Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak oceniasz dotychczasową wersję moda 0.84?

Świetnie
    71 (45.8%)
    Dobrze
    26 (16.8%)
    Może być
    20 (12.9%)
    Słabo
    4 (2.6%)
    Fatalnie
    34 (21.9%)

Głosów w sumie: 154

Autor Wątek: The Witcher Warband Mod  (Przeczytany 224978 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wabciu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Witcher Warband Mod
    « Odpowiedź #900 dnia: Września 12, 2011, 15:41:14 »
    zobaczcie sobie kampf_ke_5 heh (jeach um szakalaka bum XD)
    a i ponawiam pytanie czemu nie słychać w grze wielu utworów
    "Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!"

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #901 dnia: Września 12, 2011, 16:52:47 »
    (click to show/hide)
    @UP Coś czuję minimum dwa osty.

A ja byłbym wnerwiony nawet, gdyby ktoś wykorzystał gdzieś bez mojej zgody choćby te dwa "modele budynków", które w przypływie hurraoptymizmu "I can wings" zrobiłem Daedalusowi gdzieś tak rok temu. Modderzy robią ze swoją pracą co chcą, na przyszłość pamiętaj o tym, bo skończysz tak jak powszechnie hejtowany przez modderów Bolo Chan.

Powszechnie hejtowany przez moderow?
    Przez kogo?
    Przez Ciebie i rybe co tez moda jeszcze nie wydal i pewnie go porzuci.Myslicie ze wasze zdanie o mnie,mnie interesuje??
    Jakbys chcial wiedziec sam pracuje w jednym projekcie,wiec tez cos robie na tym polu i geby sobie mna nie wycieraj bo zaczyna mnie to wkurzac.

Cala klotnia byla niepotrzeba,Venris zalatwi pozwolenia i bedzie git.Zwykle niedopatrzenie z jego strony.Mysle ze szybko linki wroca.

Offline matix1256

• Użytkownik
    « Odpowiedź #902 dnia: Września 12, 2011, 17:16:56 »
    Mam pytanie skąd pobrać tego moda bo żadnego linku na 1 stronie nie ma :( A bardzo chciałbym zagrać bo słyszałem że pomimo nie jest skończony to i tak trzyma poziom klimatem etc etc.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #903 dnia: Września 12, 2011, 17:18:50 »
    Odpowiedź masz na ostatnich 5 stronach.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #904 dnia: Września 12, 2011, 17:34:07 »
    Panie Bolo prosiłem by pan o mnie mówił Panie Krułasancie.
    Przez Ciebie i rybe co tez moda jeszcze nie wydal i pewnie go porzuci.Myslicie ze wasze zdanie o mnie,mnie interesuje??
    Nawet jak moda nie ukończe to zrobie coś w stylu Tapase tzn wydam go z MSem. Pozatym chciałbym by Pan mi pokazał gdzie hejtowałem moda.

Nie rozumiem ludzi którzy sie dop....lają do Deadalusa który uczynił słusznie i zgodnie z prawem. Gdyby chciał skończyć żywot moda i udupić Venrisa zgłosił by to a nie prosił o polubowne załatwienie sprawy.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline matix1256

• Użytkownik
    « Odpowiedź #905 dnia: Września 12, 2011, 17:38:30 »
    kurde szkoda że tak wyszło ;( Dedalus (sorki jeśli źle napisałem) miał prawo się wkurzyć bo to jednak jego praca. Więc linki na tym serwie znikły :(. A można powiedzieć gdzie jednak można znaleźć link do niego :) Wiem jestem uparty :).

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #906 dnia: Września 12, 2011, 17:43:13 »
    (...)zgłosił by to a nie prosił o polubowne załatwienie sprawy.

Dobre. xD Już widzę organy ścigania (pewnie prokuraturę - może od razu generalną^^), które po IP lokalizują "miejscówkę" Vernrisa, wydają polecenie do sztabu SPAP'u, który 15 minut później wpada razem z drzwiami do mieszkania, konfiskuje sprzęt, a wspomnianego Venrisa wyprowadza skutego w gaciach do busa policyjnego. Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale zajebistym sukcesem byłoby to, gdyby prokuratura nie wyśmiała takiego zgłoszenia od razu - po czym pewnie i tak (o ile wszczęłaby w ogóle postępowanie) umorzyłaby postępowanie ze względu na znikomą szkodliwość społeczną czynu.

@matix1256 - pisz PW do kogoś kto był zachwycony modem, bo pewnie gdzieś wygrzebie ci linka do pobrania z historii przeglądarki.

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #907 dnia: Września 12, 2011, 18:04:55 »
    Panie Krułasancie.
    Tym zglosil to mnie pan rozwalil.Brawo.Dziekuje za rozrywke.
    A tak szczerze nie ma co toczyc piany.Za pare dni linki wroca i bedzie dobrze

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #908 dnia: Września 12, 2011, 18:16:41 »
    Że tak by było to znając życie jest pewne znając Polskę. W sumie zagalopowałem się. Równie dobrze mógł zbanować Venrisa za kradzież i piractwo ale tego nie zrobił. A co do bicia piany Panie Bolo Chanie to nie zamierzam konkurować w tym z tobą bo to Pan jest w tym mistrzem.

Co do tego że niby hejtuje go to opiszę to w jednym zdaniu bo widocznie do Pana to nie dociera:

Udowodnij lub przeproś.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline UPIÓR GONU

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #909 dnia: Września 12, 2011, 19:34:08 »
    Kiedy wreszcie ruszą dalsze prace nad nową wersją moda.Już od kilku dni nic się nie dzieje.Muzyka wcale nie jest konieczna a załatwienie zgody autorów pewnie bedzie długo trwać jesli w ogóle sie zgodzą.

Offline Pato66

• Użytkownik
    « Odpowiedź #910 dnia: Września 12, 2011, 20:19:58 »
    Prace powinny ruszyć niebawem

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #911 dnia: Września 12, 2011, 20:28:07 »
    Masz rozdwojenie jaźni, że zakładasz drugie konto i odpowiadasz na swoje własne pytania? Przejdź się z tym do lekarza, bo to może być groźne.

Offline SzogunEathal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #912 dnia: Września 12, 2011, 20:45:23 »
    Witam wszystkich,
    znam cały temat, przeczytałem wszystkie strony i też jestem za tym żeby już nie pienić się w sprawie tych nazwisk i pozwoleń, będą załatwione i to chyba raczej jest pewne.

Co do samego moda chciałem zaproponować co jeszcze można pozmieniać:

1. Dialogi by miały ten swój klimat.

2.Dialogi z postaciami, które spotykamy w tawernach i dostosować się do uwag Dominoo jakie zauważyłem przy rozmowach z nimi co do "podarków" pieniędzy.

3.Dodatkowo można by popoprawiać i pozmieniać postacie żeby Regisowi zarzucano wykorzystywanie pijawek i leczenia a nie Vesemir. (Tak nawiasem mówiąc lepiej byłoby za Vesemira zrobić nową postać, a żeby Vesemir tak jakby "koordynował" "kupowaniem" wiedźminów w Kaer Morhen). I jeszcze stworzyć np. Milvę zamiast Ymiry którą spotkałem niedawno.

5. Dodatkowo w miarę możliwości można by poprawić zbroje Redańskie żeby było więcej czerwieni  bo to by pasowało chyba do tego państwa.

Na razie tyle moich sugestii i myślę że może jakoś pomogą...

Offline Wabciu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #913 dnia: Września 12, 2011, 20:57:44 »
    według mnie dobre wszystko a najlepsze to z Milvą i redańskimi pancerzami które prezentują sie trochę nijak w porównaniu z innymi frakcjami
    "Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!"

Offline matix1256

• Użytkownik
    « Odpowiedź #914 dnia: Września 12, 2011, 21:47:13 »
    Ostatnio oglądałem spoko zapowiedź wieśka 2 na youtube sadze że może trochę rzucić światła na sytuacje polityczną:
    http://www.youtube.com/watch?v=ruzAcPygMT8&feature=feedf
    co prawda to trochę późniejsze wydarzenia ale można za uwarzyć że redańczycy maja głownie czerwone stroje i białe orzełki (ah ten polski smaczek).
    Nie miałem możliwości jeszcze w niego zagrać ale chciałbym dać również pewna koncepcje(jeśli taka już się pojawiła to proszę ją olać a mianowicie: MARIAŻE dało by rade je dodać do moda. Wiem że może to dziwnie zabrzmieć ale sadze że wtedy rozgrywka była by ciekawsza np grać laską i być zamężną z cesarzem nilfgadru lub jako hrabia pójść w ożenek z się z jakąś baronową (nie koniecznie La vaLet :) ) Co by doprowadziło do dość ciekawych sytuacji?