Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polski serwer PWmod'a  (Przeczytany 34374 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aezakmi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Polski serwer PWmod'a
    « Odpowiedź #60 dnia: Marca 27, 2011, 11:17:17 »
    Niestety.. Rodzice nie pozwalaja mi kupowac gier przez internet.
    Lubie grac role (Czyli gry typu Role-Play) Tylko szkoda ze nie ma juz tej gry :/
    « Ostatnia zmiana: Marca 27, 2011, 16:20:24 wysłana przez Aezakmi »

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Marca 27, 2011, 16:45:23 »
    Zwróć uwagę, że przez steama kupujesz grę z oficjalnego źródła, nie jest to jakiś łepek z allegro który albo grę wyśle, albo nie.

Offline Aezakmi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Marca 27, 2011, 18:44:49 »
    Ale to rodzice... Juz nie raz sie pytalem czy moge kupic jakas gre (Przez internet) ,a oni sie nie zgadzali.

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Marca 27, 2011, 18:49:31 »
    Mocno spamujemy w temacie, ale...

jeżeli zgadzają się rodzice ogólnie na to byś kupował gry i w nie grał, to pogadaj z nimi przedstaw plusy kupowania w necie.
    Zwykle jest spora różnica jak powiesz im: "Ej starzy, mogę kupić grę przez net", niż "Ej starzy, jest gra którą mogę kupić przez internet bo jest taniej, kupuje od oficjalnego dystrybutora który jest od wielu lat marką i liderem sprzedaży gier (steam), grę mam szybciej bo nie muszę czekać na przesyłkę tylko po kupieniu ściągam ją sobie z internetu"

Offline Aezakmi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Marca 27, 2011, 19:02:35 »
    Ale wiesz... Pare dni temu kupilem 3 gry xD Wiec bede musial poczekac jakis czas zeby dostac kolejna...
    PS : Rodzice dolozyli 50%
    PS 2: Tu gdzie mieszkam (Na tej dzielnicy) sa 2 sklepy z grami,i w zadnym z nich nie ma M&B Warband.. Nawet w przedziale gier uzywanych
    PS 3 (: o): W Szwecji nie znam zadnej strony jak - Allegro ... A nie wiem jak kupowac cd keye przez internet...
    Ps4 : Porozmawialem z rodzicami,i powiedzieli ze jezeli uzbieram pieniadze w gotowce i im dam,to oni dadza mi karte,i bede mogl kupic gre przez internet! (Juz znalazlem strone gdzie moge kupic itp.. 169 koron to nie duzo ^^ W jeden weekend uzbieralem 250 koron xd)
    « Ostatnia zmiana: Marca 27, 2011, 20:16:07 wysłana przez Aezakmi »

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Marca 31, 2011, 16:47:12 »
    DZIŚ o 20:00 RESTART SERWERA i BĘDZIE WGRANA NOWA MAPA (TA SAMA CO NA RCC)

Będą też przemeblowania w liście adminów,

Szukamy osób które będą chcialy odgrywać typowe role play (takie osoby proszę o pisanie do mnie z własnym pomysłem tworzenia postaci role play)
    Szanse kreowania postaci role play mają wszyscy, im ciekawszy pomysł tym większe szanse,
    dodatkowo wymagane jest by dotychczas gracz był częstym gościem naszego serwera.
    Od osoby która chce odgrywać postać Role Play wymagany będzie duży czas przebywania na serwerze.

Pozdrawiam
    Inco

HASŁO ADMINA ZRESTARTOWANE, w celu uzyskania hasła admina proszę każdego admina o kontakt ze mną bądź Wambo
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2011, 22:16:02 wysłana przez inco »

Offline Tyraxor

• Użytkownik
    • Aka Marnid
    Odp: Polski serwer PWciasteczko'a
    « Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 01, 2011, 14:14:06 »
    Sorry, ale już na tym serwie nie gram.Raz się pomyliłem i od razu ty idioto!Co za pojeb!Masz 10 lat!Spier*alaj z serwa!Nawet admin ich poparł (bael) oprócz inco Z NIKIM nie da się grać, ja daje im kasa, jestem uprzejmy a ci od razu" co za powalony gościu!".
    Tak wiem, zaraz powiecie że jak nie chcesz to nie ale wiecie...

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 01, 2011, 17:36:04 »
    Przykro mi ze tak sie stało niestety nie które osoby niewiedza co to kultura :) wiec sie nie przejmuj i graj dalej :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 01, 2011, 17:58:31 »
    To jest aktualna lista administratorów:

- Inco
    - Wambo
    - Major (Na forum "mateuszmaciejmajor")
    - Lord_Legionista
    - Bael
    - Wallace
    - 4ECH
    - Kalpokor
    - Corleone
    - Alandar
    - ZuS

Część adminów nadanych przeze mnie, część przez Wambo (HASŁO ADMINA ZRESTARTOWANE, w celu uzyskania hasła admina proszę każdego admina o kontakt ze mną bądź Wambo)
    Jak macie skargę na jakiegoś admina to piszcie mi na PW, informacji podanych publicznie nie będę ani sprawdzał ani komentował.

Pamiętajcie admini by nie nadużywać swoich mocy ! ;-)

Bawcie się dobrze.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 01, 2011, 19:34:48 »
    Muszę powiedzieć że zmiana mapy wyszła na lepsze. Nareszcie bandyci żyją w takim miejscu że mogą skutecznie napadać wieśniaków. Nie mówiąc już o możliwości zgubienia pościgu w jaskini. Wprawdzie bandyci uzyskali kryjówkę z łóżkiem(co się bardzo chwali) oraz możliwość wykuwania broni. Lecz niestety było nas zbyt mało by w pełni się tym cieszyć. Wreszcie dane mi było brać, mimo że jako najemnik, udział w wojnie, nowe zamki są o wiele bardziej klimatyczne a odpowiednie oddalenie kopalni sprawia że nawet kopanie rudy nabiera rumieńców. Na koniec byłem miło zaskoczony tym że sformowała się straż miejska. Niestety nie wypowiem się na temat ich wydajności gry (ucieczka będąc otoczonym przez 7 ludzi(w tym 3 kuszników oraz 3 tarczowników) mając tylko mieczyk, oraz ich nadpobudliwości i braku RP, lecz mimo wszystko było wspaniale. Grając na serwerze możecie lcizyć że natraficie na herszta bandytów Mata Berserkera.

EDIT: @DOWN, ciężko nie randomować kogoś gdy na stwierdzenie kasa albo życie (w 2 językach) oraz uniwersalne stop nawet nei zareaguje tylko ucieka. Chociaż zdarzają się też czarne owce wśród bandytów (oraz commonersi którzy chcą zabawic się w bandytów, jeden mnie napadł gdy jako bandyta normalnie jechałem do kryjówki :D) lecz obiecuje iż takie zachowanie nie będzie tolerowane w mojej bandzie, oraz w moim terenie. Wprawdzie jestem bandytą, moja postać jest porywcza oraz nie wybacza urazy, jej zemsta bywa straszna ale stosuję się do kodeksu, kodeksu bandyty, kodeksu wyrzutków społecznych lecz by uniknąć całkowitego zezwierzęcenia, nawet taki zatracony bandyta jak ja, musi mieć pewne zasady. Ze mną o ile płacisz nie obudzisz się z poderzniętym gardłem oraz będziesz mógł się czuć w miarę bezpiecznie. Lecz pamiętaj, gdy spróbujesz mnie oszukać mój gniew będzie cie gonił do końca świata, gdy schowasz się w najwyższej twierdzy, zniszczę ją.
    Kończąc temat, walka o surowce występuje lecz ma inną formę, teraz liczą się podjazdy oraz błyskawiczne ataki na wroga w celu wbicia jego górników.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2011, 22:31:10 wysłana przez Mat berserker »

Offline Aurius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 01, 2011, 22:21:09 »
    A ja muszę w połowie, że tak powiem odradzić serwer. Bandyci, commonerzy atakujący bez przyczyny ot idę sobie, a tu nagle ktoś zaczyna mnie atakowac. Bez zadnego powodu. Dopiero PO śmierci pisze czemu mnie zabił. Adminów też za często nie widać (bynajmniej gdy ja gram popołudniami) A co do zmiany mapy. Również jestem za, ale troche szkoda, ze brak tej walki o surowce.

Offline GlaudsX

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 02, 2011, 10:46:17 »
    Ja mam taki problem:Kiedy włączam grę wszystko idzie jak należy ale kiedy wybieram serwer wtedy wyskakuje błąd:

MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY

Runtime Error
    C:/Program Files/... (w tym miejscu podaje sciezke programu)
    Nie wiem co robić próbowałem wszystkiego ale to na nic (Problem ten pojawia się TYLKO z tym mode reszta działa)

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:38:56 »
    Mam problem-skumałem o co chodzi będąc inżynierem ale nie mogę pojąć jak się naprawia drzwi/bramy.?(w przepisach nie ma)
    ?

Offline GlaudsX

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 02, 2011, 13:50:42 »
    Potrzebujesz młotka do naprawy i board potem walisz w jakiś item aż będzie napis.

Offline Vladimirek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #74 dnia: Kwietnia 02, 2011, 14:32:28 »
    Nie trzeba board, może być też wooden block, stick itp. wszystko drewniane tylko najdłużej ponaprawiasz wooden blockiem.