Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Piłka nożna - wątek główny  (Przeczytany 77827 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Piłka nożna - dyskusje
    « Odpowiedź #165 dnia: Października 17, 2011, 21:34:16 »

oprawy typu "dżihad Legia " Jak i "Boze Chron fanatykow ' ma pokazac jak wielka miloscia kibice darza klub i pilkarz .

GLUP. Czyli jak wywieszę napis ,,jeb... murzynów" to będzie oznaczało moją miłość i szacunek do rasy białej?

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #166 dnia: Października 17, 2011, 21:35:27 »
    Teksty typu: "Dżihad Legia" są rasistowskie, i obrażają moje uczucia religijne. Proszę mnie przeprosić.
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #167 dnia: Października 17, 2011, 22:01:24 »
    Tak. A ty obrażasz moje uczucia avatarem. Proszę mnie przeprosić. Domagaj się dalej bezpodstawnych przeprosin, na pewno pomoże.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #168 dnia: Października 17, 2011, 23:16:53 »
    GLUP. Czyli jak wywieszę napis ,,jeb... murzynów" to będzie oznaczało moją miłość i szacunek do rasy białej?
    Maszkaros slowo Dżihad ma rożne  tlumaczenia  zreszta jak wiadomo prokurator rozwiazal ta sprawe :) takze mysle ze niema w tym nic zlego :)

co do ciebie Jatu poprostu brak mi slow .....
    Nawołując ze legia ma najgorszych huliganow czy tam jak to media mowia Kiboli ja bym nazwal to Fanatykow , Legia wcale najleprzych ich niema niestety mamy swietna mobilizacje na kazdy mecz lecz jak wiemy najgorsi Fanatycy sa z krakowa no niestety ale siekiera przez lep bym nie chcial dostac :) Cieszy mnie kokurecja Kolejarza ktory wrescie wraca na stadion po protescie wiec zobaczymy jakas ciekawa oprawe mam nadzieje .
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #169 dnia: Października 18, 2011, 15:26:18 »
    Nie można powiedzieć gdzie jest najlepsza ekipa Ultrasów, ale wiadomo, ze Hoolsów ma każda drużyna od Ekstraklasy do 2-3 ligi, lecz mieszać tych dwóch spraw nie ma sensu. I kibice Legii i Lecha mieli zajebiste oprawy, jak wiele ekip i wszystkie ekipy miały swoje wzloty i upadki.

Teksty typu: "Dżihad Legia" są rasistowskie, i obrażają moje uczucia religijne. Proszę mnie przeprosić.

Głupiś jak cholera. Wybacz, ale dla kogoś hasło "Polska Walcząca" może być dla Niemca rasistowskie, bo mu przypomina czasy wojny, pffff, a dla Polaków będzie zupełnie inaczej to hasło wyglądało. W każdym haśle ktoś może znaleźć coś co go zaboli, więc wiesz...

Słabe porównanie

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    « Odpowiedź #170 dnia: Października 18, 2011, 19:57:59 »
    Głupiś jak cholera. Wybacz, ale dla kogoś hasło "Polska Walcząca" może być dla Niemca rasistowskie, bo mu przypomina czasy wojny, pffff, a dla Polaków będzie zupełnie inaczej to hasło wyglądało. W każdym haśle ktoś może znaleźć coś co go zaboli, więc wiesz...
    Na moje nie są rasistowskie(jaka inna rasa,naród jest obrażany??) ani obrażające uczucia religijne ale za to cholernie głupie i szczeniackie. Gratuluje pomysłodawcy. Ty za to z tą Polską walczącą dałeś jeszcze gorszy przykład.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Października 18, 2011, 21:14:23 »
    nigdy taka sytuacja niemiala miejsca Wenger jak i sam Arsenal sa bardzo szanowani na  Legi ponieważ gra tam nasz byly Koledzy z Warszawy Wojtek Szczesny i Lukasz Fabianski. Znam ta sytuacje ze olej.pl robi wszystko by oczernic kibicy Legi ehhh ..

Nie mówiłem że to kibice Legii wołali tak do Wengera. Zresztą nie wiem czy Legia kiedykolwiek grała z Arsenalem więc wydało mi się oczywiste, że nikt tych spraw nie skojarzy. Wybacz brak precyzji.

Co więcej, to nie będzie oznaczało negatywnego stosunku do murzynów. Logiczne.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Października 18, 2011, 22:39:13 »
    Nie ma takiej drużyny jak Athletico. Jest Athletic (Bilbao) lub Atletico (Madryt). Nienawidzę tego błędu, dlatego będę się czepiał :)

A Real zagrał znacznie gorzej. Tak się składa, że oglądałem ich mecz i żałuję, że do Gran Derbi nie dojdzie w ciągu najbliższych 2-3 tygodni. Byłaby manita v 2.0 :)

Co do hat-tricków - Messi go ustrzelił, Ronaldo zdobył. Taka różnica. O ile co do pierwszego karnego nie mam żadnych zastrzeżeń, tak drugi był ewidentnym pokazem zdolności aktorskich Ronaldo. Nie to, żebym mu umniejszał, bo dla mnie jest drugim najlepszym piłkarzem świata, jednak wczoraj Messi pokazał znacznie więcej.

A, i przypominam, że Real grał z beniaminkiem, Barcelona z pretendentem do pucharów. To, co zrobił Casillas przy pierwszej bramce Michu powinno chyba dać niektórym to zrozumienia, że nawet najlepsi się mylą. To tak apropo dyskusji, czy Valdes to dobry bramkarz :)

Pragnąc przypomnieć twoje słowa napiszę może po krótce o dzisiejszym meczu Realu. Czekam niecierpliwie na wynik meczu Barcelony z AC Milanem i zastanawiam się czy powtórzy to co dzisiaj zrobił Real z Lyonem. Jeżeli chodzi o spotkanie to była to poezja:) Wysoki pressing, szybkie rozgrywanie piłki i co chwila padające bramki.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Października 18, 2011, 22:48:10 »
    Pragnąc przypomnieć twoje słowa napiszę może po krótce o dzisiejszym meczu Realu. Czekam niecierpliwie na wynik meczu Barcelony z AC Milanem i zastanawiam się czy powtórzy to co dzisiaj zrobił Real z Lyonem. Jeżeli chodzi o spotkanie to była to poezja:) Wysoki pressing, szybkie rozgrywanie piłki i co chwila padające bramki.

Z całym szacunkiem - gdzie Ty przyrównujesz AC Milan do Lyonu? :)

Real często i gęsto spuszcza bęcki drużynom na Bernabeu. Właśnie rozpoczęło się solidne pompowanie balonika przed Gran Derbi, który to pęknie wraz z pierwszą bramką Messiego.

A co się będzie robić na konferencji pomeczowej ... :)

Także gratuluję, ładny wynik, ale poczekajmy do połowy sezonu. Póki co dostaliście w tytkę z Levante :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Października 18, 2011, 22:51:48 »
    A Barca trzy remisy:) Potknięcia praktycznie w tych samych momentach:) Czekam więc na Gran Derbi i nie mogę doczekać się tego gola Messiego....

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Października 18, 2011, 22:57:20 »
    A Barca trzy remisy:) Potknięcia praktycznie w tych samych momentach:) Czekam więc na Gran Derbi i nie mogę doczekać się tego gola Messiego....

W tym samym momencie, gdy Real przegrał z Levante 1:0, Barcelona rozjechała Osasunę 8:0.

A dla ścisłości - Barcelona w lidze zaliczyła dwa remisy. Chyba, że liczysz ten nieszczęśliwy z Milanem w LM :)

Ale czepiam się szczegółów.

Bardzo powoli tabela się krystalizuję i już za 2-3 kolejki wróci do normy. I ponownie Gran Derbi zadecyduje o mistrzostwie. Dlatego też z niecierpliwością czekam na zawiedzioną minę Casillasa po raz 14, sfrustrowanego Ramosa i "fajtera" Pepe. No dobra, na niego nie czekam, psycholów nie chcę ^^

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    « Odpowiedź #176 dnia: Października 19, 2011, 00:03:32 »
    Nie mówiłem że to kibice Legii wołali tak do Wengera. Zresztą nie wiem czy Legia kiedykolwiek grała z Arsenalem więc wydało mi się oczywiste, że nikt tych spraw nie skojarzy. Wybacz brak precyzji.

Co więcej, to nie będzie oznaczało negatywnego stosunku do murzynów. Logiczne.

To po jakiego...... Dziada tak mowisz ze taka sytuacja miala miejsce ..... nierozumiem takich ludzi dalej czytaj co tam pisze nasza gazetka na G i pisze olej.pl ..... A potem mowia ze ludzie nieznaja sie na futbolu ehhh

co do dzisiejszych meczy leko za rzenowany gra Manchester United pokonał Otelul Galati w trzeciej kolejce fazy grupowej piłkarskiej Ligi Mistrzów ..... po dwóch karnych buhahhaha
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #177 dnia: Października 19, 2011, 07:10:20 »
    Nie rozumiem znaczenia posta powyżej .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Października 19, 2011, 13:57:54 »

To po jakiego...... Dziada tak mowisz ze taka sytuacja miala miejsce ..... nierozumiem takich ludzi dalej czytaj co tam pisze nasza gazetka na G i pisze olej.pl ..... A potem mowia ze ludzie nieznaja sie na futbolu ehhh

Gazetka na G. Możesz wyjaśnić? Nie czytam gazet, najwyżej czasopisma i nie na literę G. Ale skoro nie chcesz podać pełnej nazwy to pewnie chodzi ci o jakiś tytuł który wstyd podać w towarzystwie, np. Gazetę Wy***czą.

Olej.pl? WTF?

Nie widzisz związku między zachowaniem kibiców Legii i ich transparentem a wyzwiskami kibiców Tottenhamu w kierowanymi do Wengera? W takim razie dyskusja nie ma sensu.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Października 19, 2011, 14:13:26 »
    Ja nie widzę. Kibice Angielscy mają inną mentalność. Kierują swe uwagi do trenera, nie do grupy społecznej. I jest to czysta obraza, nie część oprawy mająca wesprzeć swoich piłkarzy.