Ja mam chyba zbyt niestabilną grę, bo Na Floris EMP i tu wyskakują mi cały czas błędy, nie zdążę nawet jednej walki rozegrać... Przy pierwszym włączaniu RGL Error, wypakowałem moda jeszcze raz i po problemie. Przy drugim podszedłem do Dzikiego Gonu i... C++ error. No nic, wczytałem grę ponownie podchodzę, rozpoczęła się walka nagle zacięło się, zrzuciłem na pasek (nauczony poprzednimi doświadczeniami z tym) i ponownie wróciłem na pełny ekran, odcięło się, potem powtórzyło się to ok. 5 razy. Następna walka z Dzikim Gonem, w środku starcia wywaliło jakiś błąd (słychać było) w taki sposób, że nie mogłem nic zrobić oprócz resetu. Ma ktoś jakieś rady? Wersja gry na której zainstalowałem moda to moja "kopia zapasowa" wersji Steam, bo na Steam wgl nie chciało mi odpalić, 1.134. Aaa system Win XP SP4 (na laptopie z Win7 prawie to samo oprócz zacinania się gry). Póki nie dowiem się jak to naprawić to naprawdę szkoda mi nerwów, wolę rozegrać parę meczy w League of Legends.
@down: tak samo mam, wiesza się tylko podczas bitew, tak to działa ładnie i płynnie.