Super duper kopie w kuper, tyle o modzie. :)
Choć do poprawki :)
Od czego by tu...
Są błędy w tekście powitalnym wampira i Cohena.
Wiewiórki wołają o poprawę, to samo z Gonem. Ufam, że już się tym zająłeś, tyle bandy ci o to marudzi.
Spisa growa wcale spisą nie jest. Z tego co pamiętam, to broń o nazwie spisa powstała z przeróbki macedońskiej sarrisy, broni falangatów takiego np. Aleksandra. Będzie to więc włócznia, o grocie dość szerokim, w kształcie wydłużonego liścia. Tymczasem w grze mamy jakiś poleaxe czy cóś...
Ja zawsze myślałem, że Bura Chorągiew to była kawaleria. Lekka jazda, z szabliskami, w szarych płaszczach i brygantynach, z łukami przy siodłach. A tu tymczasem ciężka piechota z berdyszami wylatuje...
Te lepsze animacje niby są, ale jak włączyłem to ich nie było i sam musiałem dograć.
A teraz życzenia :)
Więcej fajnych najemników(mozna by podpożyczyć od kogoś takie "bronze armor" jak mają jeźdźcy Vegirów w Blood and Steel i zrobić z tego zerrikańczyków. Rogaty hełm na łeb, szabliska w dłoń i jazda).
Więcej mieczów dwuręcznych by się zdało. W ogóle więcej broni, bo ta z nativa jest nuudna.
Dopracować dialogi, coby klimacik wyciekał bokami ;)
I jak mi jeszcze coś przyjdzie do głowy to napiszę.
Aha, znalazłem jeszcze jeden super cytat, jeden z moich ulubionych!
"Mówi Wielka Księga (...), że winijdzie z otchłani wąż, smok obrzydły, siedem głów i dziewięć rogów mający! A na grzbiecie jego zasiądzie niewiasta w purpurach i szkarłatach, a puchar złoty będzie w jej dłoni, a na czole wypisany będzie znak wszelkiego i ostatecznego kurestwa!
- Znam ją! - ucieszył się Jaskier - To Cilia, żona wójta Sommerhaldera!"