Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35738 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    [Native][PE] Polish Eagles
    « dnia: Maja 28, 2011, 18:08:51 »
    POLISH EAGLES

Informacje o klanie:
    Za oficjalną datę powstania PE określa się 24.01.2011 r. Jednak klan ma dłuższą historię, znaną graczom grającym po ciemnej stronie mocy. Powiem krótko - powstał z rozpadu pirackiego klanu OF. PE nie wstydzi się swojej przeszłości, jednak na dzień dzisiejszy, każdy członek klanu gra na oryginalnej kopii gry.
    Obecnie naszym komunikatorem jest TeamSpeak3.
    Posiadamy także własny serwer do gry, który jest hostowany przez katapulta.net.
    Rekrutacja do klanu Polish Eagles jest wciąż otwarta. Należy jednak pamiętać, że nie przyjmujemy każdego jak leci. Należy się wykazać umiejętnościami.
    Jeżeli jakiś klan chce zagrać z nami mecz, zapraszam do działu ambasad.

Forum:
    (click to show/hide)

TeamSpeak:
    (click to show/hide)

System rang:
    (click to show/hide)

Skład:

Wyniki:
    (click to show/hide)

Treningi:
    (click to show/hide)

Serdecznie zapraszamy!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2013, 01:24:14 wysłana przez Rome »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [Native] Polish Eagles
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2011, 14:29:14 »
    Witam !
    Od napisania ostatniego posta minęły 3 miesiące. Już nie będę pisał dlaczego, bo nie chcę mi się do tego wracać.
    Hm, zapewne wielu z Was się zastanawia, "co ciekawego" w PE. Postaram się w tej notce przedstawić trochę informacji o nas.
    Zacznijmy od ENL. Nasz klan cały czas bierze udział w europejskiej lidzę, dokładnie w dywizji B. Po rozegraniu 7 spotkań wiadomo już, że nasz cel minimum jaki sobie postawiliśmy został osiągnięty. Cóż to za cel? Utrzymanie się w dywizji B.
    Po 7 meczach zgromadziliśmy 9 punktów. Wygraliśmy 3 spotkania, 4 przegraliśmy (jeden przez obustronny walkower).
    Przed nami tylko ostatni mecz z Ein/Shield, który rozegramy już jutro. Oczywiście chcemy go wygrać, a czy się uda - czas pokaże.
    Jak już wyżej wspomniałem nasz cel minimum, postawiony przez nasz przed rozpoczęciem rozgrywek został osiągnięty. Pozostajemy w dywizji B i jesteśmy z tego powodu szczęśliwi.
    Podczas wakacji w klanie Polish Eagles sporo sie działo. Sporo trenowaliśmy, sporo graliśmy. Doszło do nas także sporo nowych osób.
    W tym tygodniu rozegraliśmy dwa sparingi - z klanem CoR oraz nowym francuskim klanem Renegades, ktorego liderem jest (mój idol) Nubijuki.

Sparingi te na celu miały przetestowanie taktyk przed z meczem z wyżej wspomnianym klanem Ein/Shield oraz był to pewnego rodzaju test dla naszych rekrutów.

Jeszcze kilka informacji klanowych.
    Klan opuścił nasz radny Rapton. Chcę mu serdecznie podziękować za prace włożoną w klan ! Oraz życzę powodzenia w życiu, w grze i... na maturze ;)
    Na jego miejsce został wybrany TeblaR ! Gratuluję i życzę powodzenia na nowym stanowisku w klanie !

Jeżeli ktoś jest zainteresowany dołączeniem do klanu zapraszam na www.polskieorly.aaf.pl do działu rekrutacji ;) Pamiętaj jednak, że aby dołączyć do naszego klanu musisz mieć miniumu 15 lat, posiadać pewne umiejętności w tej grze. Amatorów nie potrzebujemy !
    Cały czas także rozgrywamy sparingi/clan war`y. Czekamy także na dalsze wyzwania !
    Ufff, ale się rozpisałem. Dziękuję za przeczytanie moich wypocin i... powracam do zajadania się moją pizzą.
    Do zobaczenia !
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2011, 09:24:55 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 03, 2011, 14:30:04 »
    Kamillo zaktualizuj posta, radę, sparingi, treningi. Bo trochę sie zmieniło
    (click to show/hide)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 03, 2011, 17:54:55 »
    Lygryss odszedł,  jak dla mnie fundamentem i ikona PE jest wlasnie Lygryss, jestem ciekaw czy na korzyść czy na niekorzyść wpłynie jego odejście od was

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 03, 2011, 18:06:11 »
    Nie przesadzajmy Jagielon, byłem po prostu radnym. Co do samego odejścia, to po prostu nie miałem już czasu by tak jak całe PE, non stop doskonalić się. A nie chciałem być, piątym kołem u wozu. Dodam także, że oczywiście życzę, PE samych sukcesów =)

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 03, 2011, 20:07:34 »
    Sądzę dokładnie tak samo jak Jagielon. Ahh, pamiętam czasy jak Lygryss ciągle opowiadał o PE, gdy jeszcze wspólnie graliśmy w Total Wary. Ikona klanu, bez dwóch zdań.

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 04, 2011, 09:26:25 »
    Lygryss, miło aż popatrzeć jak ładnie rozstajesz się z klanem :)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 04, 2011, 09:46:11 »
    Lygryss na pewno był kimś bardzo ważnym dla PE. Ale nie możecie spekulować ,że klan Polish Eagles się rozpadnie bo go nie ma... Jest nasz świetny lider Kamillo oraz dobra rada. Mamy także dobrych graczy i to my wszyscy podtrzymujemy PE nie tylko jedna osoba.
    Na pewno odejście Lygryssa nie było niczym miłym ale to przecież nie koniec świata. Lygryssie powodzenia w przygodzie z Warbandem oraz w szkole i z maturą.
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2011, 14:56:18 wysłana przez Blast »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 04, 2011, 12:07:28 »
    Lygryss na pewno był kimś bardzo ważnym dla PE. Ale nie możecie spekulować ,że klan Polish Eagles się rozpadnie bo go nie ma... Jest nasz świetny lider Kamillo oraz dobra rada. Mamy także dobrych graczy i to my wszyscy podtrzymujemy PE nie tylko jedna osoba. Ikoną klanu PE są wszyscy jego ludzie.
    Na pewno odejście Lygryssa nie było niczym miłym ale to przecież nie koniec świata. Lygryssie powodzenia w przygodzie z Warbandem oraz w szkole i z maturą.
    Dokładnie, a jeśli ktoś ma być ikoną PE, to z pewnością jest nią Gruby =]

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 04, 2011, 12:13:58 »
    haha tak tak GRuby to jedna wielka ikona, ale tak serio to podjerzewam ze sporo ludzi jesli widzi Lygrys nawet bez tagu(nie wiem czy jeszcze lygrys w sumie grasz) to i tak im sie kojarzy z PE. Tak samo jesli gdzies sie slyszy ze np PE gra z jakims klanem to w pewnym stopniu tez sie mysli o lygrysie.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 06, 2011, 21:24:30 »
    Wiesz jagielonie, kiedy mysle o UNormie tez myśle o WV jednak jest w REFie. Jak patrze na mleko w butelce to mysle o kartonie.
    Wszystko sie zmienia i trzeba do tego przywyknąć.
    Retarded are everywhere

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 06, 2011, 22:06:31 »
    Wiesz jagielonie, kiedy mysle o UNormie tez myśle o WV jednak jest w REFie. Jak patrze na mleko w butelce to mysle o kartonie.

Epickie porównanie :D

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 11, 2011, 21:07:41 »
    Dziś klan Polish Eagles podjął walkę z klanem Samurai. Mecz był jednostronny tak jak wynik - 20:0. Poniżej zamieszczam screeny :)

Miasto Nordów:
    1.
    (click to show/hide)
    2.
    (click to show/hide)

Pole przy rzece:
    1.
    (click to show/hide)
    2.
    (click to show/hide)

-----------------------------------------

Adres naszego TeamSpeak'a:
    główny: soe-gaming.hopto.org
    zapasowy: 84.38.65.212:1337

« Ostatnia zmiana: Września 11, 2011, 21:14:49 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 11, 2011, 21:18:44 »

UNnorm? A kto to jest?

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 11, 2011, 21:33:27 »
    Gratuluje zwyciestwa nad Samruajami :) Ciekawe czy wynik meczu z Wami zamieszczą na swoim forum :D Bo wbrew głównej zasadzie samurajów (czyli honor) to nie lubią przyznawać sie do klęsk:D My mieliśmy z nimi 3 mecze .Dwa umówione sparingi gdzie dostali solidny łomot i jeden trening ustawiony 10minut przed faktem zakonczony remisem - rezultat : na forum napisali tylko o treningu jako meczu a prawdziwe mecze dla nich nie istniały :D Sory za offtop ale zapomniałem juz o ich istnieniu i teraz mi przypomnieliście :D PE jest w tej chwili naprawdę silne, trzymajcie formę dalej i niedługo spotkamy się na polu bitwy :)