MW2 będzie dobre ale nie leprze niż MW1.
GameFanPC sorry ale najpierw się naucz pisać bo niestety ale brak mi szacunku do osób nie znających swojego ojczystego języka.
Pablo77 strasznie irytuje mnie twój prostacki tok myślenia.
Dla mnie MW2 będzie dobre ale nie lepsze niż MW1. Jest moim zdaniem zbyt przereklamowane.
Otwarcie mowisz, że gra, która jeszcze premiery nie miała jest gorsza od jej poprzedniej częsci.
A ty dalej swoje: Powinny ci wystarczyć te 2 pary słów "Dla mnie" i "Moim zdaniem" I nigdzie nie napisałem że MW2 będzie gorsze od MW1. Napisałem cytuję:
MW2 będzie dobre ale nie lepsze niż MW1.
Jeśli nie pojmujesz znaczenia słów nie lepsze (co nie jest jednoznaczne z "gorsze") to o czym my tu rozmawiamy w ogóle?
A i na koniec jeszcze taka mała uwaga: Nie z takimi "polemikami" miałem do czynienia:) I proponuję nie cytować całych postów na 1/4 strony :)
Koniec oftopu bo niektórym i tak się nie przemówi do rozumu:)
A wracając do tematu dodam tylko że ciekaw jestem czy gra będzie warta swojej ceny bo wnioskując (jak już zresztą wcześniej mówiłem) z ostatnich newsów (chociażby na gamezilli) to chyba jej jednak nie kupię. Myśląc o tej grze nastawiam się zdecydowanie na tryb multi który to z będzie spieprzony (brak dedyków etc.)
Zastanawiam się gdzie teraz będą rozgrywane treningi klanowe ale to już nie moja brocha, żeby to naprawić tylko Infinity Ward pod wodza Activision