Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&B 2 !!!  (Przeczytany 87793 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: M&B 2 !!!
    « Odpowiedź #315 dnia: Lipca 05, 2012, 20:24:43 »
    White Wolf,Ogniem i Mieczem, jest to tytuł powieści Sienkiewicza, która opiewa czasy walki Rzplitej i Kozaków Zaporowskich. Nazwa WFaS`a wzięła się od tego, że te czasu są nazywane czasami "Ognia i Miecza" .

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #316 dnia: Lipca 05, 2012, 21:57:45 »
    White Wolf,Ogniem i Mieczem, jest to tytuł powieści Sienkiewicza, która opiewa czasy walki Rzplitej i Kozaków Zaporowskich. Nazwa WFaS`a wzięła się od tego, że te czasu są nazywane czasami "Ognia i Miecza" .
    Ja to wiem, ale jak w takim razie nazwać sequel do OiM?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #317 dnia: Lipca 05, 2012, 22:05:44 »
    Sęk w tym, że cóż to za siquel zatytułowany na czas i miejsce akcji, które w ogóle nie pasuje.

Offline White-Wolf

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Znany jako Bodziu
    « Odpowiedź #318 dnia: Lipca 05, 2012, 22:40:05 »
    Sęk w tym, że cóż to za siquel zatytułowany na czas i miejsce akcji, które w ogóle nie pasuje.
    Ogniem bo armatą, mieczem bo szablą. Poza tym po OiM jest jeszcze "ku Karaibom".

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #319 dnia: Września 28, 2012, 08:20:58 »

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #320 dnia: Września 28, 2012, 08:39:53 »
    Komentarz pod filmikiem mówi sam za siebie. Cytat: "marketing budget: 0 dollars and 0 cents"

Ja to naprawdę mam coraz większe przekonanie co do przypadkowości sukcesu całej tej gry. Począwszy od stworzenia w miarę wydajnego i ogarniającego silnika gry ( oczywiście pomijając jak się wizualnie prezentuje, bardziej patrząc na skalę...), który rozwijał się z totalnego badziewia i żadnej większej rewolucji się nie doczekał,  kilka trafnych decyzji,  trafienie w totalną niszę oraz prostota i genialność systemu walki, która spodobała się graczom. Krótko mówiąc: TaleWorlds przypadkowo udało się stworzyć silnik do gry, trafić w niszę i jeszcze na tym zarobić:P Bo jak studio tworzące takie zwiastuny ( jeśli można tak to nazwać:P) może cokolwiek sprzedać!?
    « Ostatnia zmiana: Września 28, 2012, 08:55:38 wysłana przez Oktawian »

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #321 dnia: Września 28, 2012, 08:43:50 »
    Masakra

Co drugi gimbus bez talentu w 10 minut by coś lepszego skleił niż ten film, nie wróży to dobrze :/

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #322 dnia: Września 28, 2012, 11:26:20 »
    Jeeeeeeeej! Napisy i pokaz rycerza z tarczą!

Na pewno to kupie! Nie ma lipy! Choćby to miało kosztować 200zł!
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #323 dnia: Września 28, 2012, 11:36:33 »
    Coś mi sie wydaje że w 2 nie będzie nic nowego czego byśmy w modach do warbanda nie widzieli. A jak to sie potwierdzi to raz że tego na pewno nie kupię a dwa że wotr także nie kupię. Po prostu nie podoba mi się (wiem że to nie finalny produkt). A więc pozostaje tylko warband, ech;/
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #324 dnia: Września 28, 2012, 13:27:40 »
    Przepraszam za spam, ale przeglądając ten wątek jeszcze raz zauważyłem avatar Kalpokora. Nie mogłem się powstrzymać od zestawienia tego avataru z trailerem:D

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #325 dnia: Września 28, 2012, 14:45:50 »
    To jest dopiero pierwszy filmik. ;x

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #326 dnia: Września 28, 2012, 15:21:43 »
    To jest dopiero pierwszy filmik. ;x

Drugi coś już pokazywali : )

Ale nawet jeśli byłby to pierwszy filmik to powinien być zrobiony lepiej, znacznie lepiej. Na razie to tylko odstrasza ;o

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #327 dnia: Września 28, 2012, 17:01:37 »
    Do Arcanii filmik był podobny... jak wyszło, wiemy :P . Ja tam jestem zdecydowany pół na pół. Jeśli dadzą nam odgrzewanego kotleta, podziękuję, ale jeśli dadzą nam więcej państw, lepszą SI, dużo więcej uzbrojenia oraz skryptów oraz dodatkowe tryby na muiltiplayer... takie połączenie wszystkiego dobrego, co w modach (ofc. pasujących) z lepszą grafiką i możliwościami moddingu. Na to czekam. Nie na WB z teksturami z lepszą rozdzielczością, a widzę że większość głosów jest właśnie takich :x .

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #328 dnia: Września 28, 2012, 17:03:04 »
    Straszne , zrobili drugi filmik ( co prawda który jest beznadziejny) i już trzeba hejtować , że gra będzie gówniana -.-  Pozdrawiam...
    Edit: Pewnie , że dadzą odgrzewanego kotleta ,ale kupię to z myślą , zę nasza polska "scena M&B" w jakiś sposób odrodzi się .

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #329 dnia: Września 28, 2012, 17:13:22 »
    No sory, ale już się sprawdziliśmy na ich grach. Warband jest tylko o tyle fajny, że jest tryb multi. No i podstawka, przypadła mi do gustu.

Wielu (w tym ja :( ) kupili OiM za 80zł. Ty pewnie nie, więc nie wisz o co kaman. Bugów od cholery, a gra została porzucona.
    DP - kilka bugów naprawionych, kilka nowych opcji i multi.
    To ja dziękuje za kolejną część. Chyba że jednak będzie fajne, to za 20zł z miłą chęcią kupie.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.