Witam !
Od napisania ostatniego posta minęły 3 miesiące. Już nie będę pisał dlaczego, bo nie chcę mi się do tego wracać.
Hm, zapewne wielu z Was się zastanawia, "co ciekawego" w PE. Postaram się w tej notce przedstawić trochę informacji o nas.
Zacznijmy od ENL. Nasz klan cały czas bierze udział w europejskiej lidzę, dokładnie w dywizji B. Po rozegraniu 7 spotkań wiadomo już, że nasz cel minimum jaki sobie postawiliśmy został osiągnięty. Cóż to za cel? Utrzymanie się w dywizji B.
Po 7 meczach zgromadziliśmy 9 punktów. Wygraliśmy 3 spotkania, 4 przegraliśmy (jeden przez obustronny walkower).
Przed nami tylko ostatni mecz z Ein/Shield, który rozegramy już jutro. Oczywiście chcemy go wygrać, a czy się uda - czas pokaże.
Jak już wyżej wspomniałem nasz cel minimum, postawiony przez nasz przed rozpoczęciem rozgrywek został osiągnięty. Pozostajemy w dywizji B i jesteśmy z tego powodu szczęśliwi.
Podczas wakacji w klanie Polish Eagles sporo sie działo. Sporo trenowaliśmy, sporo graliśmy. Doszło do nas także sporo nowych osób.
W tym tygodniu rozegraliśmy dwa sparingi - z klanem CoR oraz nowym francuskim klanem Renegades, ktorego liderem jest (mój idol) Nubijuki.
Sparingi te na celu miały przetestowanie taktyk przed z meczem z wyżej wspomnianym klanem Ein/Shield oraz był to pewnego rodzaju test dla naszych rekrutów.
Jeszcze kilka informacji klanowych.
Klan opuścił nasz radny Rapton. Chcę mu serdecznie podziękować za prace włożoną w klan ! Oraz życzę powodzenia w życiu, w grze i... na maturze ;)
Na jego miejsce został wybrany TeblaR ! Gratuluję i życzę powodzenia na nowym stanowisku w klanie !
Jeżeli ktoś jest zainteresowany dołączeniem do klanu zapraszam na
www.polskieorly.aaf.pl do działu rekrutacji ;) Pamiętaj jednak, że aby dołączyć do naszego klanu musisz mieć miniumu 15 lat, posiadać pewne umiejętności w tej grze. Amatorów nie potrzebujemy !
Cały czas także rozgrywamy sparingi/clan war`y. Czekamy także na dalsze wyzwania !
Ufff, ale się rozpisałem. Dziękuję za przeczytanie moich wypocin i... powracam do zajadania się moją pizzą.
Do zobaczenia !