Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1  (Przeczytany 20902 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1
    « dnia: Czerwca 30, 2011, 09:07:29 »
     Witajcie. Postanowiłem stworzyć sesję RPG na naszym forum. W sesji wykorzystam swój system o nazwie DarkFlame. Informacje o systemie za chwilę, bo najpierw co do samej rekrutacji. Potrzebuję 6 graczy, któży BĘDĄ AKTYWNIE GRAĆ. Zgłoszenia proszę wysyłać mi na PW. Od chwili ustanowienia listy graczy, cała szóstka ma tydzień na przygotowanie i zaprezentowanie mi na PW swoich KP(Kart Postaci), które potem wstawię pod uczestnikami w pierwszym poście. Można je przygotowywać i zgłaszać wcześniej, nawet od razu po przyjęciu. Tylko dobrze je przemyślcie! KP będą na całą sesję, nie będzie już odwrotu. Na sesje będą sie składać różne przygody, ale będą tworzyć ciąg fabularny. Więc dobrze przemyśl swoje KP. Przed zgłoszeniem koniecznie przeczytaj wszystko poniżej!!! Jeśli ktoś w ciągu tygodnia nie zaprezentuje mi KP a cała reszta już to zrobi, sesja będzie się odbywała bez niego. Jeśli przynajmniej 2 uczestników nie stworzy kart to mogą oni prosić o przedłużenie czasu na ich przygotowanie, ale maksymalnie o 3 dni. Co do samej sesji, czas na odpowiedź uczestnika co robi, mówi itp to 2 dni od czasu napisania przez GM'a co się dzieje/co mówi BN itp. Jeślili akceptujesz warunki sesji i chcesz zagrać to teraz o samym systemie. A i jeszcze coś. Przy pierwszych objaśnieniach będę używał pełnych nazw a w nawiasie zwykłym,,()" będę umieszczał skróty, których będę używał później dla wygody. W nawiasach kwadratowych ,,[]" będą objaśnienia co do niektórych rzeczy.
    DarkFlame(DF) to bardzo prosty system RPG. Wyjaśnię teraz jego mechanikę.
    Walka
    Game Master/Mistrz Gry (GM) Podczas walki kieruje się 5 współczynnikami:
    Obrażenia(DMG) = Siła+obrażenia od broni+ewentualne premie/obrażenia dodatkowe
    Obrona(DEF) = zręczność+pancerz za przedmioty+ewentualne premie
    Punkty Żfycia(PŻ)=wytrzymałość+ewentualne bonusy/premie itp
    Szansa trafienia(ST)=zręczność+(szybkość/2)+ewentualne modyfikatory od broni, bonusy itp
    Szansa Obrony(SO)=zręczność+ewentualne modyfikatory od zbroi/tarczy, bonusy itp.
    Jak to działa? Podam na przykładzie walki ,,wczesnej" postaci gracza z dajmy na to goblinem.
    Gracz po podliczeniu wszystkiego ma
    25 DMG
    15 DEF
    40 PŻ
    10 ST
    12 SO
    Goblin natomiast ma
    20 DMG
    13 DEF
    25 PŻ
    8 ST
    9 SO
    Potem działa to tak:
    Runda I: Gracz(G) atakuje goblina:
    ST gracza jest > niż SO goblina, więc graczowi powiódł się cios. 25 DMG gracza - 13 DEF goblina =12 - tyle obrażeń zada goblinowi gracz. Goblin miał 25 pż węc 25-12=13 - tyle PŻ zostaje goblinowi
    Goblin atakuje gracza. Ma ST mniejsze niż gracz SO, ale ze względu na swój rozmiar i szybkość zyskuje bonus + 5 i ma dzięki temu większe ST niż gracz SO, czyli cios się powiódł. 20 DMG goblina - 15 DEF gracza = 5 i tyle obrażeń goblin zadaje graczowi. Gracz ma 40PŻ traci 5 więc zostaje mu 35 PŻ. I tak walka się toczy aż do śmierci/kapitulacji którejś ze stron. Przed każdą rundą gracz może decydować, co będzie robił czy np. wpadnie w szał, spróbuje się schować, okrążyć i zaatakować przeciwnika, rzuci czar itp.
    Rozbrajanie pułapek, perswazja itp
    Każda taka czynność ma swój Poziom Trudności(PT). Tu już do wyliczania wyniku używam programu symulującego rzuty kośćmi. Jeśli np. gracz chce rozbroić pułapkę o PT 24/100 (druga liczba oznacza ilość stron kości) to używam programu, on ,,rzuca" kością 100-stronicową i wychodzi wynik załóżmy 14+do tego bonus otrzymany dzięki wzorowi Zręczność/5+Inteligencja/8. Jeśli wynik gracza będzie większy niż PT pułapki to gracz ją rozbroi, jeśli będzie mniejszy to mu się  nie uda a jeśli będzie wynosił mniej niż połowa PT pułapki to zostanie ona aktywowana.
    Cechy, umiejętności, rasy itp
    Hmm tu system pozostawia naprawdę sporą dowolność, bo można go podpiąć pod KAŻDY \'9cwiat. Czy ju\'bf gotowy, taki jak np. ten ze Star Wars, Azeroth[z WarCraft'a] albo pod jakiś stworzony przez siebie w cęści lub całkowicie. W takim wypadku należy wybrać rasy i przypisać im współczynniki początkowe, ustalić umiejętnośći, czary itp. Kupa z tym wszystkim roboty. Ja pominę te część o systemie i dam tu już przygotowane pod sesję.
    Grywalne rasy dla graczy w naszej sesji:
    Leśny Elf:
    Siła(STR): 10
    Zręczność(ZR):13
    Wytrzymałość(WYT):8
    Mądrość(WIS):15
    Inteligencja(INT):15
    Charyzma(CHA):12r
    Szybkość(S)[Współczynnik bez możliwości podniesienia po awansie. Tylko podstawowy+przedmioty/czary/bonusy]:18
    Bonusy/kary Rasowe:
    +5 do skradania się
    -2 PŻ/lvl (Dobra. Tu nie chodzi o to że się traci 2PŻ co lvl i tyle. Normalnie dostaje się 4PŻ*LVL ale u Leśnych Elfów, z uwagi an ich budowę i wątłą siłę fizyczną u całej rasy liczy sie to 4PŻ*LVL-2PŻ*LVL)
    +3 do celności
    +8 do  nasłuchiwania/podsłuchiwania
    -2 DMG
    +3  ST
    +2 S w lesie
    Punkty statystyk(PS)[Punkty które rozdaje się na statystyki czyli STR, ZR, INT, CHA itp. do rozdania na początku/Punkty otrzymywane do rozdania co każdy lvl]:15/10
    Umiejętności Rasowe:
    Widzenie w Ciemnościach/Infra-wizja
    Płaszcz Lasu[Ukrywanie się w lesie bez żadnych rzutów czy modyfikatorów, zawsze udane]

Nocny Elf
    STR:12
    ZR:15
    WYT:9
    WIS:15 [ Zwiększa siłę zaklęć]
    INT:15 [ Zwiększa szanse udanego rzucenia zaklęcia.
    CHA:13 [Perswazja targowanie itp]
    S:19
    Bonusy/kary Rasowe:
    +8 do ukrywania się
    +4 do perswazji
    +3 do nasłuchiwania/podsłuchiwania
    -3 DEF
    -4 DMG
    +2 SO w nocy
    -2 SO w dzień
    PS:12/12
    Umiejętności Rasowe:
    Widzenie w Ciemnościach/Infra-wizja
    Płaszcz Nocy[Ukrywanie się w nocy bez żadnych rzutów czy modyfikatorów, zawsze udane]

Człowiek
    STR:14
    ZR:13
    WYT:11
    WIS:12
    INT:11
    CHA:15
    S:17
    Bonusy/kary Rasowe:
    BRAK
    PS:18/8
    Umiejętności Rasowe: 
    BRAK

Ork:
    STR:18
    ZR:10
    WYT:14
    WIS:9
    INT:9
    CHA:6
    S:14
    Bonusy/kary Rasowe:
    -6 do perswazji
    -4 do ukrywania
    +4 DMG
    +4 DEF
    -3 ST
    -3 SO
    +4 Pż/lvl
    -6 do celności
    PS:16/7
    Umiejętności Rasowe:
    Szał [ Raz dziennie Ork może popaść w szał i dostaje wtedy +20 PŻ +8 DMG, -8 DEF, +4 ST, -4 SO na czas jednej walki. ]
    Specjalizacja: Dwuręczne topory [ Przy walce dwuręcznym toporem Ork otrzymuje +2 ST i +3 DMG ]

I tyle jeśli chodzi o rasy. Gramy w systemie bezklasowym, czyli ,,Czego się nauczę, to potrafię zrobić" Umiejętności, czary itp będę wypisywać w miarę jak będą potrzebne, czyli w miarę jak będą się ich uczyć postaci. A teraz Umiejętności podstawowe i wzór KP.
    KP:

(click to show/hide)

Na samym początku, wszyscy bez wyjątku startują z pierwszym poziomem. By osiągnąć coś więcej, oczekuję zaangażowania. To właśnie zaangażowanie zastępuje PD. Może od strony technicznej nie brzmi to jakoś zachęcająco, ale nie chce żeby ktoś olał sesję. Oto przykład, jak to działa mniej więcej:

[b]Gracz X - ilość zabitych przeciwników: ok. 15; zaangażowanie: Nie najlepsze
        Gracz Y - ilość zabitych przeciwników: ok. 9; zaangażowanie: Spore
        Gracz Z - ilość zabitych przeciwników: ok. 2; zaangażowanie: Olewacz Sesji[/b]

Na pierwszy rzut oka, to Gracz X powinien dostać najwięcej doświadczenia. W końcu, z jego ręki zginęło najwięcej przeciwników. Następnie, w kolejności Gracz Y, a na koniec gracz Z. Popatrzmy jednak inaczej.

Co taki Gracz X osiągnął, oprócz tego, że zabił wszystko, co się poruszało? Jego posty nie były najlepsze, podczas zagadek nie zabłysnął inteligencją, innymi słowy, jego gra była w porządku, ale nic poza tym.
    Jak zaprezentował się Gracz Z? Nie najlepiej! Mało, że niczym specjalnym się nie wykazał, totalnie olał ciepłym moczem sesję, a na dodatek ledwo wyszedł żywy z walki z 2 goblinami!
    A co z Graczem Y? Może i nie był lepszy niż Gracz X i nie został Najlepszym Zabójcą Sesji ale do niczego innego przyczepić się nie da. I to drugie właśnie liczy się najbardziej.

Podsumowywując: Wpierw zaangażowanie, dopiero później wszystko inne. Idąc tym tokiem myślenia, Gracz Y wypada najlepiej i otrzymuje najwięcej PD a Gracz Z dostaje wielkie nic!

Umiejętności bitewne, magiczne itp żywcem ze Spellforce wzięte.Musisz wybrać jedną z umiejętności podstawowych. One decydują, Czego możesz używać. Musisz wybrać jedną główną czyli np. Ciężkie uzbrojenie i jedną z jej pod-cech czyli np. Broń Obuchowa. Na każdym lvl-u dostajesz 2 punktu umiejętności(PU), których używasz do wybierania i ulepszania sobie tych umiejętności poniżej. NA levelu 20 można miec np. Ciężkie Uzbrojenie 10, Ciężka Broń Sieczna 10 + Czarna Magia 10 Klątwy 5 Śmierć 5. Te umiejętności określają, jakich przedmiotów i czarów możecie używać. Pod-umiejętności mogą miec najwyżej taki poziom jak umiejętność główna czyli można mieć np. Ciężkie uzbrojenie 20 Ciężki Pancerz 20 Ciężka Broń Sieczna 20. W trakcie gry możecie dodawać sobie za te punkty nowe umiejętności i poszerzać swój ,,wachlarz" możliwości.

(click to show/hide)

W grze będą występować Punkty Przeznaczenia(PP) znane z Warhammera. Nazywam je ,,Punktami drugiej szansy".W trakcie gry postać gracza, zużywając punkt przeznaczenia, może uniknąć śmierci bądź innego katastrofalnego niepowodzenia. Na początku każdy gracz ma 2PP. Potem otrzymuje 1 PP co 5 leveli poczynając od levelu 10. PP można zdobyć w trakcie rozgrywki także na inne sposoby, ale napisze o nich jeśli gracze natrafią na okazję.

Rekrutacja odbywa się na zasadzie ,,kto pierwszy ten lepszy", czyli pierwsze 6 osób które wyślą mi zgłoszenie mają miejsca na liście poniżej. W drugim poście w spoilerach są KP postaci.

A teraz o świecie i fabule
    Świat nazywa się Erlorth. Stare podania mówią, że został stworzony kiedy dobry bóg Gostor został zabity przez złego boga Sorth'a. Kiedy Gostor umierał, zaczął płakać nad losem wszechświata w którym zapanuje 2 tysiące lat ciemności. Jego łzy i krew zmieszały się i zaczęły padać na jedną z gwiazd. Gwiazda, pod wpływem boskiej krwi i łez przekształciła się w nowy, wspaniały świat, który miał się stać zalążkiem nadziei dla całego wszechświata. Konający bóg ostatnim tchnieniem nazwał ów świat Erlorth, od imienia swego syna. Nad wszechświatem zapanował mrok. Kiedy syn dorósł i dowiedział się o śmierci swego ojca, poprzysiągł zemstę. Z gwiazd, kosmicznej energii, magii i wielkich asteroid wykonał Miecz Przeznaczenia, potężną broń zdolną pokonać zło. Odszukał Sorth'a i wbił miecz w jego serce. Wówczas krąg się dopełnił i przez wszechświat przetoczyła się fala boskiej mocy. Zasiała ona ziarno życia na wszystkich planetach. Syn Gostora udał się na poszukiwania planety Erlorth. Odnalazł  ją. Stworzył na niej życie. Rośliny, zwierzęta, Ludzi, Elfów, krasnoludów, orków, gobliny, jaszczuroludzi i wiele innych stworzeń. Opiekował się planetą, i ukrył na niej Miecz Przeznaczenia. Minęło 2 tysiące lat. Ciemność znowu nadeszła. Syn Sorth'a, Apocalypton, postanowił odszukać Miecz Przeznaczenia i zgładzić Erlorth'a. Erlorth zapomniał, gdzie schował miecz i musi go odnaleźć zanim zrobi to Apocalypton. Wszechświat stanął na krawędzi zagłady, bowiem jeśli syn Sortha znajdzie Miecz Przeznaczenia, będzie mógł przeprowadzić tajemny rytuał, zabić Erlorth'a i zniszczyć wszechświat. Syn Gostora wybrał 6 przyjaciół z Erlorthckiej Akademii Poszukiwaczy Przygód, by pomogli mu odnaleźć Miecz Przeznaczenia. Mają jednakże jeszcze dużo nauki i coraz mniej czasu. Jeśli nie odnajdą miecza na czas, wszechświat czeka zguba. Przed nimi jednakże jest wiele ciężkich prób i niebezpieczeństw...

Świat jest bogaty. Gracz startują w wyżej wymienionej akademii. Na świecie żyją tysiące ras, gatunków i gatunków roślin. Centaury, jednorożce, smoki, elfy, chochliki, drzewce, to wszystko jest w standardzie. Rośliny są bardzo różne. Od małych stokrotek po wielkie mięsożerne Rośliny. Świat jest podzielony na 2 kontynenty, Wschodni i Zachodni. Są tu też setki wysp od malutkich wysepek o wielkości przeciętnej działki po wyspy wielkości Rosji czy obu Ameryk

A oto mapa tego świata ( Rysowałem tylko wyspy wielkości Polski i większe )

(click to show/hide)

A oto jak wygląda sprawa z pieniędzmi:
    100 Miedzi[M] = 1Srebra[Sr]
    100Sr = 1 Złota [Zł]
    50Zł = 1 Szmaragd[Sz]
    25Sz = 1 Diament[D]
    12D = 1Rubin[R]
    Pieniądze aktualnej drużyny:
    1Sr, 10M
    « Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2011, 13:29:19 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    Odp: Forumowa Sesja RPG
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 30, 2011, 09:59:41 »
    Nie wiem czy powinienem tu pisać ale mam jedno ważne dla mnie pytanie. Otóż, jaki to będzie świat/kraina. Chodzi mi tu mniej więcej o to żebyś troszkę opisał nam krótką historie świata itp. Bo nie wiem jaki ma panować ogólny klimat i nastrój. Do jakiego znanego systemu bliżej jest temu który Ty stworzyłeś.To chyba tyle,pozdrawiam.
    Edid:nie ma problemu,czekam więc na opis świata bo mam zamysł co do postaci;)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 30, 2011, 10:08:58 wysłana przez Aldred »
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 30, 2011, 10:06:44 »
    Ponieważ w poprzednim poście mi się nie mieści, muszę przenieść tutaj KP graczy.
    Aldred - Oddał KP
    (click to show/hide)

Mortis - Oddał KP
    (click to show/hide)

Solejók - Oddał KP
    (click to show/hide)

BreakIn - Oddał kartę (patrz Spoiler poniżej)
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2011, 13:27:06 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 30, 2011, 10:08:35 »
    Heh, miło, akurat chciałem wyskoczyć z podobną sesją ;-) możesz na mnie liczyć jako na gracza.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 30, 2011, 10:13:46 »
    To wedle mej prośby wyślij mi proszę na PW wiadomość, i zacznij przygotowywać KP.

OK znowu mi się nie zmieściło w poprzednim, więc tutaj KP Ciąg Dalszy.

Realign - Oddał KP
    (click to show/hide)

Virtual Medien - Oddał KP
    (click to show/hide)

daw790 - Oddał KP
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2011, 19:52:55 wysłana przez Archimonde »
    Jacek Piekara

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 30, 2011, 12:33:44 »
    I co, nie ma chętnych do sesji? Dlaczego, powiedzcie. Szykowałem ją od tygodnia.
    Jacek Piekara

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 30, 2011, 12:42:59 »
    Myślę, że jeszcze się będą zgłaszać. Jest dość wcześnie, a godzina ledwo trzynasta. Moim zdaniem trzeba poczekać :P

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 30, 2011, 13:02:32 »
    OK teraz jest poprawny wzór na KP. Zapomniałem wcześniej o kilku punktach. Przepraszam za problemy :)

OK powiem jasno. Jak nie będzie przy najmniej 5 graczy to sesji nie będzie.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 30, 2011, 13:51:08 wysłana przez Archimonde »
    Jacek Piekara

Offline Realign

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 30, 2011, 13:56:16 »
    Hmm, ja mogę wziąć udział. To będzie moja 1 sesja forumowa, więc nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale chyba dam radę. Jak dotąd grałem ze znajomymi w uproszczoną wersje "Śródziemie - gra fabularna".
    Mówisz Justin Bieber - Odpowiadam ACDC<br />Mówisz Miley Cyrus - Odpowiadam Metallica<br />Mówisz Pink - Odpowiadam Iron Maiden<br />Mówisz Pop - Krzyczę Heavy Metal!!!<br />92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 30, 2011, 14:03:58 »
    OK to szykuj KP

EDIT: Zostało tylko jedno wolne miejsce, 2 kolejne osoby właśnie ,,dopieszczają" swoje KP. Jak tak dalej pójdzie, sesja wystartuje jutro :D
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 30, 2011, 19:04:26 wysłana przez Archimonde »
    Jacek Piekara

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 30, 2011, 19:12:25 »
    Jedno pytanko:

obliczenia podczas gry (np. walka) musimy wykonywać samodzielnie czy Ty to będziesz robić?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 30, 2011, 19:17:01 »
    Ja to będę robić, podobnie jak ja będę obliczał aktualne statystyki podczas walki.

OSTATNIE WOLNE MIEJSCE. Nawet jeśli nie masz doświadczenia z tekstowymi grami RPG ale masz chęć spróbować, zapraszamy śmiało. Każdy może dołączyć.

EDIT: Ponieważ ciągle czekam na dwie karty postaci, ostatniego gracza oraz ponieważ dorwałem się do programu do robienia map, możecie spodziewać się mapy świata oraz ewentualnie mniejszych map krain i miejsc które odwiedzą gracze.

EDIT2: Mapa świata w pierwszym poście.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2011, 08:32:31 wysłana przez Archimonde »
    Jacek Piekara

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 02, 2011, 11:32:24 »
    No nie ...jestem otoczony przez samych orków;)Współczuję potencjalnym elfom w teamie;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 02, 2011, 11:33:58 »
    Virtual wspominał coś o Nocnym Elfie a Castlebreaker o Człowieku. (TVN) Nie jesteś sam :D
    Jacek Piekara

Offline daw790

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 02, 2011, 17:46:28 »
    Hmm... fajnie by było do was dołączyć, ale boję się, że nie dam rady bo moje doświadczenie w tego typu rzeczach jest znikome a nie chciałbym popsuć wam sesji. Jeśli obecność żółtodzioba nie będzie wam przeszkadzać to chętnie dołączę.
    Życie jest jak herbata, każdy słodzi inaczej.