Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 23438 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [klan] Polish Eagles
    « Odpowiedź #135 dnia: Maja 03, 2011, 22:39:49 »
    Mecz był początkowo ładny i wyrównany, jednak po zmianie respawnów na Pole przy Rzece, sytuacja wyglądała podobnie jak w meczu Barcelona v Real Madrid w zeszłą środę. Niepotrzebne kłótnie, które zakończyły się jak zakończyły, co nie do końca pokazuje, jaki byłby wynik meczu.
    Jednak jak mówi Kiper - zachowaliśmy sie nie do konca fair wobec Goku, ale mieliśmy powody, nawet mieliśmy powody, aby wywalić Altaira.
    A co do liczby graczy - dobra, ale umowa była po 12, zmniejszylismy na 11, a potem podczas rundy piszecie, ze nagle nie macie dwoch graczy. My powiedzielismy, ze nie zdejmiemy, bo taktyka nam nie odpowiadała na zmniejszenie liczby graczy. Zasad sie trzymaliśmy ;)

Offline Goku

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #136 dnia: Maja 04, 2011, 08:32:12 »
    Mus1c nie było cie na sparze to się nie wtrącaj w sprawy dorosłych...Gdybyście ustawiliduel na waszym serverze to zobaczymy ile ludzi pokonało by mnie.Panie Diviers Cieszyłeś się statami 9:0?? na tobie nabije 25:0 a poza tym Mus1c weż się łaskawie zamknij Przydupasie jeden.Twoje GSE cie potrzebuje.Ale Za To Pan Blast chyba jest najbardziej ogarnięty z klanu PE

Prosiłem o zmianę tonu... Dostajesz właśnie drugie, ostatnie ostrzeżenie.

Mus1c nie było cie na sparze to się nie wtrącaj w sprawy dorosłych...(...)
    A to dane z twojego profilu:
    Chyba coś jednak jest nie tak...
    « Ostatnia zmiana: Maja 04, 2011, 10:09:51 wysłana przez sir Luca »
    Rob Zombie - Demon Speeding

Offline Arsin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Maja 04, 2011, 09:24:15 »
    Goku, przekraczasz granicę, teraz mówię na serio. Nie możesz obrażać innych graczy.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Maja 04, 2011, 09:58:24 »
    I cóż Goku, nawet na tawernie uświadamiasz mnie, że nie było błędem, że dostałeś kicka. Podobne zachowanie było na serwerze.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #139 dnia: Maja 04, 2011, 10:05:57 »
    To że kolega wyżej dostał ostrzeżenie nie oznacza, że za spam zaraz któryś z was też nie dostanie...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Maja 04, 2011, 15:15:26 »
    Mecz był początkowo ładny i wyrównany, jednak po zmianie respawnów na Pole przy Rzece, sytuacja wyglądała podobnie jak w meczu Barcelona v Real Madrid w zeszłą środę. Niepotrzebne kłótnie, które zakończyły się jak zakończyły, co nie do końca pokazuje, jaki byłby wynik meczu.
    Jednak jak mówi Kiper - zachowaliśmy sie nie do konca fair wobec Goku, ale mieliśmy powody, nawet mieliśmy powody, aby wywalić Altaira.
    A co do liczby graczy - dobra, ale umowa była po 12, zmniejszylismy na 11, a potem podczas rundy piszecie, ze nagle nie macie dwoch graczy. My powiedzielismy, ze nie zdejmiemy, bo taktyka nam nie odpowiadała na zmniejszenie liczby graczy. Zasad sie trzymaliśmy ;)

sorka Luca ale musze

chodzi mi o pogrubiony fragment.;)

skoro był to sparing 4fun a nie oficjalny mecz w ncupie czy czymś jeszcze moim zdaniem zachowaliscie sie chamsko taktyka moze i jest ważna ale tu chodziło o zabawe czyli chcieliscie wygrać za wszelką cene a to nie jest dobre mimo takiej przewagi TYLKO REMIS ? ZAL!

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #141 dnia: Maja 04, 2011, 15:53:16 »
    Mieliśmy przewagę tylko 1 max  2 rundy. Był to sparing oficjalny, nikt nie chciał zejść, i wedle zasad nie musieliśmy ustępować...Pisz co chcesz, ale nasz klan jakoś przekłada skuteczność nad inne aspekty. Poza tym to nasza sprawa, a za tego typu posty, które nie wnoszą nic do tematu powinny lecieć ostrzeżenia.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #142 dnia: Maja 04, 2011, 16:32:42 »
    Dobra robota FL. Teraz widać kto nie potrafi przegrywać i kombinuje we wszystkie strony
    GG chłopaki!!!

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #143 dnia: Maja 04, 2011, 16:41:31 »
    hehe dokładnie GorN;) Tylko chyba FL ma temat od pogratulowań ale spoko nie to chciałem napisać. Prawda jest taka ze wina tych wszystkich kłótni leży po obydwóch stronach po równi tak samo po stronie PE jak i FL. Najlepszym rozwiązaniem będzie rozegranie jak najszybciej 2 meczu a tego remisu nie brać tak bardzo pod uwagę. Oczywiście to jest tylko moje zdanie i nie wysuwa tu od razu propozycji ustalenia meczu;)

Pozdrawiam FL jak i wszytkie osoby które mieszają się do konfliktu ;)

Offline kiper1

• Użytkownik
    • Warto walczyć nawet w przegranej sytuacji.
    « Odpowiedź #144 dnia: Maja 04, 2011, 16:49:26 »
    Oj Jagielonku :D Powiem Ci szczerze, że 2 sparing jest niezbyt osiągalny. Nie chcę chłopaków namawiać na grę. W sumie to ochoty nie mam na kolejne kłótnie tak więc 2 sparingu naszych klanów raczej nie będzie :D Chyba jednak widzę, że FL woli grać z klanami zagranicznymi. Po meczu nigdy kłótni nie ma, z reguły są tylko gratulacje dla zwycięzców ^^

A propos dzięki GorN za gratulację :D

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Maja 05, 2011, 20:39:47 »
    Dziękujemy za sparing!

Pozdrawiam!

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #146 dnia: Maja 06, 2011, 12:20:06 »
    Chciałem poinformować ze została aktualizowana 1 strona tematu. Został dodany nowy adres TS, adres nowej strony klanu oraz kilka info odnośnie polityki klanowej. Klan postanowił ze do lipca będzie tylko mierzył się z klanami poza naszego państwa powód oczywisty (oczywiście mecze w pucharze polski będziemy rozgrywać). Na obecna chwile mamy zaplanowane już 3 mecze z drużynami które znajdują się dość wysoko na scenie międzynarodowej. Przy okazji przypominam ze dziś zebranie na naszym TS o 20;00  liderów klanów które się zapisały do pucharu polski.
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2011, 13:10:36 wysłana przez Jagielon »

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    « Odpowiedź #147 dnia: Maja 14, 2011, 21:27:38 »
    Klan IPL nie jest instytucją która odcina się od reszty klanów czy ma wyrobione o nich zdanie, nie stawiamy nad nikim krzyżyka i dajemy wszystkim drugą szansę. Jednak zdarzają się przypadki gdy nasze dobre intencje są deptane i kompletnie nie doceniane. Nie posiadamy uprzedzeń, każdy zaczyna u nas z pozytywną opinią, zmienia się ona jednak na podstawie różnych wydarzeń i sytuacji mających miejsce na scenie. Nasz klan rezygnuje z udziału w przedsięwzięciu organizowanym przez PE a poniżej zamieszczam powody które nami kierują.

W imieniu klanu IPL chciałem napisać kilka słów na temat tworu nazwie PE i wytłumaczyć dlaczego nie bierzemy udziału w "turnieju" przez nich organizowanym.
    Ewidentnie ludzie z tej grupy od jakiegoś czasu darzą nasz klan dużym zainteresowaniem i poświęcają nam dużo swojego cennego czasu - który nawiasem mówiąc mógłby być
    lepiej spożytkowany choćby w dopracowaniu swojej ostatniej inicjatywy. Grupa ta wykazuje się rozległą wiedzą na o naszym klanie chwaląc się nią na lewo i prawo głównie na serwerach warbandowych.
    Lubią analizować nasz sposób gry posługując się fachową terminologią rodem ze scen takich gier jak np CS dla których zachowania chamskie , prostackie czy zwyczajnie złośliwe są na porządku dziennym.

Zainteresowanie to często przeradza się w zafascynowanie. Członkowie naszego klanu już nie raz rozmawiali między sobą ,że "panowie" z PE ponoć bardzo żałują ,że nie należą do naszej społeczności. Początkowo
    nie mogłem w to uwierzyć ale przeglądając logi naszego serwera faktycznie zauważyłem niesamowite zjawisko. "Koledzy" z PE tak bardzo zapragnęli być chociaż przez moment członkami Imperium Polskiego ,
    że postanowili wejść na nasz klanowy serwer z naszym tagiem i zmienionymi nickami - przyznam ,że niektóre nawet lepsze i sensowniejsze od oryginalnych. Apeluję zatem do "panów" z PE - nie tędy droga. Zaczęliście od
    złej strony a może najzwyczajniej w świecie zapomnieliście o podaniu. Kolejnym przejawem tego zafascynowania mogą być częste wizyty owych "panów" na naszym TSie. Kiedy wchodzili słychać u nich było podniesiony głosy
    oraz wulgaryzmy , które mogłyby wskazywać na to ,że byli zachwyceni możliwością rozmowy z naszymi giermkami czy rekrutami. Niestety aby zbytnio nie deprawować naszych giermków musiałem na jakiś czas zamknąć im dostęp
    do naszego komunikatora. Niech chłopaki ochłoną i uświadomią sobie ,że nie jesteśmy aż tacy świetni ,żeby rozmowa z nami była wielkim jakimś zaszczytem. Każdy może wejść i porozmawiać oczywiście o ile rozmowa
    będzie opierała się na kulturze i szacunku co niestety u "panów" z PE możliwe nie było (to chyba z tych emocji). A no i znów apeluje do "kolegów" - ta nieśmiałość jest nieuzasadniona . Nie trzeba przychodzić
    ze zmienionymi nickami my tam nie mamy uprzedzeń do nikogo(tzn nie mieliśmy do tej pory).

A teraz bardziej poważnie. Imperium Polskie wywodzi się z serii gier Total War i jest "wychowane" na scenie tej serii. Scena ta opiera się na szacunku i kulturalnych rozmowach a także na solidarności polskich klanów. Nie ma tam miejsca na dziecinne zachowania
    rodem ze wcześniej wspomnianego CSa. Zdajemy sobie sprawę ,że różni ludzie grają w różne gry ale nigdy nie przyklejaliśmy etykiety do sceny warbanda jako sceny pełnej chamstwa i gówniarstwa. Wszelkie eventy i turnieje napawały nas dumą i nadzieją na
    scenę podobną do tej z TW jeśli chodzi o dojrzałość ludzi. Niestety jest wiele ugrupowań, które burzą ten obraz i burzą wizerunek na, który pracowało wiele dojrzałych klanów -
    jak może zauważyliście nie nazywam takich ugrupowań klanami gdyż w naszej ocenie nie zasługują one na miano klanu polskiej sceny. Ponadto nie uważamy ,żeby jedynie organizacja i branie udziału w turniejach
    składały się na budowanie sceny. Scena musi mieć solidny fundament jakim jest szacunek i kultura. Zatem branie udziału w turniejach organizowanych przez grupę, która zamiast poświęcić czas na złożenie porządnej Ligii
    traci czas na zabawy takie jak opisałem powyżej. Chciałem podkreślić ,że nie zrzucamy tu winy na wiek ponieważ znajdzie się wielu młodych ludzi, który potrafią się zachować natomiast jest wiele osób zbliżających
    się do wieku dojrzałego , które nie radzą sobie z emocjami i czerpią przyjemność z trollowania. Idealnym przykładem tych ostatnich są właśnie panowie z PE. I dlatego klan IPL uważa ,że branie udziału w takim turnieju jest po prostu dokarmianiem
    takich ludzi, który nabiorą przekonania ,że mogą robić co im sie podoba i pozostanie to bez konsekwencji na scenie.

POZDRAWIAM
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2011, 21:48:13 wysłana przez Dunleap_IPL »

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Maja 14, 2011, 21:56:30 »
    Przeklinanie na TS? O wcinaniu się nam w połowie zdania i powodów do frustracji wspomnieć już się zapomina. Ale to nie ważne.
    Cieszę się, że to chociaż ty Dun napisałeś, bo się przyjemnie czyta tego posta, niczym trylogię Sienkiewicza. Ufff... dobrze, że nie ma tu mowy o banujących łodziach itp.
    Co do tego "zachwytu" IPLem, ohhh tak !!! Ile osób o Was marzy, tylko ten próg wiekowy, ahh... Spokojnie, to zdanie to tylko ironia.
    Co do Waszego postu o tej scenie itd. Wiem jak sie sytuacja przedstawia ! Byłem wystarczająco długo w IPL by się przekonać. Sytuacja wygląda tak, że Wasz klan uważa, że scena Warband jest podzielona na dwie części:
    - scene lepszą, pełną kultury, bez napinki, z samymi przegranymi, która tworzy wyłącznie jeden klan - IPL !
    - scenę gorszą, gdzie jednak graczom zależy na wygrywaniu, a nie być pokonywanym - i do niej należą wszystkie inne klany polskiej sceny (oczywiście oprócz Was).

Można pomyśleć, że to suche gadania. Owszem można, bo wiele osób tawerny uważa mnie za pewnego człowieka, co majaczy. Dowodów nie mam, ale pamiętam jak to było, kiedy była "afera" z Reprezentacją na Nations Cup. Głoszenie, że mecze wygra się kulturą, a nie skillem. Wasz styl :P
    Na dodatek działaliście ewidentnie na kilka frontów - raz wspieraliście klan X, uważając, że klan Y* ma zaplanowana liste reprezentantów, a potem jednak stwierdziliście, ze mistrzostwa sie wygra jak wyzej wspomnialem kulturą. To spowodowało frustrację ekipy Wilków przez co im się nie dziwie. IPL miał ogromne nadzieje, ze bedzie mial swoich reprezentantow, ooo tak ! Pominęli jednak to, że jeśli takowi by byli, reprezentacja w Warband skończyła by jak reprezentacja w piłce nożnej. Na szczęscie dla nas, Wilki doszły do reprezentacji i dziś już wiemy, że jesteśmy minimum wice mistrzami świata WB.
    Taka prawda, no cóż, IPL twierdzi, że scena Warband to dziecinada, a IPL jest jedynie godny do reprezentowania polskiej sceny Warband. Cóż...
    ... Już nie będe nic mowil o Waszym najwspanialszym i nalepszym Lordzie Legioniscie, ktory m.in kickuje graczy majacych w nicku cos zwiazanego z drużyną piłkarską zwaną Polonia Warszawa. Czyżby zazdrość i maniakalne uwielbienie piłkarskiej drużyny. Tzn. pseudokibic, co wyczekuje na ustawki, a nie mecze. Nie wie i mnie to nie interesuje - to jest forum Warbanda, a nie piłki nożnej.

Wasza reakcja jak mówie mnie nie dziwi - PE obrało prostą taktyke. Nie przejmować sie opinia innych klanow i iść do przodu, wygrywajac kolejne mecze. A to, że jeden jedyny IPL upiera się, że niezbędną drogą do zdobycia sukcesu jest kultura to już Wasza sprawa. Nie chce z Wami prowadzić jakieś wojny, bo lubie część Waszych członków (zwłaszcza tych niepełnoprawnych) jednak o dziwo, większość osób co odeszła od Was z własnej dobrej woli am takie samo zdanie o Was jak ja. Wiem, jestem podły, oczerniając klan, w którym spędziłem 7 miesięcy, jednak niestety milczeć sytuacja nie pozwala, bo IPL by mnie "zjadł".

Chętnych w poznaniu szczegółów o tych klanach X i Y co oznaczyłem nastepującym znakiem * odsyłam do mnie na pw, steam, ts itd.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #149 dnia: Maja 14, 2011, 22:20:18 »
    Dobra dunleap nie mam czasu czytać tak długiej patologi, więc powiem w skrócie...zniknijcie do swej krainy rycerzy gdzie podrywa się tekstem
    "Nadobna dziewico szukasz swego rycerza"
    I dajcie spokój normalnym ludziom...Tyle odemnie kochane rycerzyki od siedmiu boleści!:P
    PS.
    Dla mnie sprawa wyglądała tak...Od kilku dni rycerze IPLu zbywali nas, zapraszani na tsa nie reagowali ponoć, więc wbiliśmy pod innymi nickami na ich tsa...Po to by spokojnie pogadać z, jakimś ogarniętym graczem których u nich(a że, jest tam tylko jeden więc...) gra. Wracając, cała rozmowa poszła nie pomyśli, z powodu debilizmu i to skrajnego IPLu, i trochę nerwy poniosły (zwłaszcza jak jeden idiota wcina ci się 7 raz w zdanie...) i tyle w temacie.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2011, 10:49:25 wysłana przez lygrys »