Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Piłka nożna - wątek główny  (Przeczytany 77830 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kamilos44

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Piłka nożna - dyskusje
    « Odpowiedź #405 dnia: Marca 05, 2012, 20:15:05 »
    Z tą czerwoną na Camp Nou dla RvP się całkowicie zgadzam bo ciężko coś usłyszeć przy całym stadionie :)
    Soy un madridista y tengo una alma blanca
    Hala Madrid

Offline Fingolfin

• Użytkownik
    • Utulie'n aure! Auta i lome!
    « Odpowiedź #406 dnia: Marca 05, 2012, 20:28:39 »
    Nie nie  przecież jak Barcelona przegrywa  trzeba zganiać na sędziów ;]  A  kto rok temu mówił że Real zgania na sędziów    ?  Pewnie pseudokibice - sezonwocy Barcelony .  Wiem że są normalni kibice tej drużyny , ale większość to dzieci które nawet meczy nie oglądają .
    Popieram tą wypowiedź w 100%.

A może po prostu Messiemu wlepia się kartki za nic, a Pepe nie dostaje za brutalne faule?

Pepe jest boiskowym potworem, ale nie dostaje kartek. I martwi mnie, że kibic Realu tego nie widzi.

Przeważnie Pepe gra ostro tylko w meczach z Barcą, obejrzyj sobie jakiś normalny ligowy mecz.

Utulie'n aure! Auta i lome!
    Nadszedł dzień ! Noc przemija !

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #407 dnia: Marca 05, 2012, 20:38:44 »
    Słuchacie z Yodą nie ma sensu dyskutować bo on jest zatwardziałym kibicem Barcy od lat i wiadomo że będzie ją bronił bez względu na wszystko, tak jak ja Real. To nie jest nawet dyskusja tylko walka na uszczypliwości...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline kamilos44

• Użytkownik
    « Odpowiedź #408 dnia: Marca 05, 2012, 20:44:12 »
    Przynajmniej temat nie zamiera :D Cóż trzeba się pogodzić, ze Yoda będzie kroczył tą drugą scieżką mocy :)
    Jak myślicie który Manchester będzie "miszczem" Anglii :D
    Hala Madrid

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #409 dnia: Marca 05, 2012, 20:52:41 »
    Jak dla mnie City , chociaż mi marzyło by  się Chelsea ehhh .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #410 dnia: Marca 05, 2012, 20:57:17 »
    Przeważnie Pepe gra ostro tylko w meczach z Barcą, obejrzyj sobie jakiś normalny ligowy mecz.

Dobrze, zwykły mecz ligowy. Tylko BARDZO trudny dla Realu i przez to musiało być trochę pomocy sędziego :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YRX9JkBzYqw

Dodając do tego perfidny łokieć ze strony Ramosa, który już miał żółtą kartkę z 9 minuty, i bardzo wątpliwa karta przeciwko Vallecano ... No nie, Real jest czysty jak łza.

Co do ręki to była więcej niż jedna i tego jestem na 100 % pewny bo oglądałem ostatnio ten mecz . Co powiesz na brutalny faul na Anelce  ?  Albo po strzale Ballacka piłka trafia w ręke samuela Eto'o  sędzie dokładnie widział sytuacje

Brutalny faul na Anelce? I Ty mówisz, że Pepe nie jest brutalny?

Abidal ledwo go dotknął, Anelka nawet nie udawał, że coś go boli. Niestety na youtubie nie znajdziemy żadnego filmiku tego dotyczącego, bo wpisując "Abidal red card chelsea" mamy liczne filmiki pokazujące, że Chelsea została obrabowana. Żałosne :]

Ręki Eto'o jakoś nie widziałem, dla mnie to była pacha. Gdyby za takie coś dawano karne, to gdzie nasz w meczu z Espanyolem? :)

Słuchacie z Yodą nie ma sensu dyskutować bo on jest zatwardziałym kibicem Barcy od lat i wiadomo że będzie ją bronił bez względu na wszystko, tak jak ja Real. To nie jest nawet dyskusja tylko walka na uszczypliwości...

Nie ma sensu dyskutować, bo na Wasze jednozdaniowe posty jestem w stanie odpowiedzieć wieloma różnymi argumentami, które ciężko zbić? Czekam na jakieś sensowne odpowiedzi, a póki co muszę tylko w kółko udowadniać, że to Barcelona nie jest winna.

Bo o Realu niewiele my tutaj rozmawiamy. Tylko Barca kradnie.

Dodatek specjalny:

http://cavernablaugrana.blogspot.com/2012/03/polowanie-na-pique-premedytacja.html

To raz, a dwa - Pan Jimenez z komisji sędziowskiej, który wspominał o tym, że sprawy Mou i Casillasa były za mało nagłośnione, okazuje się członkiem ... Falangi, faszystowskiego ugrupowania kontynuującego dzieło Franco. I to nie jest ponury żart czy "znowu wracają do Franco, żeby coś udowodnić". To jest fakt ;]

Dość przykry, ale oczywisty.

Jak myślicie który Manchester będzie "miszczem" Anglii :D

Newcastle United.

Offline Fingolfin

• Użytkownik
    • Utulie'n aure! Auta i lome!
    « Odpowiedź #411 dnia: Marca 05, 2012, 21:53:38 »
    Jeszcze jedno - gdy Barca wygrywała wszystkie możliwe trofea, takich wypowiedzi nie było.... ale teraz powracają "Galaktyczni" i zaczyna się szukanie dziury w całym.
    Utulie'n aure! Auta i lome!
    Nadszedł dzień ! Noc przemija !

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #412 dnia: Marca 05, 2012, 23:39:32 »
    Jeszcze jedno - gdy Barca wygrywała wszystkie możliwe trofea, takich wypowiedzi nie było.... ale teraz powracają "Galaktyczni" i zaczyna się szukanie dziury w całym.

Galaktyczni? Jeśli Twój wiek w profilu jest prawdziwy, to Ty nawet nie pamiętasz, jak grali galaktyczni. Jak wyglądał Real Madryt z początku XXI wieku. To była ZUPEŁNIE inna drużyna, grali zupełnie inaczej i wygrywali zupełnie inaczej. Mieli trenera od trenowania, a nie ***** po konferencjach prasowych, jacy to sędziowie okropni.

Teraz niestety macie na ławce buraka, kretyna i frustrata, który dodatkowo dopiął swego i sędziowie chętnie wypinają mu dupy.

Jak Barcelona wygrywała, to były takie wypowiedzi - ale w stronę Barcelony. Że kradną, że aktorzą, że kupują sędziów et cetera. Przykre.

Bez wulgaryzmów na przyszłość, bo to już nie pierwszy raz.

Lubisz się ostatnio czepiać. Najpierw Radh, teraz ja. Biedni my. Wulgaryzm był dosadnym przedstawieniem faktów, nie miał na celu nikogo obrażać ani wyzywać, za co niektórzy już dawno powinni polecieć.
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2012, 00:15:41 wysłana przez Yoda »

Offline kamilos44

• Użytkownik
    « Odpowiedź #413 dnia: Marca 06, 2012, 14:20:39 »
    Teraz niestety macie na ławce buraka, kretyna i frustrata, który dodatkowo dopiął swego i sędziowie chętnie wypinają mu dupy.
    Jak Barcelona wygrywała, to były takie wypowiedzi - ale w stronę Barcelony. Że kradną, że aktorzą, że kupują sędziów et cetera. Przykre.

Przykre jest obrażanie Mou przez ciebie. Być może jest frustratem, ale na pewno nie kretynem, a tym bardziej burakiem. Jeśli nie potrafisz docenić najlepszego trenera po SAF`ie to niestety twoja strata. I zaraz napiszesz o palcu w oku. Uprzedzam twoją odpowiedź: zrobił źle i tyle.

Pozdrowienia dla całego madridismo w 110 rocznicę założenia Realu Madryt.
    http://www.marca.com/debate/2012/03/2250/prevotaciones2250.html
    Kto jaki skład wybrał??
    Ja wybrałem Zamora-Carlos-Hierro-Ramos-Zidane-Redondo-Puskas-Raul-Ronaldo- i oczywiście Di Stefano
    Największy problem to atak bo jeśli wcześniej nie znałem paru piłkarzy, to w ataku znałem wszystkich. Więc Raul za jego 741 meczów, Cristiano za jego zabójczą średnią, a Di Stefano, cóż tu nie trzeba tłumaczyc :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2012, 17:42:36 wysłana przez kamilos44 »
    Hala Madrid

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #414 dnia: Marca 06, 2012, 17:38:21 »
    Galaktyczni? Jeśli Twój wiek w profilu jest prawdziwy, to Ty nawet nie pamiętasz, jak grali galaktyczni. Jak wyglądał Real Madryt z początku XXI wieku. To była ZUPEŁNIE inna drużyna, grali zupełnie inaczej i wygrywali zupełnie inaczej. Mieli trenera od trenowania, a nie ***** po konferencjach prasowych, jacy to sędziowie okropni.

Galaktyczni byli ideą. To co jest dzisiaj to jest zupełni inny futbol, więc zgadzam się z Yodą we wszystkim aż do ostatniego zdania.

Co do sędziów to ostatnio przoduje w tym Barca...

A Mou może i jest burakiem kretynem i frustratem, ale w tym co robi jest najlepszy na świecie. Zdobywa trofea w czwartym kraju, a po Madrycie życzę mu wielu kolejnych bo drugiego takiego fenomenu już chyba nie będzie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline kamilos44

• Użytkownik
    « Odpowiedź #415 dnia: Marca 06, 2012, 21:52:42 »
    Denerwują mnie wypowiedzi Katalończyków na temat CdL... Czy się nie mogą uciszyć?
    Hala Madrid

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #416 dnia: Marca 06, 2012, 22:42:24 »
    Czego jak czego ale nie spodziewałem się takiej gry Arsenalu . Gratulacje za walkę  no i   na szczęście czwartej bramki nie było . FORZA MILAN  :D
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #417 dnia: Marca 07, 2012, 00:18:19 »
    Doceniam jego osiągnięcia, ale nie to, w jaki sposób je osiągnął. A niestety, nie osiągnął tego z taką klasą, jak zrobił to SAF i robi Guardiola. Przykro mi, takie są fakty.

Ode mnie też wszystkiego najlepszego, oby nadeszły ponownie czasy, w których Grad Derbi będą najbardziej wyczekiwanym meczem w sezonie i obie drużyny będą grały piękną, czystą piłkę, a takie obrazki będą codziennością:

:)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #418 dnia: Marca 08, 2012, 22:56:19 »
    Bilbao 3 - 2 MaNU (Ronney karny w 92 minucie być musiał:P)

Zaraz zaraz...to w Hiszpanii nie ma tylko dwóch zespołów? Być nie może...

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #419 dnia: Marca 09, 2012, 13:40:50 »
    Angielskie kluby ogólnie baaardzo słabo grają w tym roku . Drugi z Manchester'ów dostał 1 0 od Sportingu , który ledwo sobie poradził z Legią .
    Mam nadzieję także na sukces Napoli w Londynie . Wprawdzie nie jestem kibicem drużyny z Neapolu , ale czuję jakąś sympatię do nich . W każdym razie kibicowaniem , nie mógłbym nazwać siedzeniem przed telewizorem .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016