HOOOAH!
Ym znaczy, witam. Dorzucę swe trzy grosze... Dwa wystarczą.
Nie daję po kolei gdyż nie potrafie wybierać ;< Wszystkie lubie tak samo.
Zacznę od Battlefield 2142 Nie wiem skąd tyle a wersji że to BF 2 tylko zmieniony TAK
Dodano nowe głosy, pojazdy, ok 20 sztuk broni głównej, 3 bocznej, 3 rodzaje granatów, unlocki dla dowódcy, 2 drzewka unlocków dla klasy postaci, ok 20 nowych pojazdów, 2 nowe tryby gry, ok 10-12 map, nowa fabuła KPA vs UE (w końcu bez Chameryki) A tak to to samo....
Minecraft, żywy i namacalny dowód że grafika to nie wszystko, ciągle w to gram mimo że nie chce mi sie budować tego co planuje. NIBY TAKA PIKSELOZA A SZKIELET WYSTRASZYŁ MNIE BARDZIEJ NIŻ NIE JEDEN HORROR!!
Warhammer 40k dark crusade z kolegą sie zmówiliśmy że kupimy po jednym i się zaczęło, sporo czasu na tym przesiedziałem ;> MEGA BALANS
Men of War Oddział szturmowy- jako gracz CoHa miałem sceptyczne podejście, ale po obejrzeniu paru filmików postanowiłem kupić, pierwsze wrażenie SUPER! Poziom trudności mnie powala 1 misje przeszedłem niemcami za 10 podejściem a 2 nichu^#$% nie moge (NA EASY!!!) i doszedłem do wniosku, że moja głowa nie do tego jest stworzona xD. Grafika, fizyka, grywalność, realizm sami twórcy są tego pewni gdyż na pudełku "100% realizmu albo zwrot pieniędzy" napisane jest. Raczej z reklamacją do nich nie pójdę ;>
Company of heroes, bardzo fajna seria, lecz skrzydła rozpuszcza przy modzie Blitzkrieg.
Total warów nie daje, ale mam zamiar sie dobrać do któregoś, póki co grałem u kolegi i nie mogłem ogarnąć, spróbuje jeszcze raz!
Jak mi coś wpadnie do baniaka to dopisze ;>