Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1  (Przeczytany 20954 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daw790

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 19, 2011, 19:24:45 »
    Co ten człowiek bredzi? - myślę.
    -Nie sądzę. Powinniśmy użyć wszystkiego co nam pomoże w wypełnieniu misji, nawet jeśli może to być dla nas ryzykowne. Wróg nie będzie miał takich skrupułów, jeśli on by trafił na takie coś nie sądzę by postanowił to schować w skrzyni i udawać, że wcale tego nie ma. Musimy się dowiedzieć w jaki sposób tego użyć i jak nam to pomoże. - mówię głosem nie znoszącym sprzeciwu.
    Życie jest jak herbata, każdy słodzi inaczej.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 19, 2011, 19:32:04 »
    -Dobrze zatem,wielu ludzi nie lubi gdy elf ma swoje zdanie...ale ja darzę waszą rasę szacunkiem i wiem ze wiecie więcej od nas ludzi...to jaki mamy plan?

Po tych słowach czekam co pozostali o tym myślą.
    -Ah,i schowajcie wszystko co znaleźliśmy,nie ma potrzeby aby ktokolwiek nas z tym widział....
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 19, 2011, 22:48:10 »
    - Pieprzysz, człeku. To ma moc, a ona nam jest szczególnie potrzebna. Ten chudy w uszach koleżka dobrze gada.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 20, 2011, 18:18:50 »

Kiedy się kłóciliście, ktoś podszedł i zabrał torbę Mortisa. Dopiero po chwili zauważyliście że nie ma jej tam gdzie stała.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 20, 2011, 18:37:30 »
    Ja nic nie mówię tylko głośno wzdycham dając do zrozumienia że taka sytuacje miałem na myśli.Wybiegam z pomieszczenia i szybko rozglądam się z nadzieja że uda mi się kogoś dostrzec lub złapać jakiś trop.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 20, 2011, 20:16:59 »
    Znalazłeś dosłowny trop. Czujesz zapach, podobny do tego, jaki dało się czuć w miejscu gdzie ostatnio była torba.

EJ ALE NIE PRZEKLINAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bądźmy kulturalni.....
    « Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2011, 11:19:31 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 20, 2011, 21:59:31 »
    - Co za skurw**n zaj***l mi torbę! Niech no znajde, nogi z dupy powyrywam. Łapać go, łaaaapać!

Dołączam w podskokach do pościgu

Offline Realign

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 20, 2011, 22:21:48 »
    Wciąż nie mogę uwierzyć że nic nie zauważyłem, w końcu stałem pod ścianą. Ten ktoś musi się naprawdę nieźle skradać. Na wszelki wypadek zostanę tutaj na straży żeby jakieś przybłędy nie zaczęły węszyć w miejscu wybuchu.
    Mówisz Justin Bieber - Odpowiadam ACDC<br />Mówisz Miley Cyrus - Odpowiadam Metallica<br />Mówisz Pink - Odpowiadam Iron Maiden<br />Mówisz Pop - Krzyczę Heavy Metal!!!<br />92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 21, 2011, 18:34:45 »
    Podążam co sił za "tropem" z całych sił próbując sobie przypomnieć wszystkiego czego nauczono mnie w straży w trakcie pościgów zbiegów.
    -Prędko panowie, ktokolwiek to jest nie mógł ujść daleko!-krzyczę nie zwalniając tępa.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 21, 2011, 18:56:56 »

Wreszcie rozpoznajesz zapach. To zapach spoconego, zdenerwowanego i najprawdopodobniej przestraszonego Goblina Rzecznego.
    Jacek Piekara

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 21, 2011, 19:56:30 »
    Rozglądam się, zastanawiam i w końcu mówię:
    -Sądzę, że moje umiejętności tropiciela pozwolą mi odnaleźć naszego złodzieja. Muszę się tylko postarać chyba, że nasz poszukiwany potrafi dobrze zacierać ślady.

Nachylam się i używam umiejętności tropiciel.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 21, 2011, 21:23:13 »

Rzut na tropienie PT 35
    Wynik: 36
    Widzisz odciski odcisków od odcisków dobrze zatartych odcisków Goblina Rzecznego. Prowadzą w prawy korytarz.
    Jacek Piekara

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 21, 2011, 23:00:57 »
    Widzę wyraźnie tropy co pozwala mi się rozluźnić. W głowie już rodzi mi się plan pogoni. To może być całkiem zabawne. - Pomyślałem. Wpatrzony w trop zapominam o towarzyszach jednak po chwili przypominam sobie, że przecież oni nie widzą śladów, które dla mnie są wyraźne. Wracam się do towarzyszy i mówię:
    -Za mną! Znalazłem trop.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 22, 2011, 01:06:07 »
    Co robić, biegnę za stadem

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 22, 2011, 08:58:13 »
    Również biegnę z towarzyszami, trzymając się na końcu.