dziękuje no będę musiał czekać te parę dni ok wytrzymam ale rozwiązałem chyba problem bo wgrałem patche najnowszego do worbanda i działa ok ale jak to napisane było przed inst. N.O że najlepiej jak bym miał 1.153 więc mogą wystąpić bugi właśnie chyba wystąpił u mnie jeden np każdy król wystawił za moją głowę nagrodę na porządku gry więc chyba jadę na hardkora i dalej pykam xd :D
a do autora tego moda N.O dziękuje serdecznie że nad nim sie napracowałeś i zlepiłeś te prae modów w jedno twoja praca nie poszła na marne ponieważ mod jest świetny jeszcze raz dziękuje
ps: jestem nowy na forum ale na ten temat poświeciłem 3 godziny i przeczytałem całe 150ileś stron xd ciekawe rzeczy naprawdę sie dowiedziałem :)
Zaczekaj aż dojdzie przesyłka i zobacz czy masz tak samo na oryginale.
dobrze zaczekam ale nie kupiłem w wersji stream co tu dużo mówić nie jestem bogaty więc kupiłem gre na promocji używaną pudełkową wersje za 10 zł
a co do tego wszystkiego uninstalowania i wgl to trochę mi dziś zajmie pewnie odpisze jak coś sie poprawi jak przeinstaluje an 1.153 ale teraz popykam sobie na razie na tej najnowszej wersji jak będą bugi nie do zniesienia to zrobię tak jak mówiłem thx za szybką odpowiedz użytkownicy