Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35849 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SirKula

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 03, 2011, 23:08:38 »
    PE dzisiaj pokazalo kolejny pokaz dziecinady i braku wychowania. gra to gra rozumiem wyzywanie sie ale udostepnianie wszystkim prywatnych zdjec to juz naprawde przesada, szkoda mi takich dzieci. mam nadzieje ze kiedys zmadrzejecie bo naruszanie prywatnosci to chujowa sprawa;D
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 04, 2011, 06:36:29 »
    Hej, mnie wczoraj na kompie zbyt długo nie było, ale z tego co się orientuję rto było tak: rano około 9+ nie wiem skąd arrow wytrzasnął Twoje zdjęcie i pokazał je grubemu i ze 3 osobom. Poprztykaliście się na serwie ale potem jak już przeprosił to nic z jego strony nie szło,a jeśli ktoś jeszcze to zdjęcie wieczorem rozsyłał, to nie mam pojęcia kto, ale jakbyś do tego doszedł, to po prostu mi powiedz. A Wy teź z deka trollowaliscie przy uzyciu imienia i nazwiska arrowa oraz jego papugi...
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 04, 2011, 10:42:17 »
    Hmm trudno powiedziec o naruszeniu prywatnosci kula jezeli takie zdjecia miales np na Fb czy Nk.
    Z drugiej zas strony racja troche jest to infantylne ;P

PS: Fajna kołdra ^^
    Retarded are everywhere

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 04, 2011, 15:47:33 »
    Teblar jak zwykle wytłumaczenie gdy od was odszedłem was nie wyzywałem a wy lataliście z moim zdjęciem i rozsyłaliście wszystkim i wyzywaliście od hmm ''Krzywej Mordy Mordy Metinowca''

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 04, 2011, 16:25:14 »
    Zrozumcie, PE to banda gówniarzy których wyzywanie jak i rozsyłanie fotek innych ludzi, poprostu podnieca....

Bądźmy dla nich wyrozumiali...

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 04, 2011, 17:07:03 »
    No jak zwykle wytłumaczenie bo się kurwa mówi że wina leży po środku. Blast, my lataliśmy ze zdjęciami, a ty się wkurwiłeś bo BH nie wygrał wyborów, i potem już tylko szukałeś pretekstu żeby jakoś się wyrwać, a że pretekst był durny i nie wszyscy go akceptowali to było to co było. Nie był to popis dobrego zachowania, wręcz przeciwnie, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy, jaka wtedy w PE była anarchia związana z nagłą wielką liczbą wypowiedzeń. A ty Jagielon, daruj sobie takie odzywki, bo to ty "tymi dziećmi" przez pewien czas dowodziłeś. Oceniacie PE po 5 osobach które trollują na serwerze. Dobrze oceniajcie sobie, mi to wisi co sądzisz o nas Ty, co sądzą o nas inni, ważne, że my się czujemy dobrze w swoim towarzystwie i na tym poprzestaniemy
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 04, 2011, 17:31:30 »
    Zrozumcie, PE to banda gówniarzy których wyzywanie jak i rozsyłanie fotek innych ludzi, poprostu podnieca....

Po za tym mówienie iż ktos jest gówniarzem jest również obrazą aczkolwiek jeśli powiesz że PE zachowuje się jak gówniarze to nikogo w tenże sposób nie obrazisz :)

Retarded are everywhere

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 04, 2011, 17:52:33 »

No Jagielon, nie chce tutaj przypomniać Ci sytuacji, kto na TS głosił hasła (kiedy jeszcze byłeś liderem), że WV to banda sztywniaków, że należy ich prześladować, bo są beee bo grzałeś u nich ławe i Cie nie lubili.
    Nie chcę także przypomniać, kto śmiał się z Fatalitiego, że przyjmuje każdego jak leci, gdyż Ty sam przyjmowałeś każdego kto złożył podanie do PE (a ustalony był wymóg 15 lat).
    Na koniec, nie chce Ci przypominać, kto zniszczył stare forum PE i winą obarczył Belzebosa i SirKulę.
    Tak więc Jagielon, pisanie, że PE to banda gówniarzy jest w Twoim przypadku nie na miejscu, gdyż Ci gówniarze zawsze byli za Tobą jeśli chodzi o głupotę jak i skill. Zresztą, w konfrontacji PE vs Twoje psuedo-klaniki (Hell Fighters, Vikings) wynik to 2:0 dla PE. Powiem Ci Jagielonie, że jesteś jedyną osobą, którą tak nienawidzę i jedyną, której nigdy nie wybacze. Oczernianie byłych kolegów (najpierw WV, a potem PE) jest chyba w Twoim stylu i ok, żyj sobie z tym dalej. Powodzenia w życiu.
    Co do rozsyłania zdjęć, muszę to troszkę nakierować lud tawerny, że prawdopodobnie wzięło się to z mojego pomysłu, gdy na TS na pokoju "AFK - spanko" umieściłem znalezione na facebooku zdjęcie śpiącego Vino. Tak, było to głupie, ale przeprosiłem ładnie Vino.
    A teraz jeszcze, zanim napisze tu osoba pokroju Jagielona czy Jarsussa, jakie to PE było i jest złe itd.
    PE może i jest złe, ale dla "wybrańców" z polskiej sceny Warband. Nigdy, ale to nigdy nie podlizywaliśmy się innym klanom, kiedy ja pełniłem funkcje lidera starałem się tylko o dobre stosunki z dwoma klanami - WV i RP (wspólne korzenie to SRT).
    Ale... ta dziecinada nie jest klanem do bicia. I ty Jagielonie się już o tym przekonałeś, gdyż jak wspomniałem wcześniej, Twoje dwa pseudo-klaniki w których byłeś i które NIC nie osiągnęły, aż wkońcu się rozpadły zostały ograne. Przez kogo ? Przez PE. Ok, powiesz, "wszystko fajnie, ale REFu czy Hitmenów nie ograliście". Nie, nie ograliśmy (mówie tu w czasie przeszłym, gdyż dziś nie jestem członkiem żadnego polskiego klanu), ale chłopcami do bicia i nabijania punktów już nie jesteśmy, jak to było za Twojej kadencji, gdy IPL wygrywał z PE (w sumie, grałem wtedy w barwach IPLu). PE kiedy Ty byłeś liderem było niczym, małym klanem, na którego rozpad każdy czekał, bo się to musiało stać... Stąd się mówi, że wtedy były tak dobre stosunki na linii PE - reszta polskich klanów. Potem, gdy PE stało się realnym zagrożeniem dla "koksów" z polskiej sceny, to się wszystko potoczyło w innym kierunku i utrzymuje do dziś, gdyż PE nie liczy się ze zdaniem zakompleksionego ludu tawerny, na czele z zakompleksionym Dżagielonem, którego Bóg poważnie ukarał nie umiejętnością pisania, czytania, rysowania (szczegóły w moim podpisie).
    Za chwile napiszesz, że to cały świat nie lubi PE. Idź do Maynda czy Shocka z Sarrdakinu i zapytaj co sądzą o PE. Idź do Einharjar i zapytaj. Śmiało, idź ! A nie, sorka... ty przecież z nimi nie pogadasz, skoro nie znasz angielskiego. Ba, nawet polskiego, ale odstawmy to na bok ;)
    Mam nadzieje, że wszystkim uświadomiłem jak się miała i zapewne dalej ma sytuacja. PE w chwili skoku skillowego w górę, zostało skreślone, stąd nie miało zamiaru NIGDY lizać tyłki reszcie Polski. Zajęło się swoim, nawiązało współprace z nieistniejącym już RDB, KR i innymi klanami. Ograło CoR, wystartowało w ENL, gdzie zajęło miejsce w środku tabeli, ogrywając kilka zespołów. Dziś dalej istnieją, a Twoje klany Jagielonie ? Ślad po nich zaginął wszędzie, ba... nawet nikt nie słyszał o jakimś HF czy Vikings (chociaż to było troszke bardziej popularne).
    Jagielonie, "Bądźmy dla nich wyrozumiali..." dla Ciebie, może przed maturą dowiesz się co to czytanie ze zrozumieniem, zasady ortografii i interpunkcji.

Bardzo proszepraszam, za agresywną odpowiedź do pana Jagielona. Ale co zrobić... z nim inaczej się nie porozmawia.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2011, 17:57:43 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:03:22 »
    Teblar ale o tym jak to wyzywaliście WV i ich banowaliście nie wspomnisz albo o waszym zabawnym meczu z WV gdy braliście udział jako IPL?

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:08:03 »
    po raz kolejny PE pokazuje, że nie są warci zachodu jeżeli CHODZI NAWET O SPARING W MIŁYM TOWARZYSTWIE!

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:09:41 »
    po raz kolejny PE pokazuje, że nie są warci zachodu jeżeli CHODZI NAWET O SPARING W MIŁYM TOWARZYSTWIE!

Rzadko się spotyka mecze w miłym towarzystwie.. uroki polskiej sceny WB. Zawsze ktoś jest poniżany tak było i będzie, przynajmniej ludzie mają motywacje do gry.
    Retarded are everywhere

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:20:33 »
    Zapewne jeden z ostatnich postów na Tawernie:)

Kamillo ssij mi palkę i tyle:)

Rozumie ze Warband jest twoim całym życiem, szanuje to naprawdę, ale cioto nie wmawiaj każdemu jakiś głupot dotyczących mnie.
    No Jagielon, nie chce tutaj przypomniać Ci sytuacji, kto na TS głosił hasła (kiedy jeszcze byłeś liderem), że WV to banda sztywniaków, że należy ich prześladować, bo są beee bo grzałeś u nich ławę i Cie nie lubili.

Co do WV to tak, grzałem lawę bo byłem za słaby, ale nigdy nie głosiłem jakiś haseł na ts;/ Fakt nie lubię kilku ludzi z Wilków np Newplayera oraz Gorna, ale takich ludzi jak Lora czy Szymczaka szanowałem itp. I nigdy nie mówiłem że trzeba kogoś prześladować, może i mówiłem ze nie lubię tych dwóch panów wymienionych powyżej ale nigdy żeby ich wyzywać czy cos..

Tak wiec nie wymyślaj bajek debilu.

Nie chcę także przypomniać, kto śmiał się z Fatalitiego, że przyjmuje każdego jak leci, gdyż Ty sam przyjmowałeś każdego kto złożył podanie do PE (a ustalony był wymóg 15 lat).

Boże... Z Fatalitiego sie śmiałem niby kiedy? co to był za klan itp? A po za tym o czym jak o czym, ale ty akurat nie powinieneś o tym gadać bo sam lepszy nie jesteś, ty brałeś wszystkich jak leci, żeby aby pokazać ze klan pod moją nieobecnosc nadal sie bedzie rozwijał. Fakt rozwinął się skilowo +10 ale z głupotą i kretyństwem to +100

Na koniec, nie chce Ci przypominać, kto zniszczył stare forum PE i winą obarczył Belzebosa i SirKulę.

No co za kretyn,.... po pierwsze nadal ci tłumacze ze tamtego forum nie rozwaliłem, a jak kogoś osadzałem to Belzebosa i Kamikadze, a nie baranie SirKule, on sam może chyba to potwierdzić.
    Wiec pytanie do SirKuli, czy kiedyś uważałem i zwalałem winę na cb jeśli chodzi o rozwalenie PE starego forum?

Dodam jeszcze, odpierdol sie od VG, bo żeby choc w 10% PE było tak fajnym klanem jak Vikingowie to by było dobrze..

A teraz zdanie które już dawno chciałem ci przytoczyć. Żeby nie ja, i żebym nie ciągnąc za mordę Belzebosa i Kamikadze to ten klan nigdy przenigdy by nie był na originale, a ty w nim byś nigdy był...

Dziękuje, a teraz no cóż, pozostaje mi tylko czekać na egzekucje z reki SirLucy itp

PS: A i od mojego angielskiego tez się odpierdol, w ogóle się odwal odemnie w końcu:p

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:29:20 »
    Troszkę Jagielona znam, jest małomówny, więc nie uważam, żeby kiedykolwiek rozmowa zaczęła się od jego słów ...

Delikatnie przesadzacie, i to nie jest wojna PE, tylko Kamillo. Raczej nikt nie dokucza/nie śmieje się z Jagielona w PE, tylko on. Więc Kamillo, zastanów się czy mieszasz w to PE ... a Jagielon niech się zastanowi, czy PE chce obrażać.

Mam nadzieję, że sirLuca nie da nikomu warna, tylko usunie te zbędne posty ... szkoda stracić dwóch weteranów M&B.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:36:55 »
    Ale zauważ też Zumbagi, ze jak kiedy kolwiek napisze post w tym temacie to swój łep musi Kamillo wpieprzyć.

Weteranów chyba 2 troli;p
    Ale na poważnie jeśli administracje ma mi dac bana to tez domagam sie bana dla kamillo.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 04, 2011, 18:38:02 »
    Heh, Kamillo już nie raz o tym pisaliśmy między sobą czemu jest tak, że PE jest tak oceniane. Mówisz, żeby się spytać innych klanów zagranicznych o tym klanie. A co oni po meczu powiedzą "nie było zaczepek, nikt nie glichował, spoko klan, a jak jest u nas na scenie polskiej, w wykonaniu niektórych graczy PE:

- Podszywanie się pod inny klan
    - Wchodzenie na ts i trolowanie
    - Zaczepianie i prowokowanie do tk
    - Obrażanie na prawo lewo

I jak myślisz jak by tak PE spróbowało takie coś robić za granicą, to myślisz jakie by miało opinie ?
    Może i 3/4 jest ludzi normalnych w klanie, ale co z tego skoro się godzą na takie zachowanie czarnych owiec i nic z tym nie robią, to tylko utwierdza w przekonaniu, że nie uczycie się na błędach, a jeśli myślisz Kamillo, że jeśli PE osiągneło jakiś poziom w skillu to odrazu wszyscy was będą lubić, szanować itp. (tak tak wiem to akurat masz w du....) to jesteś w błędzie.

HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl