Zrozumcie, PE to banda gówniarzy których wyzywanie jak i rozsyłanie fotek innych ludzi, poprostu podnieca....
Bądźmy dla nich wyrozumiali...
No Jagielon, nie chce tutaj przypomniać Ci sytuacji, kto na TS głosił hasła (kiedy jeszcze byłeś liderem), że WV to banda sztywniaków, że należy ich prześladować, bo są beee bo grzałeś u nich ławe i Cie nie lubili.
Nie chcę także przypomniać, kto śmiał się z Fatalitiego, że przyjmuje każdego jak leci, gdyż Ty sam przyjmowałeś każdego kto złożył podanie do PE (a ustalony był wymóg 15 lat).
Na koniec, nie chce Ci przypominać, kto zniszczył stare forum PE i winą obarczył Belzebosa i SirKulę.
Tak więc Jagielon, pisanie, że PE to banda gówniarzy jest w Twoim przypadku nie na miejscu, gdyż Ci gówniarze zawsze byli za Tobą jeśli chodzi o głupotę jak i skill. Zresztą, w konfrontacji PE vs Twoje psuedo-klaniki (Hell Fighters, Vikings) wynik to 2:0 dla PE. Powiem Ci Jagielonie, że jesteś jedyną osobą, którą tak nienawidzę i jedyną, której nigdy nie wybacze. Oczernianie byłych kolegów (najpierw WV, a potem PE) jest chyba w Twoim stylu i ok, żyj sobie z tym dalej. Powodzenia w życiu.
Co do rozsyłania zdjęć, muszę to troszkę nakierować lud tawerny, że prawdopodobnie wzięło się to z mojego pomysłu, gdy na TS na pokoju "AFK - spanko" umieściłem znalezione na facebooku zdjęcie śpiącego Vino. Tak, było to głupie, ale przeprosiłem ładnie Vino.
A teraz jeszcze, zanim napisze tu osoba pokroju Jagielona czy Jarsussa, jakie to PE było i jest złe itd.
PE może i jest złe, ale dla "wybrańców" z polskiej sceny Warband. Nigdy, ale to nigdy nie podlizywaliśmy się innym klanom, kiedy ja pełniłem funkcje lidera starałem się tylko o dobre stosunki z dwoma klanami - WV i RP (wspólne korzenie to SRT).
Ale... ta dziecinada nie jest klanem do bicia. I ty Jagielonie się już o tym przekonałeś, gdyż jak wspomniałem wcześniej, Twoje dwa pseudo-klaniki w których byłeś i które NIC nie osiągnęły, aż wkońcu się rozpadły zostały ograne. Przez kogo ? Przez PE. Ok, powiesz, "wszystko fajnie, ale REFu czy Hitmenów nie ograliście". Nie, nie ograliśmy (mówie tu w czasie przeszłym, gdyż dziś nie jestem członkiem żadnego polskiego klanu), ale chłopcami do bicia i nabijania punktów już nie jesteśmy, jak to było za Twojej kadencji, gdy IPL wygrywał z PE (w sumie, grałem wtedy w barwach IPLu). PE kiedy Ty byłeś liderem było niczym, małym klanem, na którego rozpad każdy czekał, bo się to musiało stać... Stąd się mówi, że wtedy były tak dobre stosunki na linii PE - reszta polskich klanów. Potem, gdy PE stało się realnym zagrożeniem dla "koksów" z polskiej sceny, to się wszystko potoczyło w innym kierunku i utrzymuje do dziś, gdyż PE nie liczy się ze zdaniem zakompleksionego ludu tawerny, na czele z zakompleksionym Dżagielonem, którego Bóg poważnie ukarał nie umiejętnością pisania, czytania, rysowania (szczegóły w moim podpisie).
Za chwile napiszesz, że to cały świat nie lubi PE. Idź do Maynda czy Shocka z Sarrdakinu i zapytaj co sądzą o PE. Idź do Einharjar i zapytaj. Śmiało, idź ! A nie, sorka... ty przecież z nimi nie pogadasz, skoro nie znasz angielskiego. Ba, nawet polskiego, ale odstawmy to na bok ;)
Mam nadzieje, że wszystkim uświadomiłem jak się miała i zapewne dalej ma sytuacja. PE w chwili skoku skillowego w górę, zostało skreślone, stąd nie miało zamiaru NIGDY lizać tyłki reszcie Polski. Zajęło się swoim, nawiązało współprace z nieistniejącym już RDB, KR i innymi klanami. Ograło CoR, wystartowało w ENL, gdzie zajęło miejsce w środku tabeli, ogrywając kilka zespołów. Dziś dalej istnieją, a Twoje klany Jagielonie ? Ślad po nich zaginął wszędzie, ba... nawet nikt nie słyszał o jakimś HF czy Vikings (chociaż to było troszke bardziej popularne).
Jagielonie, "Bądźmy dla nich wyrozumiali..." dla Ciebie, może przed maturą dowiesz się co to czytanie ze zrozumieniem, zasady ortografii i interpunkcji.
Bardzo proszepraszam, za agresywną odpowiedź do pana Jagielona. Ale co zrobić... z nim inaczej się nie porozmawia.