Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35740 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native] Polish Eagles
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 11, 2011, 22:46:11 »
    UNnorm? A kto to jest?

to taka wersja Unorma tylko że przez jeszcze jedno duże N

co do sparingu to było ciekawie.. rundy jak widać nie były wymagające.. ale bywało nudnawo (przynajmniej dla konnego) aż tak, że przy 15 rundzie wyszedłem bo myślałem że to już koniec :O
    Retarded are everywhere

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 11, 2011, 22:52:51 »
    Najgorszy mecz w jakim grałem, nie polecam samuraiów jako partnerów do gry
    (click to show/hide)

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 16, 2011, 16:35:16 »
    Powodzenia życzę i tyle!
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 16, 2011, 16:55:16 »
    lol ?

Sorry za spam ale nie ogarniam posta wyżej xD
    Retarded are everywhere

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 17, 2011, 10:13:29 »
    Myślę, że chodziło mu o mecz PE - REF.
    Swoją drogą, świetna robota panowie z PE :)
    Szkoda, że nie mogłem wczoraj grać (tak to jest z meczami w piątek o godz 18) :P
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 17, 2011, 10:46:36 »
    Wy również odwaliliscię kawał dobrej roboty sir Michale, szkoda ze były braki po obu stronach
    (click to show/hide)

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 20, 2011, 14:28:00 »
    Jakiego klan ma ts'a ?

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 20, 2011, 14:37:41 »
    Jakiego klan ma ts'a ?

(click to show/hide)

Pod względem przesiadywania na TS prowadzimy koczowniczy tryb "życia" ;D
    Często go zmieniamy, mówiąc na chłopski rozum.

Właściwie, skoro już tu jestem, to mam wiadomość skierowaną do wszystkich członków klanu (gdyby ktoś preferował przesiadywanie na tawernie niż na klanowym forum, to zamieszcze i tutaj to ogłoszenie)

30.09 piątek o godzinie 19:00 będzie zebranie klanowe. Musimy omówić kilka spraw organizacyjnych. Liczę na wysoką frekwencję. Specjalnie ustaliłem dość daleki termin, żeby każdy mógł zaplanować sobie ten czas i mógł przyjść na TeamSpeaka :) Więcej informacji można uzyskać, pisząc do mnie na steam/pw.

« Ostatnia zmiana: Września 20, 2011, 14:48:10 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 24, 2011, 21:05:36 »
    Wybaczcie za offtop.

Kilka informacji klanowych:
    1. Od dziś maskotką klanu Polish Eagles zostaje Zoro ! Gratulujemy ! Teraz każda porażka będzie argumentowana złymi ruchami tanecznymi naszego niedźwiadka oraz złą recytacją wierszyka przed meczem !

2. Pragnę poinformować, że klan Polish Eagles zmienia władzę. Od dnia (właściwie) jutrzejszego, pełną władzę przejmuje rada klanu, czyli Blackhawk, TeblaR i Gawain. Będą oni zarządzać klanem do piatku 30.09, do czasu wyboru nowego lidera.
    Tak, oznacza to, że rozdział klanu pod moimi rządami jest już przeszłością. Coż mogę powiedzieć? Fajnym doświadczeniem było pełnić funkcję lidera w (kiedy przejmowałem) nic nie znaczącym klanie. Potem dzięki kilku osobom i odrobinie szczęścia, zrobiliśmy krok do przodu, a nawet dwa. Świadczyć o tym może chociażby 6 miejsce w dywizji B w tegorocznym ENL i pokonanie w niej takich przeciwników jak chociażby AG, 3OA, OLL oraz ogranie w towarzyskim, oficjalnym spotkaniu CoR. Nastapił również wyraźny skok umiejętności osób będących w klanie, co równiez udowodnie kilkoma przykładami, a właściwie nickami, np. Zoro, TeblaR, Kamillo.

W czerwcu PE przegrywało z takimi klanami jak WSC czy REF, zdobywając 1-2 punkty. Potem, okres wakacyjny, w którym ciężko wzięliśmy się za siebie, mecze dla pierwszego oraz drugiego składu i pod koniec wakacji, nagle wyniki ulegają znacznej poprawie, czego byliście świadkami. Zresztą jest to zapisane na naszym CR ;) Żałuję tylko, że będąc liderem Polish Eagles, nie udało mi się rozegrać meczu z moim byłym klanem - IPL.
    Muszę podziękować radzie, która mocno mnie wspierała i pomagała w zarządzaniu klanem oraz podtrzymywała na duchu w przypadku porażek. Gdyby nie oni, prawdopodobnie już dawno nie byłbym liderem PE.

Cieszę się także, że mogłem poznać kilka osób, które kojarzyłem będąc w IPLu, czyli np. Siekacza z CG, Lygryssa, Rizzeta, RaYa z PF, Husasza, Blache, Makomasa, Ryszarda, którzy byli śmietanką ZKMu, Manie z SRT/WV i o wiele więcej (sporo wymieniania).
    Podczas moich rządów absolutnych jak wspomniałem poznałem kilka fajnych osób, zdobyłem dodatkowych znajomych, ale i wrogów.
    W sumie, podziękować muszę za to Majorowi i Lygryssowi, bo gdyby nie oni, PE nigdy by mnie nie ujrzało i kto wie, czy by dziś istniało. A jeśli tak to zapewne jako mała grupka. Mogłem się dzięki temu przekonać jaki jest zły i okrutny Lygryss, który az taki zły i okrutny się nie okazał. Wręcz przeciwnie - okazało się, że obaj posiadamy duszę humanisty, obaj uwielbiamy kogoś, kto walczył o lepszą przyszłość jednak tą walkę przegrał (w moim przypadku był to Spartacus, u Lygryssa jest to zdecydowanie Napoleon).
    Hmm... co tu jeszczę nabazgrać?
    No napewno dzięki PE i funkcji jaką mi przyszło mi w tym klanie pełnić, mogłem przekonać się po raz enty, by nie ufać kompletnie nikomu. Przekonałem się także, że serwis zrzeszający polską scene Warband jest przepełniony znajomościami i to one decydują, czy ktoś jest skreślony, czy też nie. Nie mówie, że każdy jest taki, otóż nie.
    Również zdąrzyłem się przekonać, że np. scena UT i scena Warband to tak naprawde droga jak stąd do Paryża. Najlepszymi chwilami, przepełnionymi kłótniami, nie prowadzącymi donikąd był chyba wybór reprezentacji na Nations Cup 2011. :D Kupa śmiechu, tyle powiem. Ale ok, nie zmierzam do tego, by wypominać plusy i minusy tej sceny, tylko chcę się oficjalnie pożegnać.
    Pomimo, że kończe z liderowaniem, nie oznacza  to, że się żegnam całkowicie z PE. Nie ! Nie mam zamiaru się z nimi żegnać w sposób taki, by mnie zapamiętali na długie tygodnie lub też miesiące. Co mam na myśli ? Nie mam zamiaru niszczyć forum, CR i robić inne patologie, jak to niestety robią ludzie, którzy niszcząc dorobek klanu argumentują, że niszczą swoją pracę. Żałosne !
    Wciąż będę pomagał chłopakom, przesiadywał z nimi na TeamSpeak, lecz będę nieaktywnym memberem, którego spotkanie na module Native będzie graniczyło z cudem ! W sumie to jeszcze poprowadze swoją ekipę w turnieju 5-a-nations, może do zwycięstwa, a może i nie, kto wie ;D Potem zaś na 99% kończe z Nativem.
    Dobra, na koniec napisze tak bardziej poetycko swoje odejście, które będzie streszczeniem powyższego testu (dziękuje tym, którzy to przeczytali). Jest ono zawarte w spojlerze.

(click to show/hide)

Pytania/prośby/propozycje proszę od dziś nie kierować do mnie. W najbliższy piątek będzie tutaj opublikowane, kto jest moim następcą na fotelu lidera.

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 24, 2011, 21:52:19 »
    Wzruszyłem się Kamillo, będzie z ciebie jeszcze poeta ;)
    Dzięki twojemu wspaniałemu charakterowi zyskałeś świetnych przyjaciół (T_o_M xD)(Dobra joke ^^), stworzyłeś świetny klan, który będzie trwać, ale to już nie będzie to samo... Mimo to dziękujemy Ci za to co dla nas zrobiłeś Naprawdę mamy nadzieję, że nie odchodzisz, tylko będziesz siedział chociaż ze swoimi psiapsiułami na ts'ie.
    Jesteś wielką osobą na scenie WB, "Takich to ze świecą szukać" osiągnąłeś wiele, Gratuluje Ci, Może kiedyś wrócisz ? A na koniec: Zróbmy misiaka :* (troszkę pedalsko)

For The Glory
    KAMILLO
    Człowieka który swymi czynami zmienił coś, co pozostanie u nas do zarania dziejów...

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 25, 2011, 09:00:03 »
    Eh wzruszyłem się :P. Pamiętam wybory na nowego lidera gdy to Jagielon zrezygnował a ty nim zostałeś. Gdy byłeś w PE kronikarzem noobkiem bez manuala :D(żart xD).PE kiedyś było niczym teraz jest jednym z najlepszych polskich klanów dzięki twoim rządom w PE!

Dobrego wyboru nowego Lidera!(Pewnie Blackhwaka)

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 25, 2011, 09:02:43 »
    Trzeba przyznać byles dobrym liderem kamil, dobrze sprawowałeś władzę na PE, za twojej kadencji orły wygrały z takimi druzynami jak WSC. Trzeba tez wspomnac o twoim skilu jest naprawdę na mega dużym poziomie.. gdybyś wczesniej potrafił tak grac napewno byś wspomógł nasza reprezentacje. Pewnie orły teraz troszke osłabną;/

Szkoda ze juz nie liderujesz PE

Powodzenia!!

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    « Odpowiedź #27 dnia: Września 25, 2011, 09:23:33 »
    Co prawda, jestem w klanie trochę krótko jednak trzeba przyznać, że umiałeś wszystko ogarnąć. Dzięki wielkie za liderowanie ale także za awans :DDD

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Września 25, 2011, 11:16:57 »
    on nie umiera tylko konczy z liderowaniem xD to co oblewamy ? :D
    Retarded are everywhere

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #29 dnia: Września 26, 2011, 20:23:23 »
    Chyba nareszcie mamy TeamSpeaka, który posłuży nam dłużej niż miesiąc :)
    NOWY ADRESS TS'A:
    188.165.154.156:3330
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013