc i ma się całkiem dobrze. Odeszło kilka, a jeszcze więcej dołączyło ( obecny skład klanu możecie zobaczyć na calradian realms).
    Dalej poszukujemy nowych członków, lecz podnieśliśmy próg rekrutacyjny( więcej info na naszym forum ).
    Chwilowo nie rozgrywamy oficjalnych sparingów, tylko treningowe, z powodu spraw wewnątrz klanowych.
    « Ostatnia zmiana: Września 14, 2011, 16:54:26 wysłana przez Adiq »

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    a
    « Odpowiedź #68 dnia: Września 14, 2011, 17:07:43 »
    Bardzo fajnie, że się rozwiajcie. Powodzenia!

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #69 dnia: Września 16, 2011, 08:42:14 »
    Uaktualnienie

Klan już prosperuje ponad miesiąc i ma się całkiem dobrze. Odeszło kilka, a jeszcze więcej dołączyło ( obecny skład klanu możecie zobaczyć na calradian realms).
    Dalej poszukujemy nowych członków, lecz podnieśliśmy próg rekrutacyjny( więcej info na naszym forum ).
    Chwilowo nie rozgrywamy oficjalnych sparingów, tylko treningowe, z powodu spraw wewnątrz klanowych.

Gratulujemy.

Proste zasady ekonomii. Ceny idą w góę. w ZBJ wymogi rekrutacyjne są ośmiokrotnie (!!!) wyższe niż na początku.

Offline ReMonmirai

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #70 dnia: Września 16, 2011, 15:19:20 »
    Castlebreaker to nie jest temat ZBJ tylko RTF to może nie spamuj na ich temacie.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #71 dnia: Września 16, 2011, 16:58:32 »
    Kolego,

1) nie spamuje, tylko zauważam zależność wedle, której wiek klanu wpływa na progi rekrutacyjne.

2) Przyganiał kocioł garnkowi. Nie bierz tego do siebie, ale to nie ja mam opinię spamera na tym forum ;-)

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #72 dnia: Września 16, 2011, 18:23:44 »
    Powodzenia na przyszłość dla RTFu , klan jest spoko , na ts-sie miła atmosfera. Oby tak dalej Adiq !
    (click to show/hide)

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 01, 2011, 19:50:00 »
    Hmmm... Kiedy zamierzacie się oreklamować w temacie 'Bza Informacji Klanowej'? ;)

EDIT: Dobrze by było, gdybyś odrestaurował wątek klanowy według nowych zasad. :)

Offline GameKompot

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 01, 2011, 20:58:55 »
    Co to klan istnieje nadal czy co?