Możemy rozmawiać ale jako partnerzy, nie będę wysłuchiwał żądań i niech nikt nie oczekuje, że jak do mnie z takimi się zgłosi to je spełnię. Z tego co wiem, podobne stanowisko zajmuje w tej sprawie dzioOb i rada klanu REF.
a ja odniose sie do tego tak i opowiem historyjkę o jednym z" praw wojennych" i stawiam hasło:
„Ci, którzy chcą wyprzedzac szyki będą scięci"˛
. Kiedy Armia IPLu walczyła przeciwko Niewiernym gdzies na pustyniach.... ,a moze to była tajga Syberii .... :D niewazne kontynułujmy
Podczas jednej z tych wpaniałych bitew znalazł się Strażnik, który przed bitwą nie potrafił powscągnąc swego zapału. Wyprzedził
szyki,i szeregi rycerstwa z gory zaplanowane
tuz przed wydaniem rozkazow (ktore ustalone byly jeszcze w namiocie odpraw)
z szarzą impetem skowytem , mężnie ruszył ,wjechał wskoczył ,wbił sie...
wpadł w szeregi wroga powalając jednego za drugim niewiernych ... galopując powrócił z dwoma głowami wrogów przy siodle.
Rycerze natychmiast i rozkazali go ściąć.
woje a raczej cześć nisko postawionych najemników zaczela bronic strażnika
{rekruci imperium zszokowani decyzja, straznicy pobledli ale milczeli
giermkowie wzburzeni
"Jak to?!!
waleczny@!!!
-... sam jeden!!
- prawie rycerz!!!!
-tuz przed pasowaniem!!!??
jeden z giermków zwrócił si˛e tymi słowy do Wojskiego IPLu
-To jest zdolny strażnik, nie powinniście go uśmiercać jkraze to??!!!!
Rycerz spojrzał na giermka i powoli odwrócił sie do męzów straznikow rekrutow giermkow
wszystkich zadziwoionych "dlaczego???!"
Sir Artur surowo odpowiedział głosem wszystkich rycerzy Imperium
a każdy inny z nich kodeksowi wojny wierni
-Nie zaprzeczam jego zdolnościom, lecz jest on nieposłuszny”
. Egzekucja została wykonana.
Bez wyjątku, każdy (z powyższym poście ) podpisanych , Bedze pilnować porządku
I nie istotne kto czy IPL czy GSE , WW, ZKM, HITMAN, REF czy jakikolwiek klan lub lider który spróbuje zachować się jak ten strażnik
zadbam aby spotkał o wiele gorszy los
mysle ze to był nie zbyt przemyślany impuls
umieć przyznać się do błędu to czasem mężniejszy ruch w długiej partii szachów jak wytykać wady
Mysle ze WV jest klanem dojrzałym będzie miał sile wspomóc nas w działaniach graczami oraz radami