Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak oceniasz dotychczasową wersję moda 0.84?

Świetnie
    71 (45.8%)
    Dobrze
    26 (16.8%)
    Może być
    20 (12.9%)
    Słabo
    4 (2.6%)
    Fatalnie
    34 (21.9%)

Głosów w sumie: 154

Autor Wątek: The Witcher Warband Mod  (Przeczytany 225016 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • ...and ideas are bulletproof.
    Odp: The Witcher Warband Mod
    « Odpowiedź #1125 dnia: Października 06, 2011, 19:46:22 »
    Jest jeszcze jakiś link do pobrania czy pozostaje czekać na premierę? Bo na pierwszej stronie niestety nic nie widzę, a jestem wielkim fanem Wiedźmina i całej Sagi.
    Wielki napis i link na pierwszej stronie.
    http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=Premiera+tWwm+ver.+0.84&day=8&month=10&year=2011&hour=20&min=00&sec=00&p0=1454

Offline majeros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1126 dnia: Października 06, 2011, 19:50:28 »
    To akurat widziałem, ale ogółem linku do downloadu starszej wersji w tej chwili nie ma?

Offline SzogunEathal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1127 dnia: Października 06, 2011, 19:56:19 »
    Nie ma i nie można ściągnąć ponieważ jest "nielegalna" (chyba dobrze określiłem)...

I nie otrzymałem odpowiedzi : A bandyci to będą bandyci czy jak wcześniej Dziki Gon?

Offline majeros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1128 dnia: Października 06, 2011, 20:13:12 »
    No cóż to ja poczekam, a chwilowo wracam do Floris EMP.
    Ode mnie co do moda:
    Zwykły człowieczek nie powinien móc najmować elfów (krasnoludy tak, ale nie elfy) chyba, że określić by ich jako Wolna Kompania. Elfy (Scoia'tael) byli nastawieni negatywnie i z pogardą mówili o ludziach, zabijali ich przy każdej możliwej okazji, także prędzej nawiązałoby się z nimi walkę niż umowę wynajmu ;) Krasnoludy? Czemu nie, oni i tak sami się zgłaszali do armii zarówno w książce jak i w grze.
    Mimo, że Foltest to król to nie powinien mieć złotych lilii na szatach. Powinny być one srebrne (tak samo jak w grze), w końcu godło Temerii stanowiły srebrne lilie na czarnym tle.
    Kaedwen powinno mieć głównie żółto-czerwone barwy (to akurat z gry, bo w sadze nie ma dużo mowy o godle królestwa Kaedwen).
    Nilfgaard nie rozciągał się po całej linii rzeki Jarugi tylko szedł o wiele głębiej w ląd, był bardziej dłuższy niż szerszy.
    Mam nadzieję, że jest tak pamiętna wioska jak Blaviken? Do historii Geralta można by dodać frazę o "Rzeźniku z Blaviken".
    Ten fort na screenie w pierwszym poście to fort wojenny Kaedwen z części drugiej gry Wiedźmin? Fort, w którym osiedliła się armia Henselta przed atakiem na Vergen?
    Podobają mi się hełmy, przypominają mi takie jak noszę podczas treningów w bractwie rycerskim ;)
    Pozdrawiam i powodzenia w tworzeniu moda, bo zapowiada się jako jeden z najciekawszych do M&B Warband.

Offline matihoda15

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1129 dnia: Października 06, 2011, 20:16:14 »
    No cóż to ja poczekam, a chwilowo wracam do Floris EMP.
    Ode mnie co do moda:
    Zwykły człowieczek nie powinien móc najmować elfów (krasnoludy tak, ale nie elfy) chyba, że określić by ich jako Wolna Kompania. Elfy (Scoia'tael) byli nastawieni negatywnie i z pogardą mówili o ludziach, zabijali ich przy każdej możliwej okazji, także prędzej nawiązałoby się z nimi walkę niż umowę wynajmu ;) Krasnoludy? Czemu nie, oni i tak sami się zgłaszali do armii zarówno w książce jak i w grze.
    Mimo, że Foltest to król to nie powinien mieć złotych lilii na szatach. Powinny być one srebrne (tak samo jak w grze), w końcu godło Temerii stanowiły srebrne lilie na czarnym tle.
    Kaedwen powinno mieć głównie żółto-czerwone barwy (to akurat z gry, bo w sadze nie ma dużo mowy o godle królestwa Kaedwen).
    Nilfgaard nie rozciągał się po całej linii rzeki Jarugi tylko szedł o wiele głębiej w ląd, był bardziej dłuższy niż szerszy.
    Mam nadzieję, że jest tak pamiętna wioska jak Blaviken? Do historii Geralta można by dodać frazę o "Rzeźniku z Blaviken".
    Ten fort na screenie w pierwszym poście to fort wojenny Kaedwen z części drugiej gry Wiedźmin? Fort, w którym osiedliła się armia Henselta przed atakiem na Vergen?
    Podobają mi się hełmy, przypominają mi takie jak noszę podczas treningów w bractwie rycerskim ;)
    Pozdrawiam i powodzenia w tworzeniu moda, bo zapowiada się jako jeden z najciekawszych do M&B Warband.

TO nie jest na  podstawie gry.

Offline majeros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1130 dnia: Października 06, 2011, 20:18:06 »
    Nie mówię, że jest, zadałem tylko kilka pytań, a podałem sugestie, po których mod byłby bardziej podobny do KSIĄŻKI, bo gra nie dorasta sadze do pięt.

Offline D3LTA

• Użytkownik
    • Łówca łowców
    « Odpowiedź #1131 dnia: Października 06, 2011, 20:27:59 »
    Nie ma i nie można ściągnąć ponieważ jest "nielegalna" (chyba dobrze określiłem)...

I nie otrzymałem odpowiedzi : A bandyci to będą bandyci czy jak wcześniej Dziki Gon?

O kur*a jeśli jest nielegalna to mam przeje*ane bo jeszcze ją mam

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1132 dnia: Października 06, 2011, 20:31:03 »
    Jak bym był moderatorem to bym ci wlepił warna za słownictwo i głupie żarty :P
    Ale nie jestem :D

Offline D3LTA

• Użytkownik
    • Łówca łowców
    « Odpowiedź #1133 dnia: Października 06, 2011, 21:30:33 »
    ja mówię na serio

Offline szakall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1134 dnia: Października 06, 2011, 21:55:37 »
    Bo Oficjalnie TO nikt Nie ma i nikt Nie Gra  Ale kazdy wie jak jest nieoficjalnie :D

Offline matihoda15

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1135 dnia: Października 06, 2011, 21:59:08 »
    Bo Oficjalnie TO nikt Nie ma i nikt Nie Gra  Ale kazdy wie jak jest nieoficjalnie :D

A nieoficjalnie każdy gra każdy się nudzi starą wersją oczekując na nową.

Ehh i znowu posądzają o nielegalne rzeczy :D (joke)

@offtopic a takie pytanie offtopowe da się jakoś odpracować ostrzeżenie?

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #1136 dnia: Października 07, 2011, 00:21:21 »

Ehh i znowu posądzają o nielegalne rzeczy :D (joke)

@offtopic a takie pytanie offtopowe da się jakoś odpracować ostrzeżenie?

1.Nie zaczynaj!!Ostatnio ktoś zaczął tą głupia gadkę z użyciem słowa na "N", to ciągnęła się przez 20 stron....litości!

2.Raczej nie!Ostrzeżenie na tym forum, jest gorsze od zabicia człowieka....tego nie da się odpracować, to piętno, które świadczy o tym, że kiedyś złamałeś ten święty regulamin i będzie prześladować Cię do końca życia...;)

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    • ...and ideas are bulletproof.
    « Odpowiedź #1137 dnia: Października 07, 2011, 00:34:34 »
    Starczy, koniec dyskusji. To jest temat o tWwm i tyle.

Offline szakall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1138 dnia: Października 07, 2011, 01:14:19 »
    No nic Cierpliwości wkońcu doczekamy się najlepszego moda do warbanda :P  Obudzicie mnie  jak juz będzie mozna pobrac :D

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #1139 dnia: Października 07, 2011, 13:07:45 »
    A ja wczoraj usunąłem starszą wersje.Czyli tą co każdy ma.

PROBLEM?