Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&B 2 !!!  (Przeczytany 87894 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: M&B 2 !!!
    « Odpowiedź #285 dnia: Marca 26, 2012, 18:30:10 »
    Normalnie też by miał znaczenie. Mógłby ułatwić szybkie schowanie się bez potrzeby wykręcania :P

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #286 dnia: Marca 26, 2012, 22:10:48 »
    No nie wiem, chyba bym szybciej sie obkręcił i pojechał niz powoli się posuwał głową konia w strone strzelcow lub plecami jako jezdziec, w bok
    Retarded are everywhere

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #287 dnia: Marca 26, 2012, 22:45:20 »
    Ciekawie by było gdyby do MB2 dali opcje polowania na jelenie, dziki i inną dziczyznę :)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #288 dnia: Marca 27, 2012, 20:48:38 »
    Urocze, lecz nadal nie widzę żadnego zastosowania tego w boju... W końcu gra ma opierać się o walkę, czy jeździectwo sportowo-figurowe?

To było w ramach ironii, bo sam po Warbandzie na dwójkę przestałem liczyć dawno - nie mówiąc o tym, że pokazany filmik dobił mnie i utwierdził w przekonaniu, że to będzie niesamowite gówno. ;)

Offline spider94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #289 dnia: Marca 28, 2012, 21:55:40 »
    Jak dodadzą tryb multiplayer coś w rodzaju kampanii online(Strategus w grze), do tego dadzą np. kusze szybkostrzelne, manual wzbogacony o 4 dodatkowe ataki po skosie i wiele, wiele innych to może kupię 2.

Co ja gadam... przecież to będzie Warband 2.
    Wg. życzeń mój podpis został zedytowany.
    Tylko teraz jakiś łysy jest ;/

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #290 dnia: Marca 30, 2012, 20:14:39 »
     Kusze szybkostrzelne? Chyba nie mówisz o tych dziwnych wynalazkach skośnookich z magazynkiem kilku czy tam kilkunastu bełtów i ciągłym naciąganiu cięciwy i strzałem niczym jeb jeb jeb z laserka. Albo w ogóle żeby kusza była szybsza niż longbow... Wrecz przeciwnie, chcialbym ujzec piekny egzemplarz kuszy na korbke, i zeby zadawala obrazenia tak silne jakie powinna faktycznie zadawac.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #291 dnia: Marca 30, 2012, 22:31:24 »
    One shot One Kill To nie cheat tylko skill !
    Retarded are everywhere

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #292 dnia: Marca 31, 2012, 08:28:25 »
    Tak tak skill. Ktoś chciał wprowadzenie 34 ataków jeszcze . Jakby bloki wprowadzili też cztery nowe to gratuluję - manual by odpadł jakbyś miał blokować 8 ataków.

PROBLEM?

Offline Renji11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Marca 31, 2012, 12:53:56 »
    Pomyśl jaka byłaby wtedy różnorodność. Łatwiej było by wam gnoić manualem takich jak ja :P

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #294 dnia: Marca 31, 2012, 12:55:19 »
     I telepoczące się na osiem sposobów macro noby ;)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #295 dnia: Kwietnia 10, 2012, 21:13:18 »
    Ktos gdzies sledzi jakies info na temat MB2 ? bo tak nagle ucichlo jak z WotR'em
    Retarded are everywhere

Offline CrusaderPL

• Użytkownik
      • KoloniaTDM - Gothic Multiplayer
    « Odpowiedź #296 dnia: Kwietnia 10, 2012, 21:17:37 »
    Powinni dodać tryb Co-Op

<W trakcie tworzenia: Enhanced Cheat Mod>

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #297 dnia: Kwietnia 10, 2012, 21:26:06 »
    Ciemno wszędzie, głucho wszędzie Husasz, szukam codziennie czy coś się pojawiło o M&B2 ale nic... Może to i lepiej? mają czas żeby dopracować. Nie ma co się spieszyć.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #298 dnia: Kwietnia 11, 2012, 19:15:45 »
    Ciemno wszędzie, głucho wszędzie Husasz, szukam codziennie czy coś się pojawiło o M&B2 ale nic... Może to i lepiej? mają czas żeby dopracować. Nie ma co się spieszyć.

...

Dodam tylko, że w Mount&Blade gram od 2007 i jeszcze żadnego dopracowania nie uświadczyłem. 

Edit/ przepraszam, wzięło mnie na narzekanie, mam jednak do tego powody. W ciągu kilku tygodni pracy Dedala i Bartka zauważyłem więcej zmian niż w ciągu 2 lat pracy TaleWorlds nad Warbandem ( mowa tutaj o wersjach beta i paczach, które ukazywały się po premierze). Jak zobaczę w Mount&Blade 2 chociaż jeden krzaczek z poprzedniej wersji to stracę resztki szacunku do ekipy, która już w znacznym stopniu wykorzystała nie tylko zaufanie, ale również portfele graczy. Tak dla ciekawości - niektóre modele znajdują się w prawie wszystkich odsłonach gry ( czyli Mount&Blade, Warband, OiM, DP, i po filmikach widziałem, że również w Napoleonic), mają nawet 6-7 lat i są wtórnie wykorzystywane. Tak więc praktycznie płaciliśmy kilka razy za to samo. W końcu po co zrobić nowe, skoro stare można jeszcze wykorzystać a nie wpłynie to na obiór graczy? Pomyśleli tak o wielu innych aspektach, o gamaplay'u, animacjach, prezentacjach, menusach  i  można by tak wymieniać bez końca. Jeśli 2'ka będzie bazowała na starym Mount&Blade, na której podstawie powstało już chyba z 6 gier to...naprawdę się zastanowię czy będzie warta uwagi.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 11, 2012, 19:38:03 wysłana przez Oktawian »

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #299 dnia: Kwietnia 11, 2012, 19:59:17 »
    Może i zastanawiać się będziesz, ale i tak pewnie kupisz jak większość userów z tego forum :P

M&B ma swój klimat i nikt chyba mu go nie zabierze, gra przyciąga i tyle. A jak dwójka będzie lepsza chociaż trochę od Warbanda to z pewnością starzy przejdą na nowe, a nowi też dojdą, ot co.