Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak oceniasz dotychczasową wersję moda 0.84?

Świetnie
    71 (45.8%)
    Dobrze
    26 (16.8%)
    Może być
    20 (12.9%)
    Słabo
    4 (2.6%)
    Fatalnie
    34 (21.9%)

Głosów w sumie: 154

Autor Wątek: The Witcher Warband Mod  (Przeczytany 224974 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • ...and ideas are bulletproof.
    Odp: The Witcher Warband Mod
    « Odpowiedź #870 dnia: Września 11, 2011, 14:51:19 »
    Nie stresujcie się tak, mod jest wstrzymany na czas nieokreślony, aż uzyskam wszystkie odpowiedzi od twórców. Narazie wszyscy się zgodzili, brakuje tylko trzech.

Offline Pato66

• Użytkownik
    « Odpowiedź #871 dnia: Września 11, 2011, 15:31:36 »
    Nie stresujcie się tak, mod jest wstrzymany na czas nieokreślony, aż uzyskam wszystkie odpowiedzi od twórców. Narazie wszyscy się zgodzili, brakuje tylko trzech.

No i tak dalej a za chwilę będzie po krzyku. Szkoda że premiera się opóżnia ale dobrze że coś działasz w tej sprawie

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #872 dnia: Września 11, 2011, 15:38:04 »
    Posłuchaj sam siebie, jest to mod sklecony z dziesiątków innych modów. Można to nazwać paczką modów pod inną nazwą. Po prostu ty nie rozumiesz, co to są prawa autorskie. I to Venris zamknął moda, a nie Daed. On tylko upomniał się o głupie creditsy i wpisanie wszystkim ksyw moderów, którzy zrobili te rzeczy. Następnym razem poczytaj trochę i zastanów się, zanim coś napiszesz....

Offline Zolta Chyway

• BANITA
    • Użytkownik
    • zoltan
    « Odpowiedź #873 dnia: Września 11, 2011, 15:48:49 »

,,Może nikt nie będzie się sądził, ale możesz mieć pecha i trafić na takiego upierdliwca, jak ja..."

Po prostu Nie jestes taki dobry i zazdrościsz innym że stworzyli coś fajnego.Mod jest 2 miechy i teraz go zauważyłeś?

,,Zoltan, pierwsze ostrzeżenie za głupie pyskówki"

Jasne.Wypowiadanie własnego zdania to pyskówki .Powiedziałbym ci  jeszczeco o tobie myślę ale szkoda słów na takich jak ty UDAIZD

Offline Zolta Chyway

• BANITA
    • Użytkownik
    • zoltan
    « Odpowiedź #874 dnia: Września 11, 2011, 15:52:10 »
    ępud myb ic łapoks yt uktsyłhc

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #875 dnia: Września 11, 2011, 15:53:34 »
    Daedalus ty męcie

wpiedzielić ze swoją dupą i

Żaden z tych zwrotów nie służy do wyrażania własnego zdania.

Po prostu Nie jestes taki dobry i zazdrościsz innym że stworzyli coś fajnego.Mod jest 2 miechy i teraz go zauważyłeś?

Leżałem i kwiczałem po przeczytaniu tego : ) Jeżeli kogoś nie znasz, i nie wiesz, co ma w swoim modderskim dorobku, to, uprzejmie cię proszę, przestań pierdolić.

chłystku ty skopałbym ci dupę

Ty jesteś trolem, czy naprawdę takiś głupi, multipostować po to, żeby obrazić admina? Tak czy siak, gratuluję combo.

2down: [zapora antyidiotyczna] Wyluzuj Hof, to tylko internetowy napinacz..... Masz już jednego warna, spokój........[/zapora antyidiotyczna] Ufff. Prawie ci się udało.
    « Ostatnia zmiana: Września 11, 2011, 16:03:49 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline wachu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #876 dnia: Września 11, 2011, 15:54:33 »
    o rety rety się porobiło mod na razie wymiata ale tez bym się wkur... gdybym zrobił jakiś  np. soundtrack i bym się w necie gdzie z nim spotkał nie wiedząc nic o tym

nie ma sensu spamować tego tematu wyzwiskami , czekać na wiadomości od moderatorów
    Po co się martwić rzeczami na które się nie ma wpływu

Offline Zolta Chyway

• BANITA
    • Użytkownik
    • zoltan
    « Odpowiedź #877 dnia: Września 11, 2011, 16:01:51 »
    ,,Ty jesteś trolem, czy naprawdę takiś głupi, multipostować po to, żeby obrazić admina? Tak czy siak, gratuluję combo''
    [/quote]

Adwokat się znalazł.Paplesz takie pierdoły że aż żal  (gety fera fcjale ejsdk)

Nawet jeśli mod zostanie wydany na tym forum to ty się o tym nie dowiesz. Jeśli natychmiast wszystkich ładnie nie przeprosisz to obiecuję ci, za 5 minut masz bana. Chamstwa i totalnego braku kultury nie mam zamiaru tolerować.
    « Ostatnia zmiana: Września 11, 2011, 16:05:40 wysłana przez sir Luca »

Offline Zolta Chyway

• BANITA
    • Użytkownik
    • zoltan
    « Odpowiedź #878 dnia: Września 11, 2011, 16:04:57 »
    ,,Ty jesteś trolem, czy naprawdę takiś głupi, multipostować po to, żeby obrazić admina? Tak czy siak, gratuluję combo''

Adwokat się znalazł.Paplesz takie pierdoły że aż żal  (gety fera fcjale ejsdk)
    [/q
    uPRZEPRASZAM

Offline Grzyborro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #879 dnia: Września 11, 2011, 16:05:29 »
    Nie zaśmiecajcie forum wyzwiskami i kłótniami. Wielu osobom zależy na tym aby się modyfikacja rozwijała, w tym także mnie. Venris sprostował swój błąd i pyta modderów o pozwolenie na korzystanie z ich prac.
    Do Daedalusa też się nie czepiajcie, ma facet całkowite prawo upominać się o swoje, tym bardziej że robi to za darmo. Zresztą, jest tutaj adminem, i jest to jego obowiązek zwrócić uwagę że coś nie wygląda tak jak powinno.
    Wyzwiska i obelgi świadczą wyłączenie o kulturze osobistej , weźcie na wstrzymanie i nie dorzucajcie do ognia bo to nic nie pomoże.
    Kilka razy dziennie sprawdzam ten wątek w oczekiwaniu na progres. Takich jak ja, jest więcej. Wierzę że wszystko się poukłada i mod będzie się rozwijał

Offline Zolta Chyway

• BANITA
    • Użytkownik
    • zoltan
    « Odpowiedź #880 dnia: Września 11, 2011, 16:07:45 »
    Wszystkich przepraszam .Zadowolony?

Nie...
    « Ostatnia zmiana: Września 11, 2011, 16:08:42 wysłana przez sir Luca »

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #881 dnia: Września 11, 2011, 16:25:40 »
    No nieźle się uśmiałem czytając powyższe posty.. ;)
    btw. jestem oczywiście za tym, żeby wymienić nicki autorów, jeśli sobie tego życzą. Jestem pewien, że nikt na tym nie straci, a uniknie się przykrych sytuacji jak to miało miejsce przed chwilą.
    A pan "Zolta" chyba powinien na trochę odstawić komputer. :)

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    • ...and ideas are bulletproof.
    « Odpowiedź #882 dnia: Września 11, 2011, 17:31:12 »
    Zoltan bez przesady. Popełniłem błąd, że użyłem tych materiałów bez pytania. Teraz to naprawiam. Dla pocieszenia dodam, że twórcy PoPa dosłownie przed chwilą poparli projekt.

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #883 dnia: Września 11, 2011, 17:55:56 »
    Wchodzę teraz i się zdziwiłem że tak dużo wiadomości przybyło... :)
    Ale z powyższych postów (nie wliczając postów dzieci neo i im podobnych xD ) wnioskuję że już wszystko ok...
    I pomyśleć że tyle chałasu o taką łatwą sprawę jak prośba i przeprosiny... :-(
    I tak ogółem Deadalus ma/ miał rację,a Venris dobrze zrobił że zaczął zbierać pozwolenia... I tak na koniec życzę powodzenia ( bo jakby nie było podoba mi się ten mod, zlepek kilku modów) ;)
    Edit: Chciałem jeszcze tylko rzeknąc co nieco o nowych animacjach. Nie dało by się dać z powrotem Nativowskich do broni takich jak topory i buławy ? Bo naprawdę dziwnie wygląda jak ktoś fechtuje się metalowym drągiem zakończonym kulką.... To tyle i pamiętajcie:
    CIASTECZKOWY POTWÓR WAS WSPIERA

Offline wyrod

• Użytkownik
    « Odpowiedź #884 dnia: Września 11, 2011, 18:04:07 »
    Tak trzymaj Venris, bo już się przestraszyłem że nici będą z tego projektu, też jak inni wchodzę na forum kilka razy dziennie i czekam na te krasnale....ehh