Przeważnie Pepe gra ostro tylko w meczach z Barcą, obejrzyj sobie jakiś normalny ligowy mecz.
Dobrze, zwykły mecz ligowy. Tylko BARDZO trudny dla Realu i przez to musiało być trochę pomocy sędziego :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YRX9JkBzYqwDodając do tego perfidny łokieć ze strony Ramosa, który już miał żółtą kartkę z 9 minuty, i bardzo wątpliwa karta przeciwko Vallecano ... No nie, Real jest czysty jak łza.
Co do ręki to była więcej niż jedna i tego jestem na 100 % pewny bo oglądałem ostatnio ten mecz . Co powiesz na brutalny faul na Anelce ? Albo po strzale Ballacka piłka trafia w ręke samuela Eto'o sędzie dokładnie widział sytuacje
Brutalny faul na Anelce? I Ty mówisz, że Pepe nie jest brutalny?
Abidal ledwo go dotknął, Anelka nawet nie udawał, że coś go boli. Niestety na youtubie nie znajdziemy żadnego filmiku tego dotyczącego, bo wpisując "Abidal red card chelsea" mamy liczne filmiki pokazujące, że Chelsea została obrabowana. Żałosne :]
Ręki Eto'o jakoś nie widziałem, dla mnie to była pacha. Gdyby za takie coś dawano karne, to gdzie nasz w meczu z Espanyolem? :)
Słuchacie z Yodą nie ma sensu dyskutować bo on jest zatwardziałym kibicem Barcy od lat i wiadomo że będzie ją bronił bez względu na wszystko, tak jak ja Real. To nie jest nawet dyskusja tylko walka na uszczypliwości...
Nie ma sensu dyskutować, bo na Wasze jednozdaniowe posty jestem w stanie odpowiedzieć wieloma różnymi argumentami, które ciężko zbić? Czekam na jakieś sensowne odpowiedzi, a póki co muszę tylko w kółko udowadniać, że to Barcelona nie jest winna.
Bo o Realu niewiele my tutaj rozmawiamy. Tylko Barca kradnie.
Dodatek specjalny:
http://cavernablaugrana.blogspot.com/2012/03/polowanie-na-pique-premedytacja.htmlTo raz, a dwa - Pan Jimenez z komisji sędziowskiej, który wspominał o tym, że sprawy Mou i Casillasa były za mało nagłośnione, okazuje się członkiem ... Falangi, faszystowskiego ugrupowania kontynuującego dzieło Franco. I to nie jest ponury żart czy "znowu wracają do Franco, żeby coś udowodnić". To jest fakt ;]
Dość przykry, ale oczywisty.
Jak myślicie który Manchester będzie "miszczem" Anglii :D
Newcastle United.