Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: BC (?) / klany [spam]  (Przeczytany 2867 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #120 dnia: Listopada 19, 2011, 18:22:39 »
    Powodzenia z CoRkami, chociaż wynik wydaje mi się, że będzie jednostronny.
    Tajulek, nie zlam tego jak pod koniec sierpnia na Zaśnieżonej Wiosce, właśnie w nieoficjalnym meczu z CoRem !!!

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #121 dnia: Listopada 20, 2011, 00:00:55 »
    Czego nie złam? Poszedłem 10 metrów dalej niż powinienem, Blast (niedowartościowane dziecko) zaczęło wydzierać się w niebogłosy (użył przekleństw!), a Wy, przybici nieuniknioną porażką, wzięliście jego stronę. Życzcie nam powodzenia w jutrzejszym (lol, już dzisiejszym) starciu w ENL. Pozdrawiam!

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #122 dnia: Listopada 20, 2011, 15:52:22 »
    Czekaj bo się pogubiłem, dwa posty wyżej napisałeś, że dzisiaj tz. 19.11 a dzisiaj no dokładnie 55 sekund po północy, że dzisiaj gracie. Nie wiem gracie jakoś na połowy, czy co? Jak coś to tak tylko mówię, powodzenia albo już nie jak graliście.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #123 dnia: Listopada 20, 2011, 15:55:20 »
    Czekaj bo się pogubiłem, dwa posty wyżej napisałeś, że dzisiaj tz. 19.11 a dzisiaj no dokładnie 55 sekund po północy, że dzisiaj gracie. Nie wiem gracie jakoś na połowy, czy co? Jak coś to tak tylko mówię, powodzenia albo już nie jak graliście.
    Twarzpalm...
    Tajulek pisał, że wczoraj grali treningowy mecz z CoR, zaś dziś, czyli w niedziele grają oficjala w turnieju ENL z innym zespołem (chyba jakiś na "I").... czytanie ze zrozumieniem się kłania. Odłóżcie te komputerki i gre, bo to naprawde Wam się odbije w przyszłości.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    a
    « Odpowiedź #124 dnia: Listopada 20, 2011, 16:00:50 »
    Hymm.. A ty byś tylko krytykował? Napisał, głupie się. Ojej, nie? A po drugie to nie napisał z kim grają dziś, więc nie załapałem. Nie muszę być tak wszech wiedzący jak ty. Wybacz mi.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #125 dnia: Listopada 20, 2011, 17:06:57 »
    Shakyor, dziękujemy za jakże wspaniałe mniemanie w twoich oczach. Od razu czuję się doceniony, że ja, prosty klanowicz RTF, zostałem zauważony z moimi współklanowiczami przez lidera tak dobrego i potężnego klanu jakim jest TBSR. Niestety nie wszystkim jest dane, oprócz skilla mieć wspaniałomyślną postawę wobec takich trolli jak my, jednak ty dostrzegłeś w nas iskrę dobroci, dostrzegłeś to, czego nie mogli dostrzec inni... Czuję, że od razu lżej mi na sumieniu, kiedy tak wielcy gracze tak wielkiego klanu jakim jest przypominam ponownie TBSR dostrzegli moją bezpłciową egzystystencję na polskiej scenie Warbanda. Zostaniesz moim guru, którego będę mógł wielbić jak naćpany sekciarz? Z góry dzięki ci mój ty bohaterze!

A teraz na poważnie:
    Sosna, tak zauważyłem teraz dokładniej twój post... Nie pomyliłeś nicku? Bo pierwszy raz widzę, aby w RTF był jakikolwiek Irdaf, a jestem od nie pamiętam dokładnie... od lipca na pewno w klanie.

Tak nie pomyliłem wtedy nicku.

Ty kamillo weź wreszcie odłóż tą klawiaturę wywal przez okno zakop spal nie wiem bo szukasz wszędzie dziury w cały i skończ nabijać bezsensownie posty. i odpisuj\pisz na pw zamiast spamowac w tematach

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    a
    « Odpowiedź #126 dnia: Listopada 28, 2011, 13:29:18 »
    Taka drobna informacja:
    Klan nadal istnieje, wbrew wiadomościom, które usłyszeli niektórzy gracze.
    Dziękuję za uwagę.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca