Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Call of Duty (seria)  (Przeczytany 60103 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Call of Duty Modern Warfare 2
    « Odpowiedź #105 dnia: Października 19, 2009, 18:24:35 »
    MW2 będzie dobre ale nie leprze niż MW1.
    GameFanPC  sorry ale najpierw się naucz pisać bo niestety ale brak mi szacunku do osób nie znających swojego ojczystego języka.

Pablo77 strasznie irytuje mnie twój prostacki tok myślenia.

Dla mnie MW2 będzie dobre ale nie lepsze niż MW1. Jest moim zdaniem zbyt przereklamowane.

Otwarcie mowisz, że gra, która jeszcze premiery nie miała jest gorsza od jej poprzedniej częsci.

A ty dalej swoje: Powinny ci wystarczyć te 2 pary słów "Dla mnie" i "Moim zdaniem"  I nigdzie nie napisałem że MW2 będzie gorsze od MW1. Napisałem cytuję:
    MW2 będzie dobre ale nie lepsze niż MW1.
    Jeśli nie pojmujesz znaczenia słów nie lepsze (co nie jest jednoznaczne z "gorsze") to o czym my tu rozmawiamy w ogóle?

A i na koniec jeszcze taka mała uwaga: Nie z takimi "polemikami" miałem do czynienia:) I proponuję nie cytować całych postów na 1/4 strony :)
    Koniec oftopu bo niektórym i tak się nie przemówi do rozumu:)

A wracając do tematu dodam tylko że ciekaw jestem czy gra będzie warta swojej ceny bo wnioskując (jak już zresztą wcześniej mówiłem) z ostatnich newsów (chociażby na gamezilli) to chyba jej jednak nie kupię. Myśląc o tej grze nastawiam się zdecydowanie na tryb multi który to z będzie spieprzony (brak dedyków etc.)
    Zastanawiam się gdzie teraz będą rozgrywane treningi klanowe ale to już nie moja brocha, żeby to naprawić tylko Infinity Ward pod wodza Activision
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2009, 18:27:18 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline GameFanPC

• Użytkownik
    Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
    « Odpowiedź #106 dnia: Października 19, 2009, 22:16:58 »
    Ja też jestem chętny do gry w COD4:MW.Jak coś pisać na pw. do teamu też możemy , mam 52 lvl i biegam z berettą .50 caliber :p.Oczywiście teamplay z dodatkiem TS'a.

Offline Metalowiec

• Użytkownik
    • :F
    « Odpowiedź #107 dnia: Października 20, 2009, 12:21:08 »
    Youve seen life through distorted eyes
    You know you had to learn
    The execution of your mind
    You really had to turn
    The race is run the book is read
    The end begins to show

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Października 20, 2009, 13:43:55 »
    Hmm zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce na razie jednak sceptycznie bym do tego podchodził. Dobrze przynajmniej że przewidzieli jakąś alternatywę dla serwerów dedykowanych. Duży plus jednak za to że zmienili wadliwego Punk Bustera na Vac.

Ps. Metalowiec popraw link bo ktoś mniej inteligentny może nie wpaść na to żeby skopiować całość do przeglądarki tylko kliknie w to co wstawiłeś i powie że strona nie działa... Mimo to jednak wielkie dzięki za linka do tego newsa rozświetlił mi on kilka nurtujących mnie aspektów i w miarę pozytywnie zaskoczył:)
    « Ostatnia zmiana: Października 20, 2009, 13:57:16 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #109 dnia: Października 20, 2009, 14:02:35 »
    Po oglądnięciu filmiku wydaje mi się że BF2 jest o niebo lepszy... tło na mapach wygląda po prostu jak jedna wielka masakra... niczym w cs 1.5
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Października 20, 2009, 14:18:43 »
    Nie wiem nie grałem a powiedz mi tylko czy BF2 to również typowy FPS?

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #111 dnia: Października 20, 2009, 14:24:54 »
    Tak, ale z możliwością jeżdżenia pojazdami, latania samolotami, itp. BF2 ma imitować prawdziwe pole walki.
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Października 20, 2009, 14:35:04 »
    Hmm popytam znajomych może ktoś ma to sobie pożyczę bo na kupno nówki mnie niestety nie stać w tej chwili żeby kolejną grę kupować.

Offline Havik

• Użytkownik
    • Vím, že nic nevím...
    « Odpowiedź #113 dnia: Października 20, 2009, 14:40:31 »
    IW od razu stwierdziło, że nie chce aby w multi pojawiły się pojazdy z prostej przyczyny - gracze będą się zajmować nimi zamiast grą. Chcieli stworzyć grę o sporych mapach, ale takich gdzie konfrontacja przeciwników będzie nieunikniona. Stąd mamy wiele budynków, z oknami i drzwiami z różnych stron i wieloma drogami prowadzącymi do tych samych miejsc.

Początkowo też ten pomysł mi się nie podobał. Jednak po doświadczeniach z UT3 gdzie kilku graczy szło walczyć, a reszta czekała w bazie na respawn pojazdów, często podkradając sobie je sobie, zdarzały się nader często.

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Października 20, 2009, 15:16:42 »
    Racja między innymi przez to mp w cod5 był dużo słabszy niż w MW czy wcześniejszych codach.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #115 dnia: Października 20, 2009, 17:00:55 »
    Jak dla mnie po ostatnim newsie twórcy po części zabili nowe CoD.
    Nie będzie można stawiać serwów dedykowanych ani modyfikować samych zasad na serwie.
    Jest to po prostu nóż w plecy dla klanów. Żadna inna alternatywa tego nie zastapie
     Szkoda...

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Października 20, 2009, 17:16:34 »
    Proponuję Ci skorzystać z linka na poprzedniej stronie bo również uważałem tak jak Ty póki nie ujrzałem "kontr-newsu" choć nadal pochodzę do tego sceptycznie.
    « Ostatnia zmiana: Października 20, 2009, 22:09:09 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #117 dnia: Października 20, 2009, 19:03:44 »
    Od razu na początku proszę, aby "Ty" i "Ci" pisać z dużej litery.
    Czytałem link z poprzedniej strony, przecież napisałem, że żadna inna
    alternatywa tego nie zastąpi.

Offline bobik69

• Użytkownik
    • gg
    « Odpowiedź #118 dnia: Października 20, 2009, 21:17:22 »
    A ja mam pytanie nie o multi ale o misje czy u was podczas przechodzenia misji jeśli stało się w jednym miejscu i nie szło się dalej wrogowie napływali bez przerwy. Jest to nie realne bo jak sprawdziłem z jednego budynku w pół godziny wybiegło 120 ruskich. wiem że jest to gra aby było ciekawiej ale troszkę realizmu może żołnierz chce zapalić jointa albo napić sie wody :)

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Października 20, 2009, 21:36:18 »
    Ja tak miałem w misją w Czarnobylu. Podczas ucieczki było najgorzej. Rusków od groma i jeszcze te psy. No ale się udało ;) Na mult gram od niedawna jak coś to mam nick cooler ;)
    Va'esse deireádh eap eigean...