PIE%$#&NY FLORIS!
Wow!
Mod nie działa?Jeżeli Twój zasób słów jest wprost proporcjonalny do pojmowania zasad urządzeń, tj. komputer, oraz radzenia sobie z problemami z nim związaniami, to nic dziwnego!
Tak na poważnie...Skończ z tym spamem!
A jest jakaś wstępna data wydania spolszczenia? :P
Kiedy mniej więcej będzie spolszczenie ?
ile spolszczenia już zrobione ?
Tego najstarsi górale nie wiedzą...Jedyne co mogę powiedzieć, to fakt iż na obecnym stanie prac można już coś pocisną...Prawie wszystkie przedmioty, zadania(wpisy w dzienniku), nazwy własne, ipt. już zrobione, tak więc grono w celach "porównawczych" już nim się cieszy...xD Chcecie dołączyć do grona? Poniżej podaję listę, jeszcze nie zarezerwowanych, plików do tłumaczenia....jeżeli nie...To nie spamujcie!
Ku**** Już nie mam siły do tego moda, mam problem z RGL, zrobiłem wszystko jak w FAQ i dalej on wyskakuje, lecz niekiedy po reinstalacji gry i modu działa ale później i tak sie sypie!!! wie ktoś co z tym zrobić?
Ciągłe reinstalowanie moda nic nie da.Zrób to raz a porządnie.Poświęć trochę czasu na porządki na dyskach, odinstalowywanie i aktualizację sterowników.Wierzę, że zastosowałeś się do FAQ, więc ewentualnie powtórz czynność, bo mogło coś nie styknąć.
Tak swoją drogą, masz zaznaczone w opcjach "Load textures on demand"
A słuchajcie bo we Florisie 2.4 były wszystkie bronie z Native a we Florsie 2.5 to juz ich prawie nie ma... ona zostały popodmieniane na inne bronie czy ja coś źle zrobiłem?
Bardzo zależy mi na odpowiedzi, ale niestety ktoś musiał zadać bardzo ważne pytanie o datę spolszczenia dlatego przepisuję pytanie tak by każdy mógł to zobaczyć nei szukając po archiwum.
OK już wszsytko gra! PRzemioty z gry śa podmienione na nowe.
I całe szczęście..od tych kopiowanych linijek w Item_kinds już mnie oczy boją...;p
I pytanie mam do Was.
W dziale opcji modu znajduje się zakładka BATTLE AI i można wybrać opcję: FORMATIONS albo NATIVE w\FORMATIONS... czym różnią się te oba? Który lepszy? Na którym gra się tudniej?
Szczerze mówiąc nie wiem do końca.Zachowania AI jak w Native zastosowaniem FormationsAI.Nie do końca mam pewności, że "w\"oznacza "with", czyli "z", czy "without", czyli bez.Ale stawiam, na pierwsze! ;)
Kurcze!Jeden dzień mnie nie było i już w stronach się pogubiłem ;). Oto stan prac nad tłumaczeniem
.............
Nowa strona!Aktualny stan prac!
dialogs - jaromirjagr i przyjaciele ;) (~50%)
factions - ja
game_menus - ja
game_strings - adamk23 (~25%)
info_pages - ja (~10%) - na razie sobie darowałem
item_kinds - ja (~80%)
item_modifiers -ja
parties - ja
party_templates - ja
quests - ja
quick_strings - ..........
skills - RairakkuRey
skins - ja
troops - RairakkuRey
Zielone - zrobione :pDla chętnych game_stings czeka!
Pozdrawiam!I prawdopodobnie do tygodnia!